Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fussbal 4ever
Der er godt nok gået sport i at svine Rud til uanset hvad han siger. Ville da være mere landsbytosse-agtigt at kald Semb et stort flop, når der stadig er chance for at han vender tilbage næste sæson.
Skrevet af Bløde babser
Ville da være mere landsbytosse-agtigt at kald Semb et stort flop, når der stadig er chance for at han vender tilbage næste sæson.


Er det da det eneste alternativ du kan komme på?
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Jeller
I stedet for at svine Per Rud, hvilket man vel ikke kan kalde for et oplæg på en egentlig debat, og derfor bare et surt opstød, tænkte jeg at folk i stedet kunne diskutere den sidste del af artiklen, som er langt mere interessant end den mudderkastning der foregår.

Vi er ikke nødvendigvis helt færdige, men vi er godt på vej til det. Men flere spillere kan være på vej væk, slår han fast.


Hvem er mulige for Brøndby at sende videre på nuværende tidspunkt og kan man hente nogen spillere ind der er interessante?
Jeg siger jo bare min mening
Skrevet af Ill
@Pain

Nu behøver Rud jo ikke nødvendigvis at kalde Semb Berge et flop for at udtale andet end han har gjort i forbindelse med Semb Berges lejeophold i Molde. Se evt. marco og Rogos forslag.
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Skrevet af Slettet(461354221212)
@ marcorigoni

Hehe du er da helt klar til et job som spindoktor.
Du kan evt. give Per Rud et kald.
Jeg må nu indrømme, at jeg ikke synes der er så meget galt med Per Ruds udtalelse.
Han har det med at være yderst ærlig i sine besvarelser, og nogen gange burde han nok holde lidt igen.
Men helt ærligt, så kan det ikke rigtigt få mig op ad stolen.
Han siger det jo, som det er i denne situation, og det er vel fint nok.

@ Jeller

Jeg bed også godt mærke i den bemærkning, og kigger jeg truppen igennem, er der umiddelbart kun råd til at sende en kantspiller på græs et andet sted.
Rashani er skadet, og tilliden virker større til en Hasani end Szymanowski.
Så mon ikke det er Szymanowski der arbejdes med?
Skrevet af Bløde babser
Per Rud: Semb Berge skuffede ikke!

En underholdt omverden: Aaarhhh Rud, for tykt pis lugter, igen. Don´t overdo it!

Kewell på bold.dk; Per Rud er for ærlig, i denne situation siger han det jo bare som det er.

Kan man håbe på Kewell troller?
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Slettet(312210210505)
@kewell10

...om jeg så skulle blive spindoktor, så ville jeg aldrig give Rud et kald, da jeg holder med "de andre". Så jeg sætter mig bare tilbage i stolen og endnu engang nyder hans udtalelser og ser frem til de næste spillere BIF skyder afsted og hvad begrundelserne for dette bliver :)

Men der er jo om noget et mismatch imellem de udtalelser Rud har sagt omkring denne udlejning og det han sagde da de hentde SB. Check mit første indlæg fra tidligere idag hvor Rud i sommers udtaler:

- Vi er overbeviste om, at Fredrik passer perfekt ind i vores projekt og den måde, vi gerne vil spille fodbold på, siger sportsdirektør Per Rud til klubbens hjemmeside.


Så enten har BIF ændret måden at spille fodbold på (siden 30/6/2014!) eller også har de lavet ekstrem dårlig scouting. Kunne han så ikke være "ærlig" omkring hvor det er de har fejlet her. Især når man sender en spiller afsted efter 6 måneder og ikke engang mener han kan være med i en tremands rotation i midterforsvaret (også taget Aggers skadeshistorik in mente)?
Skrevet af Slettet(592019202205)
Tror nærmere du har en anden definition end de fleste andre på et flop.


Det er selvfølgelig også muligt, men jeg synes bare heller ikke at man kan sige at N´Doye var et flop i FCK det første halve år, hvor han havde lidt svært ved at putte boldene ind eller at Antonsson var det i den periode han ikke spillede så meget. Min pointe er jo netop at Semb stadig er BIF spiller, og derfor også stadig kan nå at komme tilbage og gøre en forskel. Lykkedes det ikke for ham, så er han naturligvis et flop.
annonce
0