Snak

Mere indhold efter annoncen
Der er jo sådan set ingen grund til at starte en sag...

Div. indstandser kan bare lure herinde, der ligger alle svarende gemt, fra folk med 100% viden til alle regler indenfor transfers, ja, faktisk inden for fodbold verden.

Jeg er imponeret!
@Bløde babser
Der begynder at være et mønster

1. Overraskelsen over at Zohore også skulle have løn
2. Emil Larsens påståede knæskade
3. Melde ud i pressen, at man har handlet i strid mod reglerne
4. Og så lige dagens bonus: Offentliggørelse af spiller i konkurrerende klubs kontraktlige forhold

Per Rud får Anders Bjerregård til at se dygtig ud og det er utroligt som han skal skabe sig når han ikke får sin vilje.
- En interesseret klub skal kontakte en spillers nuværende klub, hvis der resterer mere end seks måneder af spillerens kontrakt. Det er hovedreglen, når det gælder transfers, siger Peter Ebbesen til bt.dk.

Hvorvidt en frikøbsklausul ændrer på det faktum, er mere besværligt at svare på.

- Det er virkelig svært at svare på i praksis. Så kan man begynde alle mulige diskussioner om hvorvidt den sælgende klub løber en risiko med en frikøbsklausul. Men hvis vi skal holde os til det helt juridiske, så gælder seks måneders reglen også her, forklarer Ebbesen.


http://www.bt.dk/fodbold…er-reglerne

Det ligner en gråzone, som Per Rud er bevæget sig ud i. Så meget postyr for at være åben og ærlig...
Smag mit offerkort!
Realitystjernen Per Rud er jo bare voldsom begejstret for at være i mediernes søgelys, noget han ikke kunne få opfyldt i Køge. Det er altid vigtigt for små ligegyldige personager at fægte med store armbevægelser og gøre sig interessante i en eller anden tyrkertro på at det skaber en aura af magt om deres person.
lad børnehaven fortsætte :)

Kunne det tænkes at Kasper Kusk, gennem sin agent, har sagt til Brøndby at de ligeså godt kan droppe at snakke med Aab, da han ikke vil skifte ???

I hører det i vil høre :)
@winklerbold

Jo jo, men nu siger Per Rud jo, at han kontaktede John Sivebæk omkring Kusk uden at have spurgt AaB om lov først.

Det er et regelbrud, selvom vi bevæger os ind i en gråzone. Men Per Rud har dummet sig, og det må vi håbe, at han har lært noget af.
F.C. Internazionale <3 PAZZA INTER AMALA! Har en svaghed for Viborg FF!
I sommers viste Brøndby jo klasse på markedet og især E.Larsen var en stor aktion. Super flot, at de nu lykkes igen med K.Kusk... gade vide, hvorfor han ikke vil spille i gult?
kemkem,

Du er sgu dummere end jeg troede.


Tak. Er det så nu jeg skal skrive, at jeg synes du opfører dig som en sinke, eller skal vi prøve at holde en fornuftig tone ?

Hvem er det agenten repræsenterer? Ja, Kasper Kusk. På den baggrund har Per Rud sgu da haft kontaktet Kusk bag AaBs ryg.


Vi er enige om, at du hårdnakket har påstået, at Brøndby har henvendt sig og talt med Kusk, men at han afviste dem, ikke ?

Næsten alt kommunikation mellem klubber og spillere går i dag via spillernes agenter. Hvis du ikke er enig i dette, så kan vi aldrig diskutere på et saglig grundlag.


Det er jeg ikke uenig i. Hvis du læser BB´s link til BT, så står der tydeligt, at en klub (Brøndby i dette tilfælde) ikke må kontakte en spiller (Kusk) og forhandle med ham udenom klubben. Det tror jeg alle er enige om ikke er sket, og at det i såfald var ulovligt.

Der står så endvidere, at reglerne, når der er et loft kan være lidt mere uklare. Det er jo netop det som er sket, at Rud har kontaktet agenten for at høre til en evt. klausul, og om han overhoved er interesseret i Brøndby. I såfald ville Brøndby jo henvende sig til AaB,

Hvor tit tror du ovenstående sker, når der handles spillere. Altså at en klub henvender sig til agenten, for at høre om deres klub overhoved er interessant for spilleren ?
@agent smith
Så havde Kusk alligevel en frikøbs-klausul ;)
Åhhhh, Åhhhh Åhhhh/ Gul og blå/ Du er alt jeg tænker på/ Havde jeg to liv, så gav jeg dem begge til dig/ Men jeg kan ikke spå/
@MB
Vi er enige om, at du hårdnakket har påstået, at Brøndby har henvendt sig og talt med Kusk, men at han afviste dem, ikke ?

Om det er agenten eller selve spilleren er jo ligegyldigt.
Det liger at Rud/BIF har dummet sig i denne sag (selvom det er en gråzone).
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
annonce