Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af TR1986
Du viser jo bare, at du ikke har sat dig ind i kendelserne og de såkaldte ´skandaler´...


Hehe, okay så siger vi det. Hvis du spørger en tilfældig fodboldfan om hvad de kommer til at tænke på når man nævner Juventus, så vil 90 procent nævne korruption som en af de første ting. De vil sikkert også nævne Del Piero, Zidan, Trappattoni, Buffon o.s.v., men korruption er også et nøgleord der hænger sammen med ordet Juventus. Når man nævner Napoli så kommer de fleste til at tænke på Maradona, passionerede fans, en sympatisk historie, o.s.v., men Juve=Korruption. Ærgeligt, men sandt.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af hanZen
Sådan er det desværre, når man kun læser overskrifter....

Og ja, når man nævner Napoli, så tænker de fleste på Maradona, for det er jo ikke en klub, der har vundet så meget i deres historie. Ærgerligt men sandt.
Skrevet af MS_Juve
drop nu den snak om koruption hele tiden TR86, og prøv for en gang skyld at holde dig til den kamp det handler om.

Juventus .. Mere er der ikke at sige!!!
Skrevet af TR1986
Og ja, når man nævner Napoli, så tænker de fleste på Maradona, for det er jo ikke en klub, der har vundet så meget i deres historie. Ærgerligt men sandt.


Det er helt klart sandt, det giver jeg dig ret i. Men jeg vil hellere vinde på ærlig vis, end at gøre det Juve-style.

Napoli=Maradona
Juventus=Korruption

Men du må have en fortsat god aften. Du virker til at være en god person, du har bare valgt et usympatisk hold at være fan af.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af NavnBruger
Det er fandeme smart at kunne skyde skylden på Juventus, hver gang ens hold ikke præsterer.
Roma, Napoli og alle de andre havde stensikkert vundet mindst en scudetto om året, hvis det ikke var for stygge Juventus med deres stygge dommere og stygge kontanter. Jeg føler med jer.
Skrevet af TR1986
AS Roma er dog heller ikke de rene engle når det kommer til korruption. I starten at 80`erne indså de at deres evner til at drive en fodboldklub ikke var i top. Derfor startede de med at påvirke dommerne i en grad der fik det russsiske politikorps til at ligne de rene engle. Millionsummer blev der transakseret til dommerstanden fra Roma, og det resulterede i deres mesterskab i 1982/1983 sæsonen.

De havde da et okay hold på det tidspunkt, men det var primært spillere der var blevet lovet million bonusser og dyre biler og dyre smykker, hvis mesterskabet kom i hus. Det gjorde det og efterfølgende kunne Roma ikke levere fordi pengetanken ikke var så fyldt mere, og Romas spillere spillede ikke med hjertet ligesom de syditalienske klubber, imens størstedelen af Roma spillernes tanker, gik på at tjene penge. Maradona kom fra fattige kår i Argentina. Han følte sig hjemme i Napoli og spillede med hjertet.

Det resulterede i fantastisk fodbold fra napolitanerne og ren fanatisme og passion fra Napolis tilskuere. På den gode måde. Ikke den rascistiske form for fanatisme der hersker blandt Inters, Lazios og Romas fans. De kan få Dansk Folkeparti til at ligne et moderat indvandrer venligt parti.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af VCC
Ja, Napolis fans er fantastiske. Altså på ´den gode måde´. Så længe de glemmer bælterne. Og stenene. Og knivene.
negative spiral http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_prem/2999849.stm
Skrevet af krusjer1
Hold da fest for en ynkelig omgang vås du får lukket ud TR1986.
https://pbs.twimg.com/media/Ck8cb8pUoAA46Kx?format=jpg&name=large
Skrevet af TR1986
krusjer1@

Den er god nok. Og dengang Roma slog Brøndby ud af Uefa Cuppen, der var dommeren blevet lovet et skattefrit engangsbeløb på 75.000 US Dollars, hvis han fik Roma videre. Det er ikke endegyldigt blevet bevist, men det skulle være rigtig nok. En telefonaflytning hos Rudi Vøller dagen efter, indikerede også at det var rigtigt. Men et endegyldigt bevis må jeg dog indrømme, at det har der ikke været.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Gaetano Scirea
Hvem er Napoli?

EDIT: Oh, snakker i om Napoli Soccer Club?
34 SUL CAMPO
Skrevet af UnicoGrandeAmore
@NavnBruger

Jeg siger ikke at det er Juventus skyld - Det har jeg på intet tidspunkt sagt.

Det er irriterer mig blot, at Juventus nu ligger nr. 1 - Hvilket ikke ville være tilfældet, hvis ikke Juventus havde fået op til flere tvivlsomme kendelser med sig eller hvis Roma for den sags skyld havde fået én med sig i to af de kampe der er endt uafgjort.
Det er da en ærlig sag at påpege - Du kan jo sætte dig til at kigge kampene igennem igen - Det er altså ikke hevet ud af den blå luft.


Er det et tilfælde at det ikke har været på tale at Roma har fået hjælp fra dommerne, men at det derimod har for Juventus?
Er Juventus-fans simpelthen bare så meget bedre end andre fans, eller kunne der rent faktisk være noget om det?
Skrevet af La _Vecchia_Signora
Jeg vidste ikke at, når en træner bliver bortvist at man så stadig har lov til at have kontakt til sin stab og spillere.

