Snak

Mere indhold efter annoncen
At der er nogle inkompentente hoveder herinde der vil ha´ Staff sat af er vanvittigt! Han havde flere aktioner, der kunne ha´ givet mål....
Sudare Pro Communi Causa - dét har jeg gjort siden -80
Intenst presspil af sønderjyderne og fortjent sejr.

Og AGF behøver ikke at skamme sig over at tabe i dag; nu har de haft 3 tophold på stribe (fik endda point i den ene) så der kommer snart lettere kampe.
RFC - Hingstene
slap nu af med at sende nogen ned. Der er kun spillet 4 kampe. Ville godt være en flue på væggen i GFs omklædningsrum. Peter Sørensen så godt nok sur ud, da han gik fra banen.
white by nature - blue by choice GF forever
Interassant udvikling, men tror nu at AGF kommer at klare sig, Nedrykker bliver Køge og Brøndby
Sønderjydske har altid været træls at møde, det handler om overlevelse så kan resten være ligemeget.
AGF \o/ Sir_C En moderators vigtigste opgave er at leve i sus og dus for alle de penge, han får for jobbet. Alt andet kommer i anden række.
Næppe har en dansk klub underpræsteret mere AGF i nyere tid. Med det sagt, så er SE bare en bedre fodboldklub end AGF. AGF er i limboland & ej bedre end # 10-14 i Danmark.

Nuvel, i 14 år har AGF været bundhold og det ligger ikke i kortene, at det vil ændre sig - i den nærmeste fremtid.

NB: AGF har brug for en top målmand; dette vil styrke den svage defensiv.
Always Aarhus! AGF siden 1982. Green Bay Packers. Siden 1989. AS Roma. Siden 1988. Borussia Dortmund. Siden 1994.
moderator
Lækker sejr, der blev grundlagt på de sædvanlige dyder. Før pausen så AGF marginalt stærkere ud, men derefter var det tydeligt, at frustrationerne forplantede sig i spillet, og der blev oversatset en smule i visse situationer. Og hverken Staff eller Claus Bo kostede sejren. Holdet kunne bare ikke få spillet til at fungere mod en stærk defensiv. Det sker.
https://kortlink.dk/sudv
larsdk, siger en brøndby fan.... haha den var sku god.


Nu blev Brøndby nr3 sidste år.
Manchester United 1985 / Brøndby IF 1991 / Beitar Jerusalem 2001 \"At Liverpool we never accept second best. So we take sixth place \" - Kenny Dalglish.
Jysk fodbold rockz !
DK: Randers FC / Bor Lige udenfor ålleren, så ser begges hjemmekampe så meget som muligt. UK: Liverpool FC, boede i Liverpool indtil 1991.
@Larsdk, så bliver Brøndby nok mindst 3er igen i år, pøj pøj.
RFC - Hingstene
annonce