Snak

Mere indhold efter annoncen
Vi må lige have nogle FCK fans på banen her:
Hvad siger I til den, ret så tydelige, interne splid der er imellem de to målmænd, uagtet at en af dem (eller begge) skiftet væk i dette transfervindue, og mere måden det bliver kommunikeret ud til medierne?
Jeg tænker ikke at FCK som klub har brug for den slags omtale. Klubben har spillet historisk ringe i efteråret, fyret træneren, indkøbene slår ikke til, og så har de en polsk målmand som ikke kan holde sin kæft på de sociale medier. Man må gerne hade hinanden, hvis man konkurrerer om pladsen, men den gensidige respekt skal også være der. Fra begge sider selvfølgelig!
Grabara kommentar er unødvendig, men Ryan har heller ikke ageret professionelt med sine kommentarer omkring FCK og Danmark. Så længe de begge leverer på banen er det dog fuldstændig ligegyldigt.
**** hvor er han en idiot ham grabara
Ryans dumme kommentar ramte ham som en boomerang, hvilket som australier, må være ekstra pinligt. Videre.
@freja: hvis du synes at Grabara er en middelmådig målmand, diskvalificerer du dig selv i debatten. Eneste punkt han hænger lidt på, er hans udspark, men her han også forbedret sig siden han kom tilbage fra skaden.
@godhumor: måske skulle du overveje at skifte brugernavn til DårligTrold eller LillePenis.dk?

Ot: Grabara er sin egen og uden tvivl en “elsker eller hader” personlighed. Jeg synes det er et mega sjovt tweet og Ryan har selv lagt i ovnen med hans udtalelser de sidste par gange.
@babser: holde på Ryan er ikke umiddelbart ikke en option. Aftalen har hele tiden været at han skulle videre i januar. Vælger han at blive må han klappe hesten og tage plads på bænken. Det er møgirriterende for ham, men en klub som FCK må nødvendigvis have en klassekeeper på bænken, og han er god men KG er bedre.
CopenhagenNoice:

Come on - hvor tror du, Grabara er om 3-5 år ??
Og stadig god jul og godt nytår 🎄😉🎁
Fuck hvor tuder folk meget. Grabaras kommentar er på sin plads, men upassende at det kommer ud i offentligheden. Ryan har vist en svag karakter det seneste 0.5 år i FCK efter Trabzonspor kampene. Hans niveau var dalende og det er jo helt berettiget at Grabara er første målmand i FCK. Simpelt han er en bedre målmand end Ryan. Ryan er færdig i FCK. Lets get moving. Kommer fra en FCK fan.

Jeg tror alle fans af klubber kan være enige om de ikke ønsker nogen spillere i deres klub der ingengang "orker" at kæmpe for sin plads pga. deres tidligere meritter. Ryan kvalificerede FCK til Champions League sammen med resten af holdet og der var flot. Men efter det havde han en del dårlige kampe. Det var helt fair at Grabara fik chancen og han har vist sig at være en del bedre end Ryan.

Jeg er glad for Neestrups beslutning men selvfølgelig også lidt ærgerlig over at Ryan qua hans erfaring er så fandens bitter og i stedet ikke bare kæmper sig tilbage til pladsen, men det orker han ikke så er det nemmere at kritisere Neestrup og FCK og få sin agent med på vognen.
Jow - men hvor tror du/I, han er om 3-5 år ?????
Kom nu med et bud….
Istedet for bare at skælde ud….

Hvis han er så god, som nogle af jer mener, bør han vel spille i Bundesligaen/Championship næste sæson, eller….????

Kom nu bare med et bud - det er jul og gratis !!!
Nu kunne det jo være at folk gerne vil have dig til selv at sætte dig ind i tingene. Jeg kan oplyse dig om at Kamil var en underskrift fra at være Napoli spiller i sommers. Det skifte blev så forpurret da Mathias Ross mente at han skulle smadre Kamils kranie. Men du får ligesom ek fornemmelse af hvilke klubber der kigger på Kamil. Dig og andre uvidende kommer til at æde mange, mange ord om Kamilla niveau og fremtidige klub. Vent og se.
@freja: du kan ganske enkelt ikke have set KG i aktion, når du udtaler dig om en ikke-eksisterende middelmådighed. Som PaulAllen siger, havde flere store klubber KG på radaren i sommers. Kæmpe spaden Ross fik forpurret et nærmest sikkert salg. Du kommer ganske enkelt til at æde dine ord. Måske endda med kirsebærsovs fordi det nok bliver lige efter jul.
Han ender i Italien.
annonce