Snak

Mere indhold efter annoncen

Ryan reagerer på Grabaras stikpille: Ikke overrasket

søn 4. dec 06:43

Mathew Ryan er ligeglad med Kamil Grabaras stikpille lørdag aften. Han er ikke overrasket over, at Grabara gik til tasterne på Twitter, da han lavede en fejl ved VM. Læs hele nyheden her
Håber FCK giver Grabara en betydelig straf, eksempelvis 5 dages intern karantæne, samt klar besked om, at hvis han træder ved siden af igen, så har han spillet sin sidste kamp for FCK. At han konstant går ud og kritiserer sin egen holdkammerat i pressen er fuldstændig uacceptabelt. Han har også andre sager. Bægeret må snart være fyldt!
Grabaras kommentar er virkelig ikke elegant, men Ryan er vel heller ikke helt uden skyld. Det var jo Ryan selv der udtalte at Grabara kun var førstemålmand fordi FCK forsøgte at tvinge prisen op…
Interessant hvordan FCK håndterer dette. Accepterer man mobning af en ansat, eller sætter man Grabara ordentligt på plads?
AGF 1880
Ja men det var efter Grabara beskyldte Ryan for, at det var hans skyld, at der gik en masse mål ind på fck. Herudover havde fck tilsynelandende indikeret, at Grabara var skadet til januar, så Ryan kunne komme i topform inden vm hos dem. Han ankommer så til en klub, hvor manden der angiveligt skulle være meget skadet er i gang med det sidste af hans genoptræning. Ovenikøbet sviner den mand ham til i pressen helt uden grund. Jeg er stor FCK fan, men at Ryan ikke har den store kærlighed for FCK, det kan jeg godt forstå.
Han er sku lidt en øv type Gabara. Han hjælper ikke ligefrem med at presse prisen op på sig selv. Der vil være klubber der fravælger ham på attituden.
Han kan være i klubber hvor han er sikker første målmand.
Grabara har da ikke svinet Ryan til? Han har sagt han er bedst.

I er sgu lidt tyndhudet… Hvis den kommentar der er mobning, så har i vidst ikke været i et omklædningsrum
Ingen husker hvem der blev nummer2
Grabara er klasse
Et er hvad der sker i et omklædningsrum.

Noget andet er hvad man kommunikerer ud i offentligheden. Det skriger jo langt væk af dårlig stemning i FCK, hvilket ikke er første gang i denne sæson. Potientielt kan man jo stå uden målmand snart. Ryan vil væk, Grabara bliver solgt.

Er sikker på jer der hylder den slags, næppe vil synes kommentaren var så fed, når man lige var røget ud af VM. Folk glemmer hurtigt, hvorfor FCK kom med i CL.
Havde egentlig håbet at Grabara blev solgt I dette vindue og så Ryan tog over, men efter han var ude og tude I pressen, og kritisere Neestrup/pc for at satse på Grabara, er der ingen anden mulighed end at han sælges.
Det ville gøre mig glad hvis vi kan sælge Grabara og holde på Ryan dette vindue.
Målmænd er vist ofte lidt småskøre men Grabara virker bare ikke som en god fyr.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce