Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af LØMBØ
Dem der prøver at skyde skylden for Klopps dumhed over på dommeren, må virkelig have røde briller på. Klopp må bare lære at opføre sig ordentligt. Han minder jo om et lille barn der ikke får sin vilje.
Skrevet af Slettet(101631231501)
Jeg synes godt nok, at Klopp er ved at falde af på den..

Han fremstod for mig i starten som en rar og nede på jorden mand, men har virkelig med årene udviklet sig til bare at være en arrogant klovn. Det er synd.

Havde han ikke tid til at få taget et selfie med dig og signere det billede af ham, du havde med?
Vi knuselsker ham i Liverpoollejren og betragter ham som alt andet end arrogant. Ilter og temperamentsfuld, ja bestemt!

Vurderet ud fra i dag, så er han vist ikke just ved at falde af på den.
Skrevet af Rigoletto
det går jo helt ok uden TAA….
Skrevet af Bluebold
Det var da fjollet og åndsvagt reageret af Klopp til sidst. Fortjent rødt kort helt sikkert.
Men så var det måske heller ikke værre. ??
Der var ikke to KÆMPE frispark ved MC´s annullerefe mål.
Men alle burde nu kunne se det første frispark. Jeg ville helt sikkert have anerkendt det var det gået mod Liverpool.
Forståeligt Pep går amok efter VAR dommen ( han fik dog hverken gult eller noget andet. ?)
Men når han ser det igen bør han dog anerkende kendelsen. Som andre skrev, var han selv gået amok hvis en lignende kendelse var gået imod ham.
Bortset fra det en fed kamp, som gav mindelser om da Liverpool var et tophold ;)
Skrevet af 09043428
Over stregen siger du? Kun lige over stregen? Det bliver ikke mere selvretfærdigt end dette!

Klopp spytter en linjevogter diverse gloser lige ind i hovedet, følger ham tre-fire meter op ad linjen og går helt op i ansigtet på ham. Slutter af med en flot langemand til dommeren! Og du kan lige svinge dig op til "over stregen" og kalder det passion... og så lige en tåbelig anmeldelse af en andens indlæg for at toppe din egen selvretfærdighed. Tillykke med sejren og god søndag.


Du overfortolker desværre mit indlæg. Det er der ingen grund til.
"Over stregen" var en nøgtern måde at skrive at det røde kort selvfølgelig var på sin plads. Jeg mener ikke at Klopps ageren i den situation bare er passion... Jeg kommenterede på hvordan han generelt er.
Moderatorerne synes ikke anmeldelsen var tåbelig. Synes du selv indlægget var i orden?
Skrevet af junte
At du synes det er helt på sin plads, at antyde klopp og tyskere generelt er nazister, siger mere om dig end nogen anden.
Det er naturligvis helt på sin plads at det indlæg blev anmeldt.

Men jeg må sige det er en glæde at læse dine super Butt-hurt indlæg.
Det gør sejren endnu bedre. At et andet hold kan fylde så meget for dig at du får en dårlig dag, bare fordi de vinder, er helt fantastisk.

Klopp står i øvrigt post kampen og forklarer at han ikke skulle have reageret på den måde, at han fortryder det og at det røde kort var helt på son plads. Men at han, fordi han lever sig ind i kampene og er passioneret, reagerer umiddelbart og nogle gange uhensigtmæssigt.

Det må du jo også kunne sætte dig ind i. Altså det her med at være passioneret? Alt tyder ihvertfald på at gokkesokken kommer frem, når det går dårligt for Liverpool :-)
Skrevet af Pnadwe
Alle trænere havde reageret på samme måde i den situation. Bernardo Silva laver et af de største frispark i kampen, hvordan både linjevogteren og dommeren misser det, er simpelthen uforståeligt. Sørgeligt at tænke på, at det er en af dommerne, som England sender til VM.
Skrevet af andreasgh
Moderatorerne synes ikke anmeldelsen var tåbelig. Synes du selv indlægget var i orden?

Moderatorernes moralske kompas herinde, giver jeg ikke noget for. Det er alene udtryk for, hvor deres sympatier ligger. Det sagt, så havde jeg nok selv vejet og vægtet mine ord anderledes end pågældende bruger gjorde. Havde jeg anmeldt det? Nej, det havde jeg ikke.
#COYS #Brøndby IF #SSC Napoli
Skrevet af Hasse1983
Jeg er mest målløs over Klopp ikke gjorde som mange herinde åbenbart. Forholde sig helt i ro, drikke en kop the og nyde Taylor (og hans linjedommers) latterlig ringe niveau på dagen.

Forstår 100% Klopps reaktion. Siger ikke den er i orden, men forstår ham udmærket. Taylor fejlede fuldstændigt med sin “linje” for dagen. Det er intet der retfærdiggør, at man tillader de frispark han tillader.
Fortjent udvisning til Klopp, men det er også én af dem, som bør være gratis i bødekassen.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Zacha
Tillykke med sejren og god søndag.


Tak skal du have - det er sgu i den grad en fin søndag.

(Men er et fed måde at prøve at lukke ned for folk der ikke er enig med dig)

Er et seriøst riv i trøjen ikke et klokkeklart frispark?

