Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ManUtdFreak
Vi må lige have nogle FCK fans på banen her:
Hvad siger I til den, ret så tydelige, interne splid der er imellem de to målmænd, uagtet at en af dem (eller begge) skiftet væk i dette transfervindue, og mere måden det bliver kommunikeret ud til medierne?
Jeg tænker ikke at FCK som klub har brug for den slags omtale. Klubben har spillet historisk ringe i efteråret, fyret træneren, indkøbene slår ikke til, og så har de en polsk målmand som ikke kan holde sin kæft på de sociale medier. Man må gerne hade hinanden, hvis man konkurrerer om pladsen, men den gensidige respekt skal også være der. Fra begge sider selvfølgelig!
Skrevet af JakobFC
Grabara kommentar er unødvendig, men Ryan har heller ikke ageret professionelt med sine kommentarer omkring FCK og Danmark. Så længe de begge leverer på banen er det dog fuldstændig ligegyldigt.
Skrevet af Mazraoui
**** hvor er han en idiot ham grabara
Skrevet af UndisputedEra
Ryans dumme kommentar ramte ham som en boomerang, hvilket som australier, må være ekstra pinligt. Videre.
Skrevet af CopenhagenNoice
@freja: hvis du synes at Grabara er en middelmådig målmand, diskvalificerer du dig selv i debatten. Eneste punkt han hænger lidt på, er hans udspark, men her han også forbedret sig siden han kom tilbage fra skaden.
@godhumor: måske skulle du overveje at skifte brugernavn til DårligTrold eller LillePenis.dk?

Ot: Grabara er sin egen og uden tvivl en “elsker eller hader” personlighed. Jeg synes det er et mega sjovt tweet og Ryan har selv lagt i ovnen med hans udtalelser de sidste par gange.
@babser: holde på Ryan er ikke umiddelbart ikke en option. Aftalen har hele tiden været at han skulle videre i januar. Vælger han at blive må han klappe hesten og tage plads på bænken. Det er møgirriterende for ham, men en klub som FCK må nødvendigvis have en klassekeeper på bænken, og han er god men KG er bedre.
Skrevet af Freja1967
CopenhagenNoice:

Come on - hvor tror du, Grabara er om 3-5 år ??
Og stadig god jul og godt nytår 🎄😉🎁
Skrevet af Chris1234
Fuck hvor tuder folk meget. Grabaras kommentar er på sin plads, men upassende at det kommer ud i offentligheden. Ryan har vist en svag karakter det seneste 0.5 år i FCK efter Trabzonspor kampene. Hans niveau var dalende og det er jo helt berettiget at Grabara er første målmand i FCK. Simpelt han er en bedre målmand end Ryan. Ryan er færdig i FCK. Lets get moving. Kommer fra en FCK fan.

Jeg tror alle fans af klubber kan være enige om de ikke ønsker nogen spillere i deres klub der ingengang "orker" at kæmpe for sin plads pga. deres tidligere meritter. Ryan kvalificerede FCK til Champions League sammen med resten af holdet og der var flot. Men efter det havde han en del dårlige kampe. Det var helt fair at Grabara fik chancen og han har vist sig at være en del bedre end Ryan.

Jeg er glad for Neestrups beslutning men selvfølgelig også lidt ærgerlig over at Ryan qua hans erfaring er så fandens bitter og i stedet ikke bare kæmper sig tilbage til pladsen, men det orker han ikke så er det nemmere at kritisere Neestrup og FCK og få sin agent med på vognen.
Skrevet af Freja1967
Jow - men hvor tror du/I, han er om 3-5 år ?????
Kom nu med et bud….
Istedet for bare at skælde ud….

Hvis han er så god, som nogle af jer mener, bør han vel spille i Bundesligaen/Championship næste sæson, eller….????

Kom nu bare med et bud - det er jul og gratis !!!
Skrevet af Paul Allen.
Nu kunne det jo være at folk gerne vil have dig til selv at sætte dig ind i tingene. Jeg kan oplyse dig om at Kamil var en underskrift fra at være Napoli spiller i sommers. Det skifte blev så forpurret da Mathias Ross mente at han skulle smadre Kamils kranie. Men du får ligesom ek fornemmelse af hvilke klubber der kigger på Kamil. Dig og andre uvidende kommer til at æde mange, mange ord om Kamilla niveau og fremtidige klub. Vent og se.
Skrevet af CopenhagenNoice
@freja: du kan ganske enkelt ikke have set KG i aktion, når du udtaler dig om en ikke-eksisterende middelmådighed. Som PaulAllen siger, havde flere store klubber KG på radaren i sommers. Kæmpe spaden Ross fik forpurret et nærmest sikkert salg. Du kommer ganske enkelt til at æde dine ord. Måske endda med kirsebærsovs fordi det nok bliver lige efter jul.
Han ender i Italien.
Skrevet af Jeppijay
Uanset om man så synes det er i orden eller ej - så vil jeg sige, at jeg forstår godt, hvorfor Klopp skilte sig af med Grabara lige så snart han kom til Liverpool 😅
Skrevet af Nanab
Kamil er generelt et ubehagelig type, og håber Ryan tværer ham ud i målmandskonkurrencen. Men det sker næppe, da KG har PC som sin daddy.
"No racism only inclusiveness"
Skrevet af jonaspoulsen
Følger ikke med i superligaen, så er der nogen som kan forklare hvem ham Grabara er?

Er det ham som var i Liverpool og ikke kun slå Karius og Mignolet af?

Hvis det er tilfældet så er det godt nok komisk at han går ud og angriber en Ryan som har stået fast for Brighton i PL i en lang år række.
Skrevet af dengale
nej da det har han ikke han er så heller ikke gode nok til at stå for polen men Ryan er gode nok til at stå for sit land
og jeg kan godt husk de først kamp Grabara stod i FCK der er jo en grund til han bliver kaldt indkast fordi han ikke kunne spark bolde ud og fuck noget lort han laver
Skrevet af lfc_ob
Hvorvidt Grabara er en god målmand eller ej, må være op til den enkelte at have en mening om. Men der begynder at tegne sig et billede af, hvorfor Klopp, uagtet at Grabara har potentiale, sendte ham, på porten i Liverpool.
Darwin -> Evolution in Liverpool YNWA...!!! Tænk, hvis dette forum havde en moderator...?
Skrevet af CopenhagenNoice
@lfcob: det er ikke kun subjektivt. Man kan jo tjekke stats.
@jonaspoulsen: hvorfor blander du dig i debatten, hvis du intet ved om, og ingen interesse har i SL?
Skrevet af bruger 147114
Hvis dette er acceptabelt i FCK, ja så har de en syg kultur, som aldrig bringer noget godt med sig. Mobning skal stoppes med det samme, ellers ud af vagten
Skrevet af Fremad Amager på Landsholdet
Noisepolice @ så er du der igen, som altid ude og diktere hvem der må deltage i debatter, du burde blive Moderator. Så kan slette blokke alle der ikke synes det samme som dig. Du er bare indbegrebet af cancelculture.
Skrevet af EisernUnion!
Hvis Ryan har givet det kan han vel også tage det? Nu får Grabaras kommentar så lidt mere vind fordi det er VM men sådan er det. Nu er den byttet.
Skrevet af Manchester United for life
Grabara er et lille menneske
annonce
0