Snak

Mere indhold efter annoncen

Rud: Ser ikke Semb Berge som en skuffelse

Skrevet af bold
ons 11. feb 2015
Efter et halvt år i klubben lejede Brøndby i dag Fredrik Semb Berge ud til Molde, men sportsdirektør Per Rud ser ikke på Semb Berges efterår som en skuffelse.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Slettet(312210210505)
Rud er jo helt væk og igang med den største gang rygsvøming og damage control som længe er set i dansk fodbold. Lad os lige hygge os lidt med hans citater da de hentede Semb Berge:

- Vi har fået en ønskespiller i Fredrik Semb Berge. Det er en spiller, vi gennem lang tid har live-scoutet på. Senest i fredags hvor assistenttræner Claus Nørgaard og jeg var i Skien og overværede en rigtig god pokalkamp mod Vålerenga.

- Vi er overbeviste om, at Fredrik passer perfekt ind i vores projekt og den måde, vi gerne vil spille fodbold på, siger sportsdirektør Per Rud til klubbens hjemmeside.


http://www.bold.dk/nyt/r…nskespiller
Skrevet af Barney Stinson
Der er ikke plads til mange skader og karantæner i det midterforsvar. Ørnskov må da næsten skulle regnes med i konkurrencen om de to pladser.
Bold.dk er stedet hvor du ikke må være uenig med Sir Cumshot. Større forsamling af hykleriske tabere skal man lede længe efter.
Skrevet af Pademann
Haha Rud. Indrøm nu bare, at det var et elendigt køb og scouting-arbejde...
Fodbold er sjælløst
Skrevet af Bløde babser
Man må konstatere at Rud arbejder systematisk med at opretholde sit landsbytosseimage.
Er det mon en Mourinho for at tage presset eller masokisme?
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af thomasjn
Per Rud er sjov, man giver relativt mange penge for en spiller man forventer meget af. Så går det et halvt år, hvorefter man udlejer ham da han ikke kan komme på holdet og påstår det ikke er en skuffelse. Jeg tror faktisk Per Rud er dygtigere til komik end at være sportsdirektør.
Der findes ikke billige mesterskaber. Derimod findes der ufatteligt dyre andenpladser.
Skrevet af Philly
- Medierne vil selvfølgelig se meget sort-hvidt på det, men sådan ser vi det ikke.

- Verden er sort-hvid, og mange vil pege på hans efterår som en skuffelse, men det gør vi ikke, siger Rud til bold.dk.


Hvis medierne ser sort-hvidt på verden, og verden faktisk er sort-hvid, er det så ikke jer der har synsproblemer Per?
Skrevet af Slettet(571543202308)
Ro på.... Ville det ikke være dumt, at svine Semb til og kalde ham et kæmpe flop, hvis nu han tager til Norge og kommer i form igen? Så kunne det jo godt være, at man tog ham ind i truppen igen.

Semb havde nogle ret uheldige indgreb i starten af sæsonen, men med hans CV burde han jo kunne mere, end hvad han viste i Brøndby.
BIF Spurs
Skrevet af casillas
Selvfølgelig har han været en skuffelse, jeg vil endda gå så langt som at sige han har været et kæmpe flop. Og det er egentlig ret indiskutabelt, og havde det modsatte været tilfældet havde man nok næppe udlejet ham igen allerede... Per Ruds forsøg på at være diplomatisk, samt nok også at feje for egen dør, er både pinligt og let gennemskueligt.
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
Skrevet af casillas
Semb havde nogle ret uheldige indgreb i starten af sæsonen, men med hans CV burde han jo kunne mere, end hvad han viste i Brøndby.

Almebäck ligeså, men det har altså bare ikke været godt nok
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
Skrevet af -V-
Let Operation Håndvask commence!
Skrevet af Villan =)
Han fik en uheldig start (sammen med resten af holdet) og så fik man muligheden for at hente Agger, og så var der ikke plads til Semb i start 11´eren, længere er den vel ikke ..
Skrevet af Slettet(592019202205)
Igen mangler der nuance i mange indlæg på bold.dk, men det er snarere undtagelsen end reglen, så jeg ved ikke hvorfor det overrasker mig. I midterforsvaret er der flere parametre der spiller ind. For det første skal forsvaret og målmanden kende hinanden, gør man ikke det kan man hurtigt komme til at se dum ud. For det andet så ville det være dumt at ændre en konstellation der virker. Selvfølgelig har han ikke grebet chancen, og det er en skuffelse da man forventede at han ville sætte sig på den ene af de to pladser, men at kalde ham et kæmpe flop er unuanceret.

Kig fx på Antonsson i FCK, i hans første tid stod han i skyggen af Hangeland og Gravgaard, han spiller en ikke særlig god kamp mod Aberdeen hvor FCK taber stort, og siden går han ind og bliver en bærende spiller på det bedste FCK hold gennem tiden. Man kunne så nemt som ingenting have erklæret ham som værende et kæmpe flop i hans første tid, men han har jo siden vist sig at være rigtig god.

