Snak

Mere indhold efter annoncen

SønderjyskE taber sag om start-11'er mod FCK

Skrevet af bold
fre 4. dec 2020

Fodboldens Disciplinærinstans har afvist SønderjyskE's indberetning mod FC København, der ifølge sønderjyderne opgav en forkert holdopstilling i søndagens kamp.Læs hele nyheden her
Skrevet af Slettet(221418230301)
Meget kringlet forklaring. Men faktum er vel, at den regel bare skal afskaffes, hvis den alligevel ikke bliver overholdt. Også en dum regel, så godt det samme.
Skrevet af MBL
I fremtiden kommer alle klubber bare til at melde ud at de "stiller op" i en 1-10-0-0 opstilling... Hvorfor bruge tid på det hvis det ikke er en regel der skal efterleves...
Skrevet af P.Todberg
Hvad f***** havde de også regnet med? Fordi en kommunikationsmedarbejder laver en grafisk opstilling i stedet for en liste, så er det sådan man som hold forbereder sig i den sidste time op til kamp?

Det er noget helt andet, hvis FCK havde angivet en forkert spiller på holdkortet, som skal afleveres til dommerne og modstanderen senest 1 time før kampstart. Her står navnene på alle dem der starter inde, og som sidder på bænken. Så må modstanderen selv gætte sig til placeringerne på banen.

Så fordi en grafik er forkert ift. Jess Thorups valg af spillere kan da umuligt være strafbart. Kom igen SønderjyskE!
Skrevet af Toon Toon!
Ergo, drop nu bare at holdene skal stille de startende 11 i en formation - det skal jo åbenbart ikke efterleves anyways, så man kan da lige så godt oplyse noget forkert.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Juniorx
Det handler vel om at klubberne har givet hinanden håndslag på at de aflevere startformationen til TV og modstander inden kamp.
Og den med Kommuniktionsmedarbejderen tror selv de største fans ikke selv på!!

At det ikke burde blive en klagesag er en ting, men forstår godt de brokker sig, for Ellers skal reglen jo ikke være der. Det er ikke strafbart, bare dårlig stil af Fck, men det er der jo så meget der er for tiden.

Det betyder jo nok at reglen fjernes da enkelte klubber bruger aftalen til at forvirre modstanderen med.
Skrevet af MBL
@P. Todberg
Hvad f***** havde de også regnet med? Fordi en kommunikationsmedarbejder laver en grafisk opstilling i stedet for en liste, så er det sådan man som hold forbereder sig i den sidste time op til kamp?


Jamen hvis man ikke vil efterleve de regler klubberne er blevet enige om, så meld det da ud. Nu har klubberne jo gjort det for at TV ikke skal gætte hvor de forskellige spillere skal være når de sætter holdopstillingen på skærmen.

Det er helt fint hvis det skal være op til TV selv at gætte sig til det i fremtiden. Det skal bare være ens for alle..
Skrevet af Martinovic
Det er åbenbart ligegyldigt, at man melder, at man starter i en 4-3-3 og 10 sekunder inde i kampen skifter til en 2-6-2.

Fjern nu bare den regel!
Mojn do!
Skrevet af fodboldfan85
Ej, hvor kikset forklaret af udvalget. Som om at FCK rykker Stage ned som højremand i forsvaret efter startsparket er givet.

Der taber de mig sgu igen. Sig dog bare at det er en regel de ikke håndhæver - hvis det er en faktuel regel.

Det er jo så netop en af de forskelle på en helt kamps forløb og udfald. Hvis SE har trænet omstilinger mod tremandsforsvaret. Eller forsvarspositioner mod wingbacks i stedet for overtalssituationer med både angribende midtbanespiller og back.

Men tillykke til Thorup for efter fire kampe, at se at en firebackkæde passer bedst til FCK.

Og spild af tid for Glen.

De må jo i sidste ende bare droppe den håndslagsregel, så må man forberede sig som normalt på eventuelt to formationer.
Skrevet af goooooool
Nu ved klubberne i det mindste, at det er en regel som kan brydes uden konsekvens.
George Best: "In 1969 I gave up women and alcohol - it was the worst 20 minutes of my life." OB Liverpool
Skrevet af Drizzt Do'Urden
9 ud af 10 hold i Superligaen har før brudt den regel når de har spillet på udebane i Parken.

7 mand, materialemanden og buschauføren nede og forsvare eget mål lige fra første sekund, det har været normen for mange hold, selvom de har indberettet 4-4-2 eller 5-3-2 etc.

Nu er det bare FCK der roder rundt med formationerne, og så er der fokus på det.

