Snak

Mere indhold efter annoncen
Hold da op, Darwin! Hvis du nu spillede bolden, behøvede det ikke at blive spændende til sidst.

Det var lidt for spændende, ja, uden City dog kom frem til noget. Det samme kunne også siges til Salah af to omgange, hvor han kan spille Jota fri foran mål begge gange. Til gengæld synd, at Darwin ikke får en assist til Trent. De skal lige blive en kende bedre til at kigge op, for så kunne der være rendt ret mange mål ind på tavlen. Men vi tager også gerne det ene og sejren. Oh well, man kan ikke klage!
Mener oprigtigt det er tæt på en skandalekamp af Taylor. Hans totalt fejlagtige linje koster Klopp en udvisning, skaber for mange tilfældigheder, og et drama med VAR. Kæft en sløj kamp.

Klopps udvisning er helt på sin plads, men det sker jo kun, fordi han vælger at overse 4 kæmpe frispark på Mo kampen igennem. Forstår udmærket Klopp havde fået nok.

Når det er sagt blev det en underholdende kamp, og heldigvis fik Taylors fejl ikke betydning for, at pointene landede fortjent hos Liverpool.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Salahs præstation og hans workrate idag var verdens klasse ham nunez kunne virkelig lukket kampen med en simpel aflevering men kæft et flop.
Milner havde ok styr på foden. Top præstation klasse kamp af begge men kæft en dommer er du gal
Flot af Liverpool at nappe denne sejr og samtidig sørge for City´s første nederlag i sæsonen. Så kun 2. halvleg, men tænker umiddelbart at det var det rigtige valg. Der kom da i hvert fald tænding på efter annulleringen af City´s mål. Fed stemning og atmosfære... man skulle næsten have været der.

Men Klopp, hvad hulan laver han? Jovist var der frispark til Salah, men at han farer sådan op når hans hold fører 1-0 er jo direkte idioti! Fokuser dog på at berolige dit hold i stedet for at lege pattebarn i en børnehave!
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Nu skal jeg bare lige høre
Hvem er det der har udråbt City som verdens bedste hold? Man læste jo ikke andet da FCK fik 0-0 og ja dagene op til og generelt at City er verdens bedste hold…

Hvad er det de har vundet? Vil da mene der er andre hold som er bedre end City. Og de ligger altså “kun” nummer 2
@TheSpursWay nu så du kun 45 min, men hvis du havde set 45 min mere ville du forstå Klopp eksploderede. Siger ikke det er ok, men det er forståeligt.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Puha. Så stoppede angsten for at de skulle blive invincible. City´s trilliard hold kan stadig ikke gøre det som Wenger og co gjorde. På flere måder en perfekt sejr for Arsenal.
https://youtu.be/tZuMSXalq78
@TheSpursyWay
Fed stemning og atmosfære... man skulle næsten have været der.

Så var det heldigt, du ikke så 1. halvleg, hvor der var en utrolig lad - nærmest søvndyssende - stemning. Men tilskuerne kom da med, som intensiteten steg i 2. halvleg.
@Jogabonita
Så nævn et hold, som spiller for spiller er bedre end City.
Nuuuj hvor var det en ringe dommerpræstation.
Heldigvis havde det ikke indflydelse på resultatet.
Men så ringe en præstation bør koste X antal kampe i nogle lavere rækker.
annonce