Jeg siger ikke at Semb Berge nødvendigvis er god nok eller at han bliver det, men det er meget unuanceret at dømme ham som et kæmpe flop efter ½ år. En skuffelse, ja, men et kæmpe flop? Det er for tidligt at sige.
Skrevet af Bløde babser
tofod
Tror nærmere du har en anden definition end de fleste andre på et flop.
Mussis kan også stadig nå at blive the shit, men ikke i FCK. Der kan være mange forklarende variabler, men summen af det hele er at spilleren ikke fik en meget mere uheldig rolle i klubben end man kunne forvente. Derfor et flop.
Det udelukker ikke at han viser et højere niveau og bliver en succes andre steder.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Philly
Jeg siger ikke at Semb Berge nødvendigvis er god nok eller at han bliver det, men det er meget unuanceret at dømme ham som et kæmpe flop efter ½ år. En skuffelse, ja, men et kæmpe flop? Det er for tidligt at sige.


Nu er det jo ikke bold.dk der har dømt ham og fundet ham for let, det er Brøndby selv. Det er Per Rud og BIF der har lejet ham ud, selvom man så kun har 3 midterforsvarere og Ørnskov som gardering.

Og i øvrigt er der en verden til forskel på at stå bag Hangeland og Gravgaard, der begge to var faste landsholdsspillere og på vej mod udlandskarrierer, og så at stå bag Dario Dumic.....
Skrevet af Slettet(461354221212)
Det er fair nok, hvis medierne, og fans (og især rivaliserende fans) vil kalde Semb Berge for et flop.
Personligt synes jeg også købet har været en fejl, når man nu allerede skipper ham videre.
Hans niveau synes jeg dog ikke var så slemt igen.
Han lavede nogle meget store enkelte fejl, som altid er med til at stemple en ny spiller, og så røg han ud i kulden efter Agger kom.

Men det siger vel forhåbentligt sig selv, at Rud ikke sender en sviner afsted til en spiller, der trods alt stadig er på kontrakt i Brøndby, og derfor ikke vil kalde ham for et flop. (Tænk lige de overskrifter en sådan udtalelse havde givet).
Og hans ræsonnement af Berges forløb er egentligt rigtigt nok.
Men at han var et fejlkøb, kan der nok ikke være den store tvivl om, men det må Rud jo ikke selv gå ud og sige.
Skrevet af Slettet(312210210505)
@kewell10

Er helt med på hvad du mener, men det udstiller jo så netop bare endnu mere Rud som en provinsiel landsbytosse (jeg har altid troet at Peter Aalbæk var den eneste landsbytosse i Herfølge/Køge området, men Rud virker også til at være blevet påvirket efter hans tid dernede).

Hvis Rud havde set en fremtid i Semb Berge kunne han jo gå ud og sige noget i stil med "grundet ankomsten af Agger sent i transfervinduet er Semb Berge kommet lidt i baggrunden, og for at få ham tilbage spillemæssigt niveau har vi ment det var bedre at han fik fast spilletid i en liga, fremfor at sidde på bænken i Danmark. Vi regner med at han kommer styrket tilbage til sommer grundet hans lejeophold i Molde og tager kampen op i midterforsvaret og bliver en væsentlig del af holdet til kommende sæson". Man har jo altså stadigvæk kontrakt med SM i nogle år endnu.

Men Rud bruger jo mere tid/spalteplads på at tale om Agger og Dumic end om Semb Berge, og som jeg skrev tidligere så kan det kun være damage control fordi aben falder tilbage på Rud som sportsdirektør (og især når han i medier har talt lovende om SB - hvor meget positivt har han så ikke talt internt?).
Skrevet af Rogosjin
Det er ganske sympatisk at komme med en sådan udmeldning, men sandhedsværdien er kun marginalt højere end hvis Ståle meldte ud at Mussis ikke har været en skuffelse for os.

Var jeg Rud havde jeg nok valgt at glide af på spørgsmålet på en lidt mere neutral måde, noget med at det ikke gik som man havde håbet, men der har været omstændigheder der spiller ind og så komme med nogenlunde samme forløbshistorie.

Der er selvfølgelig det ekstra hensyn, og den ekstra pointe at Berge kan komme tilbage til Brøndby og endnu nå at blive en succes.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af luffelou
Kan den øverste ledelse ikke snart give den klaphat en mundkurv på. Det er direkte ydmygende for klubben og os fans hver gang han udtaler sig !
DK : BIF NL : Anderlecht UK : CELTIC IS : Hafnarfjordur EN : Swansea Ein bisschen Deutch sind wit wohl alle!
Skrevet af GammelBitterMand
Med det samme melder spørgsmålet sig: Hvad skal der til for at være et flop i Ruds øjne?
Batman Close. London W12.
Skrevet af Pain
Hold da helt op alle de kloge mennesker. En sportschef går jo ikke ud og siger manden er et flop, når han stadig er på kontrakt i klubben. Lad nu spilleren vise hvad han kan det halve år i Norge. Så kan i bedømme ham derudfra, hvor mange har set ham spille mere end en lille håndfuld kampe overhovedet?? Vi er midt i februar måned og stadig så mange kloge hoveder der har nisser på loftet. Mvh
annonce
0