Snak

Mere indhold efter annoncen

Saka: Selvfølgelig er Azpilicueta sur på mig

tor 21. apr 2022

Arsenals Bukayo Saka jubler over Arsenals sejr mod Chelsea og er ikke i tvivl om, at der var straffespark i duellen med Cesar Azpilicueta.Læs hele nyheden her
Saka og Sterling er divers Big time. Jo Saka holder fast i CA og CA´s berøring er ikke nok til straffe i min bog. Yderst tyndt!
Azpilicueta holder fast i ham, synes godt den kan dømmes, meeeeen den er sgu noget tynd. Der er sket værre ting, som ikke har givet straffespark.

Klokkeklart straffe.
Klokkeklart rødt til Mount kort forinden.

Tja hvis dommerne gad dømme frispark og straffespark uden spilleren skulle smide sig ville vi jo se meget mindre af spillere der smider sig.

Men at Chelsea fans føler sig bortdømt er da lidt ambivilent når de skulle havde 2 røde kort :)
Selvfølgelig får du ikke en spiller der har filmet til at indrømme at han lavede noget lort, men jeg forstår ikke hvorfor man som fan ikke kan indrømme at det var pinligt dømt og aldrig burde have været et straffe.

Er man virkelig SÅ blind/farvet at man nægter at se hvad alle andre kan se? Hvorfor holde hårdnakket fast i det. Sig dog bare "ja, det var sgu latterligt den blev dømt". Det andet fremstår så åndsvagt
Jo Saka holder fast i CA og CA´s berøring er ikke nok til straffe i min bog. Yderst tyndt!


Azpi indleder kontakten og kigger ikke på bolden. Det er muligvis derfor var ikke ændre på dommerens kendelse. Iøvrigt en korrekt kendelse og straffe i min bog.
The Gunners
Lezcano

Hvis du nu hørte interview efter kampen så sagde Saka faktisk and lod så gå ned. Som han siger han holder mig i 5 sekunder hvad skal jeg ellers gøre :)
Klart straffe og så videre
Er man virkelig SÅ blind/farvet at man nægter at se hvad alle andre kan se? Hvorfor holde hårdnakket fast i det. Sig dog bare "ja, det var sgu latterligt den blev dømt". Det andet fremstår så åndsvagt

Så er det nok kun fordi du befinder dig på et ligegyldigt artikel-forum. Der er generelt enighed om, at straffet var rimelig bob bob!
Klassisk at henvise til et eller flere gule kort tidligere i kampen som man mener ikke er givet, for på en eller anden mærkelig måde at retfærdiggøre at ens egen spiller laver noget der er en videreudvikling af diving. På reddit har videoeen ligget nr. 1 på trending hele natten netop fordi det er så absurd det Saka laver. Han griber fat i Azpilicuetas arm og trækker/låser ham fast over flere meter i en ufarlig situation og kaster sig så til jorden og får straffe. Efterfølgende er Saka så endda en kæmpe flab omkring det. Der er bred konsensus i hele fodboldverdenen om at vi lige har set en spiller slippe afsted med noget man sjældent har set før. Saka og Sterling er desværre i samme klub.
Chelsea FC siden 1995
annonce