Snak

Mere indhold efter annoncen
Freja@ jeg hælder også mere til en mindre liga. Han er en god superliga målmand. Men han er ikke helt der hvor han kan gøre sig i den italienske liga og slet ikke Napoli. Men det vil da være flot med den tyrkiske liga.
Tror ikke hans opførsel hjælper ham på vej. Det er ikke alle trænere der vil havde disse typer i et omklædningsrum.
Men han er ung og kan måske ændre sig.

Det bliver nok mere Ryan der forlader fck først.

du får nok ikke svar Copenhagennoisepolice. Hans bidrag er ofte bare at svine folk til.
Enter er man diskvalificeret for at mene noget forkert, ellers er folk dumme, uvidende og idag var der en der måtte have en diagnose.

Hvis han er heldig kan han spille i Jammerbugt fc. Med den attitude oh måde at behandle sine medspillere bliver han frosset ud på ingen tid
Vi henter popkorn i FCM..
Vi skal naturligvis ikke have så plat og barnlig en optræden i offentligheden fra nogen FCK-spillere overhovedet. Naturligvis forpligter det at være i underholdningsbranchen - og naturligvis bør intriger som disse, der hurtigt kan springe ud af kontrol og skabe splid i truppen, ikke tillades. Det er ganske enkelt ringe sportslig ledelse at PCs darling kan få lov at té sig. Men det er ikke nyt at man kommer bagefter dén slags, og måske kunne PC ligefrem finde på at bagatellisere affæren, også selvom den provokerer at én af dem skrider mens den anden må væk, så længe at der er mulighed for salg til høj hylde.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Vi henter popkorn i FCM..


Man skulle ellers tro i havde nok at se på med jeres egne problemer end at følge med i to langt bedre keepere end i selv har hos konkurrenten, men der er vel intet nyt i at FCM kigger mod FCK. ;)
FCK - Dansk fodbold i Europa - Landsholdet
Ha ha DameN her i vinterpausen kan vi godt overkomme at godte os lidt over andres blamage ..
...og mon ikke Danmark havde været bedre hjulpet med et par FCM spillere i truppen i stedet for Wind og Corner...?
annonce