Snak

Mere indhold efter annoncen

Rygtetid: United forbereder bud på Atleticos Cunha

Skrevet af bold
tir 16. aug 05:00

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet. Læs hele nyheden her
Skrevet af Martan
Jeg kan godt forestille mig at Mæhle ville have bedre af en komme væk fra Italien.
Han har brug for friheden og ikke være spændt så hård op på det defensive.
AGF, Landsholdet og følger de danske spillere i Europa.
Skrevet af mholmm
Tror også det vil være sundt for ham med en anden liga. Kunne sagtens se ham blive et hit i PL eller laliga. Eller evt et par af holdene i bundesligaen lige under Bayern.
Han skal ihvertfald gå efter en klub der giver ham fuld frihed til at drøne op og ned af kanten.
Skrevet af grumblesnake
"De skriver dog også, at Leicester ikke er vilde med tanken om at skulle sige farvel til Jami Vardy. "


Så er det godt at det Jamie Vardy United er ude efter.
Skrevet af Azwethinkweiz
Lad os lige tage det rygte med er gran salt! Det er trods alt Calciomercatonews der bringer historien…
Skrevet af pibbles|FCBayern
Jeg kan ærlig talt ikke se, hvad Mæhle skulle få ud af at rykke Juventus. Hans mentalitet kunne være god til Dortmund eller måske Atletico Madrid. Det ville være nogle god destinationer.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af sigurdn
please stop. hvis han ikke kan spille sig på holdet på et dårligere serie a hold, er skridtet til juventus nok enten fake news eller et dumt karrieretræk. Han har ikke brug for bænkplads. Mæhle mangler stadig defensive egenskaber for at kunne spille på aller højeste niveau. Han er ikke dygtig nok til at spille for hold som city og liverpool, hvor man måske kan slippe afsted med at være meget stærkere offensivt end defensivt som back. Og på alle andre hold ryger man på bænken hvis man koster mål på mål fordi man bliver fanget for langt oppe på banen. Selv samme der skete for ham både mod england og finland til EM. Giv PL spillere som Sterling 2 meter og så kan du ikke bruge dine mange høj-intense løb til noget for modstanderen er allerede væk. Måske Brentford kunne være en mulighed?
Liverpool FC
Skrevet af sortmagi
Jeg tror godt han kan slå en 34 årig juan cuadrado af....
Holmstrøm og Don Ø, the kings.
Skrevet af DaveEricGrohl
Sigurd, du forstår ikke meget af fodbold, hvis du ikke ved at nogle fodboldspillere trives bedre i andre systemer. Det har intet med konkurrencen eller dårligere hold at gøre, især i Mæhles tilfælde
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af Careca
Sigurd - Mæhle er skam på holdet i Atalanta. Han har bare en møg rolle og de spiller et andet system end landsholdet eksempelvist gør.
Skrevet af TYREN
Calciomercatonews😂😂. Jamen så er der jo næsten underskrevet 🔜…🖋
annonce
0