Det bliver spændende at se om det får et efterspil.

http://s2.postimg.org/jb…d/image.jpg
\\\"Wining it\\\'s not important - It\\\'s the only thing that counts\\\"
Skrevet af UnicoGrandeAmore
Han gjorde det også sidst, der fik det intet efterspil.
Skrevet af Jenko
@TR1986
Jesus Kristus, hvor er det dumt.

Edit: Men han er jo sikkert også Napoli-fan.
\"Skrtel stempler jo heller ikke ved siden af bolden.. Carzorla hamre hans ben ind i Skrtels knopper\" http://www.youtube.com/watch?v=CXjmV8h9c_0
Skrevet af La _Vecchia_Signora
Hvorfor så bortvise?
\\\"Wining it\\\'s not important - It\\\'s the only thing that counts\\\"
Skrevet af Coutinho13
@TR1986

Du har din mening, om din klub og andre har deres. De facts du kommer op med, om din egen klub, er ikke facts, blot sådan som du ser dem. En perfekt klub i dine øjne, ligesom Inter er det i mine øjne. Inter blev grundlagt, for at skabe et fodboldhold, hvor alle, uanset nationalitet kunne føle sig hjemme og spille i Italien. Ved at sige, at det er en racistisk klub, grundet nogle idioter, der har ødelagt det for andre passionerede fans, synes jeg er det rene vrøvl...
F.C. Internazionale Milano ( siden Adriano )
Skrevet af Slettet(501706201307)
Hvad fanden snakker du om?? Jeg skal da nok selv bestemme, hvad jeg skriver herinde!


Haha du snakker om intelligens, hvor bliver din af? Jeg bestemmer da overhovedet ikke hvad du skal skrive, jeg skriver blot at du ikke behøver at komme med en endnu dummere kommentar - Det er bare en opfordring ;)

Sry juventus fans, men lige fortiden og de næste par år må i leve med at der kommer en stikpille til Juventus. Rivalerne vil altid håne og desværre har det i jeres tilfælde været bestikkelse, den bliver ikke bare lige slettet.
Skrevet af NavnBruger
Jeg så ikke kampen i aftes, men så Juventus´ igår, hvor der i anden halvleg blev begået et klokkeklart straffespark af Livorno, der ikke blev dømt. Juventus tog dog ansvar for sig selv og scorede to mål. Surt at Roma ikke kunne det idag. En anden gang er det måske omvendt, men hver klub må tage ansvar for sig selv i stedet for at glo alle mulige andre steder hen, når de nosser i det.

Som jeg ser det får Juve ikke mere dommerhjælp end andre. De får bare den ekstra opmærksomhed, der følger med, når man vinder to mesterskaber i træk. Hvem ved, måske Livorno giver blankochecks til dommerne hver uge, og altid laver underkendt straffe, men ingen opdager det fordi de er så ligegyldigt et hold.
Skrevet af Fussbal 4ever
Den er god nok. Og dengang Roma slog Brøndby ud af Uefa Cuppen, der var dommeren blevet lovet et skattefrit engangsbeløb på 75.000 US Dollars, hvis han fik Roma videre. Det er ikke endegyldigt blevet bevist, men det skulle være rigtig nok. En telefonaflytning hos Rudi Vøller dagen efter, indikerede også at det var rigtigt. Men et endegyldigt bevis må jeg dog indrømme, at det har der ikke været.


Må indrømme jeg ikke kan huske kampen for mere end det meget ærgerlige mål af Rudi Völler i slutminutterne, men kan ikke se dommeren skulle have noget at gøre med at Rudi Völler banker returbolden fra Schmeichel ind i kassen??

http://www.youtube.com/w…y2X2s9V9q4I
Skrevet af La-Vecchia Signora
SkeletonBjitch og TR vil i ikke nok please sætte jer ind i calciopoli skandalen. Bare lige bruge en time på at skimte hvad der skete, bare sådan lige kort, så skal jeg med glæde tage alle jeres stikpiller.

Forresten når jeg hører Napoli, tænker jeg stoffer, mafia styret ude af italienske myndigheders kontrol, korruption osv. at en klub i den by skulle være renere end andre klubber i andre byer er til grin.

At du TR nævner Maradona som en stolthed i Napoli er desuden også ret sjovt, på banen var det en succes historie, men uden for banen var der flere skandaler trusler og stoffer end godt var.

Sorry for dette opstød, men ærligt er jeg træt af at skulle forsvare min klub, når folk ikke engang ved hvad de snakker om. At vi har oplevet en del skandaler og jeg skal ikke udelukke at der også har været et større doping misbrug i 90´erne, er sandt men så længe i bare tromler derudaf som en flok dumme forskrækkede kvæg, uden nogen sans for hvad i egentlig snakker om så forsætter jeg med at forsvarer min klub til sidste blod.
Desuden blev vi dømt langt væk i Madrid, så i følge jer, så snyder Real til højre og venstre.
Forza Bianconeri! Only one club, only one love La Vecchia Signora, to the day I die! http://www.youtube.com/watch?v=EQrQM_ZZAp8 LEGENDS!
annonce
0