Har keeperen bolden under kontrol, når han har begge hænder på kuglen?

Inden du svarer, kan jeg sige JA til begge spørgsmål for at kaste lidt lys over VAR-kendelsen.
Skrevet af D.B.R. ©
Guardiolas kommentar om "this is Anfield" er totalt på sin plads - VAR lægger en helt anden linje end Taylor og ved det annullerede mål får Taylor kolde fødder. Og nej Peter Kjær, der er heller ikke noget til Becker.

Jo, var målet ikke annulleret på baggrund af det klare frispark på Fabinho, skulle det være annulleret på tacklingen af Alisson. To hænder på bolden, og det er målmandens.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af D.B.R. ©
Klopp anerkendte da det røde kort, men samtidig er det da også helt berettiget at han bliver oprevet over endnu et ikke dømt frispark til Mo.

Klokkeklart frispark.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af andreasgh
Er et seriøst riv i trøjen ikke et klokkeklart frispark?
Jo, i de fleste kampe! I dag var det ikke, Taylors linje taget i betragtning.
Derfor er det helt i orden, at Pep kommenterer på det i et post-macth interview og siger "this is Anfield". Det er horribelt, at studiet, som er så ræverødt, at det skriger til himlen, taler nedsættende om Guardiolas kommentar. DET var mit indlæg.

Din egen fortolkning af situationen med Becker deler du med Peter Kjær, der ligesom dig holder med Liverpool. Jeg mener Becker har hænderne bag bolden og ikke på eller over... og, han og Haaland kommer nogenlunde lige hurtigt på kuglen - den skulle ikke have været annulleret af VAR - ikke clear and obvious).

Jeg forsøgte nu ikke at lukke dig ned... jeg tænkte blot, at du næppe ville lægge de røde briller og deltage i en objektiv debat om tv3´s dårlige dækning, som alene var min motivation for at skrive et indlæg.

#COYS #Brøndby IF #SSC Napoli
Skrevet af D.B.R. ©
Er det virkelig dækningen af kampen, der generer nogen. I guder.

VAR kigger på alle mål, og muligvis var det Taylors linje helst at undgå at fløjte for selv de største frispark, men det er ikke VAR rummets, så selvfølgelig beder de ham lige se den en gang til.

Desværre fortsatte han samme linje efterfølgende.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af andreasgh
Er det virkelig dækningen af kampen, der generer nogen. I guder.

Den generer i hvert fald mig. Jeg er ikke interesseret i at se Liverpool-tv. Det generer mig, at dækningen er partisk og farvet, og har været det i mange år nu.

Der er end ikke en af de to kommentatorer, der nævner noget om det røde kort Thiago skulle have haft/kunne have fået, da han med samlede fødder flæsker Rodri bagfra.
#COYS #Brøndby IF #SSC Napoli
Skrevet af El Pedrosen
Håber Nunez får lige så lang tråd som Sanogo fik!
Skrevet af D.B.R. ©
Der er end ikke en af de to kommentatorer, der nævner noget om det røde kort Thiago skulle have haft/kunne have fået, da han med samlede fødder flæsker Rodri bagfra.

Situationen blev jo heller ikke vurderet af VAR rummet til mere end det Taylor dømte.

Er det virkelig sådanne situationer, der er det mest interessante at diskutere efter sådan en kamp.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Tintin9
“ Situationen blev jo heller ikke vurderet af VAR rummet til mere end det Taylor dømte. “

Og hvad har det med det hele at gøre, spørger jeg interesseret?

Hvis det er sådan du ser det, blev Liverpool da ikke bortdømt mod Gunners, som mange herinde ellers mener.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Synes egentlig Klopp reagerer afdæmpet i forhold til, hvor fuldstændig skandaløst ringe Anthony Taylor passer fløjten.

At Citys annullerede mål bliver debatteret illustrerer, at nogen mennesker burde fratages deres stemmeret. Anthony Taylor præsterer en kavalkade af fejl før målet. Først overser han et hjørnespark til Liverpool på Salahs friløber, derefter overser han et åbenlyst frispark til Fabinho og som kronen på værket misser han, at Erling H. sparker på en bold, Alisson har i begge hænder på. Håbløst.

Guardiola bør skamme sig over sin “This is Anfield”-kommentar.

Fed sejr og en kanon kamp. Anfield viste sig fra sin bedste side. Gomez var fantastisk i forsvaret, men jeg ville nok alligevel have givet MOM til Salah. Milner fortjener et kæmpe skulderklap. Den gamle havde fuldstændig styr på Foden.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af S.B.S
andreasgh

Nu har jeg i flere omgange set dig skrive Klopp spytter linjedommeren i ansigtet og række fuck til dommeren. Alle de billeder jeg har set råber han linjedommeren op i ansigtet da han løber forbi (hvilket selvfølgelig skal give rødt) og har prøvet at kigge billederne igennem 20-30 gange og stoppe billedet i sekvensen hvor du mener han rækker fuck der er pegefingeren også med oppe i luften.

Så inden din vrede over ham brænder hele din bolig ned så gense lige sekvenserne!
annonce
0