Snak

Mere indhold efter annoncen

Søndergaard: FCV er et træls hold

man 12. aug 2013
I en atypisk 0-0-kamp i Superligaen med masser af målchancer formåede hverken Sønderjyske eller gæsterne FC Vestsjælland at score.

Læs hele nyheden her
Lars, du skal bare tage dig sammen og få lavet om på træningen før at vi får endnu flere skadet, det kan jo ikke være rigtigt at vi skal undvære halvdelen af start 11´eren fordi at folk er skadet, det fucker jo det hele fuldstændig op at Absalonsen bliver skadet lige inden start

Men hvis skaderne forsætter så rykker vi ned, så simpelt er det, vi har INTET at true med offensivt
Men hvis vi har alle mand til rådighed, så kan vi sagtens få en top 6 placering
[b]SønderjyskE[/b]
Vi har praktisk talt ikke noget angreb. I sidste efterår havde vi ingen målmand og intet forsvar da forsvaret konstant var plaget af skader og vi hele tiden spillede med en ny 4 back kæde i hver kamp. Dette efterår ser ud til, at bliver efteråret, hvor vi spiller uden angreb. Vi har angribere men de er alle skadede. Fedt nok to af dem er ny indkøb. Vi følger fint konceptet med, at købe skadede spillere som ikke kommer på banen. Hent sgu da snart spillere som også kan spille!
Skender er KONGEN!
Han har ret - de er "træls". Tag dem dog i hånden og gør fodboldDanmark den tjeneste at følges ad nd i 1 division.
Zlatan!
Mads1975

Ja, fordi at de andre 10 hold er jo bedre ..

Fjols
[b]SønderjyskE[/b]
Hop i havet, Mads 5 år.
Mojn do!
Tag det som en kompliment at, nu hedengange, Schumi og Mads1975 tilsyneladende ser det som deres fornemste opgave at gøre sig selv til grin i deres forhippede forsøg på at svine SE til :)
Haderslev FK - 1992 HFK Sønderjylland - 2000 SønderjyskE - 2004
Man kan da kun have respekt for en klub som SE som år efter år klarer sig over forventning med et minimalt budget. Så er det da mere pinligt at kigge i bunden af rækken. FCK, Nordsjælland. Masser af penge. Køber de bedste spillere fra andre danske klubber, men alligevel kan de ikke få det til at fungere.
Han har ret - de er "træls". Tag dem dog i hånden og gør fodboldDanmark den tjeneste at følges ad nd i 1 division.


+1 klart de 2 mest ligegyldige hold i suppen og dem færrest vil savne.
Det er nu fornøjeligt, når du bidrager med dit firkantede og forudindtagede syn i SønderjyskE-tråde, Mads1975. Mon du kigger forbi på søndag igen - når BIF stadig har 2 point og SE 8?

An der Nordseeküste, am plattdeutschen Strand Sind die Fische im Wasser und selten an Land
Enig FCV er et træls hold, akkurat som Sønderjyske.
EfB - de rigtige striber på den rigtige vestegn!!!
annonce