Snak

Mere indhold efter annoncen

Søren C. nød tiden i Kroatien trods træneropgør

man 5. jun 2017
Stærk utilfredshed med træner Zeljko Kopic prægede Søren Christensens ophold hos kroatiske Slaven Belupo, men offensivspilleren nød alligevel sin tid i klubben.

Læs hele nyheden her
Mon ik han lander i FC Helsingør
Nej hvis det bliver Danmark for ham nu, så kommer han hjem til NFC
Nej hvis det bliver Danmark for ham nu, så kommer han hjem til NFC

Det giver jo ingen mening. Hvis Belupo, der endte 7’er i Kroatiens bedste række, HNL 1, tilbyder Søren Christensen en kontraktforlængelse, som han sandsynligvis vil afvise, jamen hvorfor skulle han så vælge et hold, der overlevede 1.div, bare fordi den befinder sig på hans hjemegn? Hvorfor ikke netop vælge en klub som Helsingør, der sensationelt er rykket op og skal ud og investere klogt, for at geare sig til Superligaen? Hvorfor egentlig ikke først vende “hjem” til FCN, Superligaens yngste hold, som vel snart skriger på bare en enkelt ledertype med erfaring, udover aldrende Mtiliga (han er 36, så jeg ved ikke, hvor længe endnu han fortsætter), på trods af et effektivt Right to Dream i Ghana og talentfabrik hjemme i Farum?

Søren Christensen er 30 år og, på papiret, på toppen af karieren. Jeg siger ikke, det ikke er realistisk for NFC, med Claus Meyers og Mick Øgendahls mio. i ryggen. Jeg siger bare, at skifter han til NFC, er det noget af et scoop, og så må det formodes at være fordi han:
1) først og fremmest vil hjem til Danmark nu og måske endda hjem til, hvor han er født og opvokset 2) forudsat at han vil hjem til Danmark nu, at han først er blevet afvist af både FCN og FCH.

Hvis man skal tænke plausibelt ift. Danmark som hans næste destination, må FCN og FCH ligge foran NFC i køen.
.
Han ender i NFC
Præcis Rødby

Måske tager han et år i USA men så er han hjemme på Falster igen
Perfekt match for EfB i forbindelse med genopbygningen - ring til ham TVL!
EfB
Bruger 1499036

Muligvis først om et år, men fuglene synger fra 2017/2018 sæsonen af..
Hvilket jeg hæver holder stik?
* håber holder stik :)
Håber da at både Søren Christensen og Claus Jensen ser NFC som en mulighed. Med Due, Pleidrup og Christensen på holdet vil de talentfulde unge være i gode hænder og præstere på højere niveau. Ligeledes vil holdet fra Sydhavsøerne generere flere tilskuere med ovenstående trio på grønsværen, når ærten triller i dommerens fløjte på Nykøbing F Stadion. Ønsketænkning?
annonce