Snak

Mere indhold efter annoncen

Rygtetid: Milan interesseret i FCM's Onyedika

ons 10. aug 04:36

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dkLæs hele nyheden her
Ja, ham har vi nok ikke efter August.
FCM
Er Onyedika så meget ringere end Onyeka?

Hurtig googlesøgning skriver om hhv. 75 mio + klausuler.
https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/medie-fcm-kan-faa-over-100-millioner-frank-onyeka-til-sommer
Brentford og FC Midtjylland har samme ejer i Matthew Benham, og rykker den lille London-klub i Premier League, er det ifølge NordicBet planen, at den nigerianske midtbanespiller rykker til London og Brentford, mens lidt over 100 millioner kroner sendes til FC Midtjylland.

Onyedika 21 år, Onyeka 23 år da han blev solgt.
Klart, Onyeka har et langt større løbepensum - men jeg synes måske Onyedika udfylder rollen som "skraldemand" ligeså godt.

Hvis dette salg bliver til virkelighed, så skal Charles og Oliver S. virkelig stramme sig an. Vi skal vel i top2 i SL i år, og videre fra EL-gruppespil.
Forskellen er, at det Onyeka blev solgt til Brentford, blev han nok solgt lidt for dyrt, fordi Benham ville flytte lidt penge fra Brentford til FC Midtjylland.

Tror det er derfor Onyedika bliver solgt billigere, fordi det ikke er Brentford der køber ham.
Spillere der bliver solgt til premier league er generelt dyrere end spillere der bliver solgt til andre ligaer.

@DannyGellett7

Sikke en påstand (og jeg er ikke FCM fan).

PL har bare flere penge og derfor er priserne bare højere, hvilket klubberne udenfor ved (se bare salget af Alexander Sørloth til Crystal Palace).

Hvis Benham ville overføre penge til FCM (som ikke ligefrem mangler dem) kunne han lave en almindelig kapitaloverførsel.
Det er ikke korrekt, med et salg kommer pengene ind som en omsætning og forbedre deres FFP. Hvor I mod, hvis han bare lavede en kapitaloverførsel, så ville de kunne komme i problemer med FFP. Det her er en bedre måde at få nogle penge ind i klubben.
Desuden så er det ikke min påstand, jeg skriver bare overvejelser jeg kunne læse mange andre steder den gang han blev solgt
annonce