Snak

Mere indhold efter annoncen
Ps. dem der siger Azpilicueta kun kigger på manden; han kan jo ikke vende sig mod bolden, når Saka holder han højre hånd. :-)


Du kunne eventuelt se sekvensen igen. Det er svært at vende sig mod bolden, når du i første omgang går efter at holde manden fremfor at kigge på bolden :)
The Gunners
Synes faktisk den ikke tydeligt kan omstødes af VAR.
Ser man kun sidste del af sekvensen, er der selvfølgelig slet ikke straffe til Saka.
Men i starten af hele sekvensen, indleder Azpilicueta med (uden øje for bolden), at holde Saka tilbage de første 2-3 meter. Saka responderer ved at holde i Azpilicueta.
Tror det er derfor VAR ikke om støder den.
Azpilicueta bliver lidt fanget i egen fælde, om end tyndt.
Jeg er 99% sikker på at de Arsenal fans, der plæderer for at det er et klokkeklart straffespark er de samme som dem, der mener, der kører en agenda mod Arsenal og i særdeleshed Xhaka. Og de havde været helt oppe i det røde felt, hvis det straffespark var dømt den anden vej (:
We know what we are
jamen du har jo ret.

sidste sæson blev det arsenal der tabte kampen med en meget dårlig dommmer præstation.
chelsea blev snydt for et andet gult og dermed rødt for derefter at blive matchvinder.

frikvensen i den kamp var hånd på bolden som gav gult til arsenal for 2 min senere opstå samme situation mod en chelsea spiller som havde gult i forvejen. han fik ikke gult for derefter score serjsmålet..
Sidestepping one, sidestepping two… That is brilliant!
Syntes det er svært at vurdere ud fra de klip man så. Hvad jeg har set, så virker det til der mangler et par sekunders video som viser hvad der skete op til Saka falder.

Straffet ser ret tyndt ud imo ud fra de klip jeg har set. Men det virker jo til at Azpi har haft trukket i Saka inden at Saka tager fat i Azpis arm. Man må formode at dommeren har set den del, og derfor dømmer den. VAR kan ikke finde video der viser det modsatte, og derfor ændrer de Ikke kendelsen.
Nu har jeg endelig haft tid til at se episoden igen i live, hvor man tydelig kan se at Azpi direkte går efter Saka lige så snart han kommer ind i feltet. Dette ser man desværre rigtig nok ikke på VAR-billederne som bliver vist. De burde lige starte billederne 5 sekunder før, så man kunne se hele opløbet til faldet.
Azpi er ikke interesseret i andet end at stoppe Sakas løb, så kan der vel ikke være andet end straffe, selvom Saka helt rigtig holder i Azpi arm lige før han falder.
Men Azpis arm er jo kun rundt om Saka fordi han hiver fat i ham. Det er jo ikke Saka, som løber hen til Azpi og hiver fat i hans arm.
Eller er det det, som i, som mener det er et tyndt straffe, som mener sker i situationen????
Jeg synes den er tynd, fordi straffet nok ikke var blevet dømt ud fra Azpilicuetas første forseelse, selvom der vel ret beset egentlig bliver begået noget ulovligt.

Det er i og med, at Saka også falder (ved at holde i Azpilicueta), at John Moss i sidste ende dømmer den. Personlig tolkning selvfølgelig.
annonce