Snak

Mere indhold efter annoncen
Gumle

Godt at høre vi kun må snakke om dommerkendelser der går imod Chelsea :)

Azpi kunna bare være hurtigere i tanke og handling så er der aldrig straffe :)
Enig Gumle
Man skal godt nok være farvet Arsenal-fan for at mene, at der er straffe. Og ja, elsker den whataboutism fra Arsenal-fans med kort, der ikke blev uddelt, for derfor at mene at straffe er helt OK. Det viser bare, der er noget om snakken. Ynkeligt.
Men når det er sagt, var det jo ikke kampafgørende, men 2-3 kunne være mere spiseligt.
… and the Spurs go marching on! Spanien: Barca - du ved, der hvor den bedste spiller i historien spillede Danmark: AaB - du ved, den bedste klub i Danmark... vil nogen mene
det er indlysende, at slow´en ikke viser, hvem der tager fat i hvem først. Derfor kan VAR ikke afvise straffet - ligesom det sikkert ikke var blevet gjort om, hvis dommeren ikke havde dømt noget.

Det er lidt trættende at høre folk være så skråsikre, når billederne ikke giver mulighed for det. Det var og kunne ikke være andet end et dommerskøn.
Han griber fat i Azpilicuetas arm og trækker/låser ham fast over flere meter i en ufarlig situation og kaster sig så til jorden og får straffe.

Besynderligt straffespark at give. Det sådan et straffespark som kun burde kunne lade sig gøre i dagene før VAR.
Det kan selvfølgelig ske at dommeren kan blive snydt, men at VAR ikke ændrer dommen er helt grotesk.
AL89

Er du lidt presset over at vide dit kyllinge hold falder fra hinanden når Kane og Son forsvinder snart?

Kæmpe straffe.
Azpi indleder kontakten og kigger ikke på bolden. Det er muligvis derfor var ikke ændre på dommerens kendelse. Iøvrigt en korrekt kendelse og straffe i min bog.


Enig. Azpi kigger ikke på bolden, og er ikke i nærheden af bolden. Havde det været omvendt, var den måske ikke blevet dømt.
Azpilicueta har i hele sekvensen slet ikke kig på bolden, kun Saka. Klart straffe i mine øjne
Azpili spiller Saka, ikke bolden. Det kan aldrig være andet end straffe.
Som Saka siger i interviewet i går, så bliver han holdt i 5 sekunder, og selvfølgelig skal han gå til jorden der, ellers får han jo intet.

Azpili ser jo ikke engang indlægget blive slået, for allerede der har han kun øjnene på Saka. Det skal simpelthen give straffe, og så er det ligegyldigt om Saka også har fat i ham.
Hader Viborg, Tottenham og Skvatchenko.
@Americano
Hvad med at du holder dig til emnet og ikke blander Spurs ind i det? Det kan jo selvfølgelig være svært, når man indser man ikke har et modargument og dermed har TABT. Men nu havde jeg altså lige hentet popcornene og glædet mig til at læse en yderst saglig argumentation fra din side. Det var selvfølgelig for meget at forvente fra en, der ikke har evnerne til det.
… and the Spurs go marching on! Spanien: Barca - du ved, der hvor den bedste spiller i historien spillede Danmark: AaB - du ved, den bedste klub i Danmark... vil nogen mene
AL89

Nu har jeg læst dine indlæg fra igår aftes og du kan da ikke tillade dig at snakke om andre er saglige eller om de har evnerne til det.

Jeg hygger mig, vi vandt fortjent med et kæmpe straffe, samt uden 2 spillere bliver smidt ud som de skulle. Vi tager United i weekenden alt imens i choker.
annonce