Snak

Mere indhold efter annoncen

Rygtetid: United overvejer Mbappé-bud på 1,2 milliarder

Skrevet af bold
tir 15. nov 12:31

Her er ugens udgave af bold.dk's rygteunivers rygtetid.Læs hele nyheden her
Skrevet af loller
Hmm, så de har problemer med Ronaldo, der er en angriber med for stort et ego. De tænker derfor at løsningen er at købe Mbappé, der er en angriber med for stort et ego.

Genialt.
Skrevet af devilskat
Desperados…
Skrevet af TJensen
@loller, tommen op.

Ronaldo i P$G er vel en mulighed, skulle være fedt at se et angreb af CR7, Messi og Neymar. Ikke at de af den grund kommer til at vinde CL, men det skulle da være rigtig underholdende i den franske skod liga hvor modstanden er 0.
Real Madrid siden 2003
Skrevet af Yildis
Moderne fodbold i en nøddeskal, desværre.

Mbappé og Haaland må siges at være de naturlige arvtagere til Messi og Ronaldo, der efterhånden er ved at synge på sidste vers.

"Min klub" overvejer så - tilsyneladende - at byde på én af dem, hvilket burde få mig over the moon af begejstring. I stedet sidder jeg bare med en "NEJ NEJ NEJ" følelse og håber, det ikke er sandt. Hvordan er vi kommet hertil?
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Luffen
4,2 millioner om ugen - det er en dagsløn på 600.000 kr
Vanvid … også selv om han er formidabel god til at spille fodbold
Skrevet af AaBager
Tjensen. Den franske skodliga hvor modstanden er 0 og hvor mesterholdet sidste år fik langt færre point end mesterholdet i "verdens bedste liga" PL...
Skrevet af Ashley’s Army
Bageren fra anonyme alkoholikere har talt!!!!!
50+1 er til for at sikre Bayern vinder 50 mesterskaber for hver gang en anden tysk klub vinder 1.
Skrevet af TheUnitedWay
Osimhen kommer 👍
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af BerlinerDK
Fra plastik klub til plastikliga
Skrevet af TheUnitedWay
Han skal da ikke til Bayernligaen 😂😂
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af BabyJesus
Det vil da være hul i hovedet at købe Mbappe... Der er simpelthen for meget tåge i hovedet på den dreng.

Køb Osimhen, Declan Rice og et par talentfulde backs. Det bør ikke koste mere end et par milliarder, men pengene vil være bedre givet ud.
Skrevet af bolden100
Latterligt - han gider da ikke til United.
Skrevet af Carreca
Alverdens klubber, bestyrelse og ejere, må til at udvise mere social ansvarlighed. Det gælder også lønstrukturen. Kan klubben forsvare at betale en spiller det dobbelte af en fans årsløn på blot en enkelt træningsdag? Det svarer til, at de tjener mere end de fleste topchefer i Danmarks største virksomheder, der har ansvar for store milliardforetagender og tusindvis af medarbejdere. Det er helt vildt.
Skrevet af brugerx
Jeg er United-fan og håber som andre heller ikke, at det bliver til noget. Det er lige meget at man har råd og at man sikkert kan hente mange knaster på trøjesalg. Jeg synes bare, at det er forkert at bruge så mange penge på en spiller.
Skrevet af United2008
United er stadig verdens største klub sammen med Real - både ift. fans, økonomi og omdømme. Så det er vel United eller Real han vælger? ? Jeg håber på United.
Manchester United FC - “Late in May in 1999, Ole scored a goal in injury time, What a feeling, What a night.”
Skrevet af Geddar , moderator
I så fald virker det da mærkeligt, at de kaster sig ud i lønninger som stort set ingen vil matche...
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af bruger 150263
Lad nu bare være. Hent 2 klasse spillere til den pris i stedet for eller 3. Joachim Andersen til forsvaret instedrt for Maguire, og så 1-2 klasse angribere.
Skrevet af Peter Nielsen
Rolig nu, det bliver med garanti ikke til noget. Det er mest af alt lynafledere for at undgå at spendere penge i januar. Nej, vi forstærker ikke truppen i januar, men bare vent til sommer. Så henter vi en superstjerne.

Når så det kommer til sommer bruges det meste af sommeren på at trække denne forhandling i langdrag uden at få handlet ind på de positioner hvor United også mangler forstærkninger.
Skrevet af Wander
Læg mærke til at dette rygte næsten lige er blevet offentliggjort efter hele Ronaldo Interview med Piers Morgan, hvor han blandt andet kritiserer The Glazers. Derfor har de fået et medie til at lave et rygte om de vil byde højt på Mbappe, for at fjerne opmærksomheden fra Ronaldos kommentar om dem. Patetisk
Glazers out
Skrevet af haraltidret
Hvis United har problemer med at tøjle Ronaldo´s store ego, så er det måske ikke helt gennemtænkt at sprænge banken og alle lønrammer for at hente Mbappe, hvis ego er mindst lige så stort og uregerligt som Ronaldo´s.
annonce
0