Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Dres
@normal

Jeg tror nu de fleste neutrale brugere herinde, ville vælge Hummels til deres centrale forsvar, på bekostning af Ramos eller Pepe. Ingen tvivl om at Ramos er god, men ser allerede Hummels på minimum samme niveau, og samtidig med et langt større potentiale.

I kan ikke vurdere spillere, hvis i ikke kender nok til dem. Bare fordi Hummels, Lewandowski og Kagawa stadig er unge, og ikke har vist så meget i store europæiske kampe endnu, så er det ikke ensbetydende med, at de er ringere end Pepe, Benzema eller Di Maria. De kan sagtens være bedre spillere, eller på samme niveau. At de andre spiller hos Real, gør dem ikke nødvendigvis bedre.

Hvis i ikke har set nok Dortmund kampe i år, og ikke kender Hummels og Kagawa så godt, så er det fair nok. Men lad være med at bedømme deres niveau på et ringe grundlag, hvis i ikke ved bedre. Jeg har set masser af Real og Dortmund kampe i år. Og jeg mener Hummels pt., er en bedre central forsvarsspiller i forhold til både Ramos og Pepe.

Neymar er jo eller ikke nødvendigvis dårlig, bare fordi han aldrig har spillet i Europa endnu, og præsteret på højeste niveau. Man kan stadig godt vurdere ham til, at være en rigtig god spiller.
Nur der BVB --- Leuchte auf mein Stern Borussia
Skrevet af Black Spider
Ander spanske småhold... sikke noget vrøvl.

To spanske hold var i semifinalerne i CL - tre i EL, hvoraf de to røg i finalen.
Det eneste tyske hold, der var med var Bayern, jeg så ikke rigtig andre.

Nu sagde jeg ikke, at samtlige spanske hold var småhold, men Sahin har vel ikke fået chancen, hvis der har været nogen som helst tvivl om udfaldet, har han? Får han spilletid mod Barca, Valencia, Malaga eller Atletico?

Hos Dortmund ville han være førstevalg og dermed få lov til at spille mod Bayern samt selvfølgelig også en stor bunke tyske skrammel-hold. Men han ville også få spilletid i CL. Okay, Dortmund risikerer selvfølgelig nogle tæv i den sammenhæng, men det er da sjovere at være på banen og tabe mod de helt store, end at sidde på bænken og se holdkammeraterne slå hold som fx Dortmund.
Skrevet af keane10
Er nu helt enig i at Hummels er en bedre forsvarsspiller end Pepe og Ramos. Pepe og specielt Ramos taber fuldstændig koncentrationen i for mange situationer. Defensiven er ikke Reals største styrke.

Hvis der er nogen der mister kredibilitet, så må det da være det lange og fjollede "Hahahahahah"
Skrevet af Spectator
Dres:

Hummels er bedre end nogen af Reals centrale forsvarsspillere

Hold da op! Der var den. Mine damer og herrer: Årets citat!

Ramos er bedre. Langt bedre. Pepé ligeså.

Han er måske ligeså god som Albiol. Og den der med at tabe hovedet. Ja gu´ fanden taber de hovedet. Men bare så du ved det, så gør alle spillere det jo en gang i mellem. Pepé er god til at tabe hovedet. Men ingen skal tage fra de to at de to af verdens bedste forsvarsspillere.

Hummels er også god. Men han er langt fra de to.
iHala Madrid y nada más!
Skrevet af Dres
@Spectator

Hummels kan også spille på den defensive midtbane, og her spillede han faktisk også en del kampe i sit første Dortmund år. Han har rigtig gode pasnings-evner, og er fantastisk i det opbyggende spil. Manden har ingen rigtige svagheder, andet end manglende erfaring.

Men det er jo ligegyldigt, hvor mange positioner de kan spille. Selvfølgelig er Ramos en mere alsidig forsvarsspiller, og langt bedre på højre back en f.eks Hummels. Men det er jo ikke det jeg taler om. Jeg taler udelukkende om hvor gode de er i det centrale forsvar. Og her mener jeg at Hummels er bedre end Ramos og Pepe.

http://www.youtube.com/w…zSuSLA8YVVE
http://www.youtube.com/w…1MEbfxdJlwY
http://www.youtube.com/w…LzqaBfMsF30

Statistically, Hummels was Europe’s cleanest defender in 2011-12: he committed fewer fouls per game than any of the game´s elite center backs, including Thiago Silva, Gerard Pique, and Nemanja Vidic. In Bundesliga play, the young German was carded just twice. So pristine was his defending in 2010-11 that the division´s top three strikers went scoreless against Dortmund.

