Snak

Mere indhold efter annoncen
BlåDiego
Ved du overhoved hvem han er? Med den beskrivelse lyder det slet ikke til, at du har set nogle kampe med Chelsea?

Tammy er bestemt ikke doven, under FL var han mange gange den første i pres og lavede virkeligt mange erobringer og kæmpede som en gal.
Var en super opspils station, holdte flot i den om han fik den i fødderne eller i brystet så kunne han holde sin modstander væk.
Er virkeligt god med fødderne, så ville passe godt med vores boldbesidende spil, er super god med hoved og så laver han præcis mange angribermål!
Samtidig har han et godt blik for sine medspillere.
Han er 23 år, det er mig ubegribeligt, at han ikke får chancen!!
Målet mod Arsenal forleden det er da hvad jeg vil kalde angriber mål?
ja, jeg har set samtlige af Chelseas kampe de sidste mange sæsoner.

Hvis vi alene ser tilbage på kampen mod Bayern i Munchen, var der flere episoder hvor bolden bliver slået dybt langs kanten og bolden går mod baglinjen. Begge disse eksempler bliver bolden slået på tværs af feltet, to fremragende aflevering som går forbi målmand og forsvar men Tammy var ikke til at finde i feltet. Det er hans primære problem. Hans manglende evne til at positionere sig i feltet. Om det er bag forsvaret eller foran forsvaret. Du rammer aldrig Tammy på disse bolden.

Hvis du f.eks ser på Lukaku eller Lewan som er rigtig goal gettere, så har du luret hvor de skal placerer sig. Tjek eventuelt et heatmap for alle Lewans mål, alle sammen er nærmest omkring det lille felt. Det er derfor Tammy ikke er starter og bliver det forløbeligt.

Han kan selvfølgelig udvikle sig og lære det, men det er ikke sådan en starter vi har brug for. Han skal væk eller nøjes med en bænkplads.

Jeg erindrer flere ting hvor han slår op med armene, kigger mod himlen eller jorden på grund af sine holdkammerater. Han er laaaangt fra en startplads i Chelsea.

edit: staveplade
Champions of Europe we know what we are!
Bliv dog for Guds skyld
Nelsson ryger ikke til Gala for 50millioner, det tror jeg hverken FCK eller Nelsson interesseret i :)
Tror de afventer også hvad der sker Crystal Palace og de andre interesserede :)
Fc København Tottenham Hotspurs
Sandsynligvis endnu en and. Lur mig om ikke Nelsson, agenten eller FCK afviser historien pure, præcis som Steinlein og Sviatchenko har gjort ved rygterne fra den anden dag.

På mandag er det sikker Maxsø eller Gartemann som er så godt som på plads...
Does anyone in here have telekinetic powers? If you do, please raise my hand. - I øvrigt mener jeg, at pandaerne i København Zoo bør deporteres
EB nævner en pris på 60 mio og siger samtidig at Crystal Palace ikke længere er en mulighed grundet ansættelsen af Patrick Vieira…
Nej tak til Nelsson, han kan ikke klare presset, plus hvem gider at give 50 mil, for en som kun har superliga erfaring, det jo ikke ligefrem den hollandske eller belgiske han spiller i ..
annonce