Hvis man juridisk mener at hold bør straffes for det, så ville der være faldet hundredevis af domme allerede.

At et storhold gør det, endda når man spiller på udebane mod et af ligaens mindste.. Det er kontroversielt. Og noget som jeg personligt ikke synes klæder FCK overhovedet.
FCK
Skrevet af Mester3
En lille sejr til fodbolden og nederlag til skrivebords diktatorerne
Skrevet af DameNdoye
Ganske som forventet
Superliga og FCK fan
Skrevet af Slettet(581021212205)
Jeg erindrer at Flemming P en gang udtalte, at startopstillingen på papiret mest var noget man gjorde af hensyn til TV og modstanderen. Tal på et papir sagde ikke så meget og, man forventede at ændre formationen flere gange i løbet af kampen. Derudover ville man have en formation i forsvar og en anden i angreb.

Arbejder man med dynamiske opstillinger giver det jo ikke så meget mening med en startformation. På den anden side bør der jo nok være en el. anden lighed med det man afleverer og det man stiller op med.

Og så har Ridderholm vel lært at han skal være indstillet på at formationen nok ikke er til at stole 100% på.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af UnderMåler
MBL

I fremtiden kommer alle klubber bare til at melde ud at de "stiller op" i en 1-10-0-0 opstilling... Hvorfor bruge tid på det hvis det ikke er en regel der skal efterleves...I afgørelsen bliver beslutningen jo baseret på at det kun er en enkelt spiller der er ude af position i forhold til den oplyste opstilling. Læs artiklen igen.

Jeg tror vi er enige om at reglen skal fjerne
Når andre går efter manden i stedet for bolden, så ved man at man er bedre Lær nu REGLERNE at kende
Skrevet af YouKnowIt
Hvad f***** havde de også regnet med? Fordi en kommunikationsmedarbejder laver en grafisk opstilling i stedet for en liste, så er det sådan man som hold forbereder sig i den sidste time op til kamp?


Du tror selv, at det er en kommunikationsmedarbejder, der har besluttet sig for det?

Det er uden tvivl Thorup, der har sagt, at det skulle laves sådan, da han mente, at det kunne give dem en taktisk forskel.

Han lavede lidt det samme nummer i FCM i deres mesterskabssæson, hvor FCM meldte en trup ud mod Brøndby, hvor Paul Onuachu ikke fremgik, selvom han var med.
Skrevet af Eskapisten
"Hvad f***** havde de også regnet med? Fordi en kommunikationsmedarbejder laver en grafisk opstilling i stedet for en liste, så er det sådan man som hold forbereder sig i den sidste time op til kamp?"

De havde forventet, at det ville blive straffet, at man klokkeklart ikke efterlever det regelsæt, klubberne er enig om.

Jeg syntes sådan set reglen er fjollet. Men jeg syntes, det er endnu mere fjollet, at man kan slippe ustraffet afsted med ikke at efterleve reglen. Og når man flytter en midtbanespiller ned i forsvaret, så ændrer man opstillingen så markant, at man ikke længere efterlever reglen.

Konsekvensen må være, at reglen afskaffes.
Skrevet af Morisot
Der er jo allerede fastslået i en tidligere afgørelse, da Randers indberettede Horsens, at den indberettede opstilling ikke kan opfattes som en begrænsning på, hvordan en spiller må positionere sig på banen og hvordan man taktisk disponere i forbindelse med kampen. I den forstand er det her ren tidsspilde og afgørelsen er vel også tæt på at være copy-paste fra den tidligere afgørelse.

Man kan taktisk disponere fuldstændig som man vil i forbindelse med en fodboldkamp, og det har aldrig været meningen, at reglen skulle opfattes som en begrænsning for hverken de taktiske dispositioner eller hvor en fodboldspiller må positionere sig på banen.

Men man kunne jo tydeliggøre reglen, og fastslå at den taktiske opstilling primært er til journalistisk brug og alene er vejledende, og Ikke skal opfattes som en begrænsning af de taktiske dispositioner og spillernes positionering på banen
Skrevet af puting kuneho
Bender hvorfor skal den afskaffes. Det kræver vel bare mere end dette her.. hvis Sønderjyske bruger Haji Wright som forsvarsspiller eller defensiv midt i en start elver, så er der vel der at man kan sige reglen er brudt. Ir og med han jo er angriber
Skrevet af bruger 145720
Ja selvfølgelig gør de det,
Forza BIF
Skrevet af Søpindsvinet
Enig, hvis reglen ikke skal følges, så få den ændret
annonce
0