In terms of playing style, Hummels reads the game with instincts that border on the prophetic, and has a reputation for rendering strikers useless with his close man-marking. In many regards, the 22-year-old defends in a style similar to that of Thiago Silva: he rarely ever is forced to do the spectacular, because he is almost always positioned properly to intervene in a simple - but decisive - manner.

While his most important and most applicable assets are in defense, Hummels’ play without the ball describes only half of his expansive skill set. Much like Pique, he is extremely comfortable in possession, an attribute that Klopp exploited to great effect.

Citatet er fra en fin artikel om Hummels på Goal.com, hvor de vurdere ham ud fra sæsonen 2010/11: http://www.goal.com/en-u…-hummels-42

Hummels er en klasse midterstopper. Jeg tror bare i ved for lidt om ham, og ser alt for få Dortmund kampe, til at i kan vurdere ham.
Nur der BVB --- Leuchte auf mein Stern Borussia
Skrevet af YunisYunis
Jeg tør ikke være alt for kritisk med Sahin, da hans situation minder lidt om Ozil´s, da han kom til klubben.

Jeg var slet ikke glad for signingen af Ozil, men allerede efter en måned havde han sat mig på plads, og Ozil er nu en af de bedste i Real Madrid.

Sahin var uheldig, og blev skadet, så han missede pre-season og de første 4 måneder af sæsonen.

Jeg er ikke overbevist om at Sahin slår til næste sæson, men er overbevist om, at Mourinho giver ham mere spilletid, hvis han selvfølgelig holder sig skadesfri. Om Sahin så slår til må kun tiden vise.
http://www.youtube.com/watch?v=DhYU_znLSRk&feature=bf_next&list=LLkJzk_dUYFjBaYRvy5f2etA&lf=mh_lolz ^. A disgrace to football. http://www.youtube.com/watch?v=ckyGX95vX8o&feature=related ^. Best El Clasico ever! Raul Gonzalez <3
Skrevet af normal
@Dres
Jeg tror nu de fleste neutrale brugere herinde, ville vælge Hummels til deres centrale forsvar, på bekostning af Ramos eller Pepe.

Jeg tror du tager grueligt fejl.
I kan ikke vurdere spillere, hvis i ikke kender nok til dem.

Nå okay, hvis man synes Ramos er bedre end Hummels så kan det kun være fordi man ikke har set Hummels spille. Gotcha.

Du er uden for pædagogisk rækkevidde min dreng.
Skrevet af Spectator
Han er god. Det benægter jeg ikke. :-) Ja, nærmere fantastisk. Men jeg mener Ramos og Pepé, som spiller i en større klub, er væsentlig bedre og deres enorme rutine, samt rytme, har blandt andet bragt dem til et suverænt mesterskab og en semifinale i CL to år i træk, hvilket jo i sig selv, for min klub, er en sensation! ;-)

Ja, lige nøjagtig det her med at Hummels er den reneste spiller i forsvarsspiller regi er fantastisk, men ser man logisk og rent spillemæssigt, så foretrækker jeg klart Ramos, Pepé, Mascherano, Puyol, Chiellini, Vidic og Terry.

Men ja, jeg tror da også jeg vil følge med i Dortmunds sæson næste år. Synes ofte Eurosport 2, sender Bayern, men ikke så ofte Dortmund. Men så er der jo stream!
iHala Madrid y nada más!
Skrevet af Ronge
@Dres

Ikke en eneste fra Dortmunds hold ville kunne spille sig ind. Se på Sahin, deres måske bedste spiller i sidste sæson, han kunne ikke. Hvem kan så? Götze? Hmm, måske, men det er dælme også den eneste der nærmer sig.
Real Madrid AaB In Arsene We Trust <3 Aaron Ramsey <3
Skrevet af Spectator
Ronge

Nu har Sahin jo også været en del skadet i denne sæson, så naturligt nok har han været bænket :-)
iHala Madrid y nada más!
annonce
0