Snak

Mere indhold efter annoncen
Guardiolas kommentar om "this is Anfield" er totalt på sin plads - VAR lægger en helt anden linje end Taylor og ved det annullerede mål får Taylor kolde fødder. Og nej Peter Kjær, der er heller ikke noget til Becker.

Jo, var målet ikke annulleret på baggrund af det klare frispark på Fabinho, skulle det være annulleret på tacklingen af Alisson. To hænder på bolden, og det er målmandens.
Y. N. W. A. #JFT97
Klopp anerkendte da det røde kort, men samtidig er det da også helt berettiget at han bliver oprevet over endnu et ikke dømt frispark til Mo.

Klokkeklart frispark.
Y. N. W. A. #JFT97
Er et seriøst riv i trøjen ikke et klokkeklart frispark?
Jo, i de fleste kampe! I dag var det ikke, Taylors linje taget i betragtning.
Derfor er det helt i orden, at Pep kommenterer på det i et post-macth interview og siger "this is Anfield". Det er horribelt, at studiet, som er så ræverødt, at det skriger til himlen, taler nedsættende om Guardiolas kommentar. DET var mit indlæg.

Din egen fortolkning af situationen med Becker deler du med Peter Kjær, der ligesom dig holder med Liverpool. Jeg mener Becker har hænderne bag bolden og ikke på eller over... og, han og Haaland kommer nogenlunde lige hurtigt på kuglen - den skulle ikke have været annulleret af VAR - ikke clear and obvious).

Jeg forsøgte nu ikke at lukke dig ned... jeg tænkte blot, at du næppe ville lægge de røde briller og deltage i en objektiv debat om tv3´s dårlige dækning, som alene var min motivation for at skrive et indlæg.

#COYS #Brøndby IF #SSC Napoli
Er det virkelig dækningen af kampen, der generer nogen. I guder.

VAR kigger på alle mål, og muligvis var det Taylors linje helst at undgå at fløjte for selv de største frispark, men det er ikke VAR rummets, så selvfølgelig beder de ham lige se den en gang til.

Desværre fortsatte han samme linje efterfølgende.
Y. N. W. A. #JFT97
Er det virkelig dækningen af kampen, der generer nogen. I guder.

Den generer i hvert fald mig. Jeg er ikke interesseret i at se Liverpool-tv. Det generer mig, at dækningen er partisk og farvet, og har været det i mange år nu.

Der er end ikke en af de to kommentatorer, der nævner noget om det røde kort Thiago skulle have haft/kunne have fået, da han med samlede fødder flæsker Rodri bagfra.
#COYS #Brøndby IF #SSC Napoli
Håber Nunez får lige så lang tråd som Sanogo fik!
Der er end ikke en af de to kommentatorer, der nævner noget om det røde kort Thiago skulle have haft/kunne have fået, da han med samlede fødder flæsker Rodri bagfra.

Situationen blev jo heller ikke vurderet af VAR rummet til mere end det Taylor dømte.

Er det virkelig sådanne situationer, der er det mest interessante at diskutere efter sådan en kamp.
Y. N. W. A. #JFT97
“ Situationen blev jo heller ikke vurderet af VAR rummet til mere end det Taylor dømte. “

Og hvad har det med det hele at gøre, spørger jeg interesseret?

Hvis det er sådan du ser det, blev Liverpool da ikke bortdømt mod Gunners, som mange herinde ellers mener.
Synes egentlig Klopp reagerer afdæmpet i forhold til, hvor fuldstændig skandaløst ringe Anthony Taylor passer fløjten.

At Citys annullerede mål bliver debatteret illustrerer, at nogen mennesker burde fratages deres stemmeret. Anthony Taylor præsterer en kavalkade af fejl før målet. Først overser han et hjørnespark til Liverpool på Salahs friløber, derefter overser han et åbenlyst frispark til Fabinho og som kronen på værket misser han, at Erling H. sparker på en bold, Alisson har i begge hænder på. Håbløst.

Guardiola bør skamme sig over sin “This is Anfield”-kommentar.

Fed sejr og en kanon kamp. Anfield viste sig fra sin bedste side. Gomez var fantastisk i forsvaret, men jeg ville nok alligevel have givet MOM til Salah. Milner fortjener et kæmpe skulderklap. Den gamle havde fuldstændig styr på Foden.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
andreasgh

Nu har jeg i flere omgange set dig skrive Klopp spytter linjedommeren i ansigtet og række fuck til dommeren. Alle de billeder jeg har set råber han linjedommeren op i ansigtet da han løber forbi (hvilket selvfølgelig skal give rødt) og har prøvet at kigge billederne igennem 20-30 gange og stoppe billedet i sekvensen hvor du mener han rækker fuck der er pegefingeren også med oppe i luften.

Så inden din vrede over ham brænder hele din bolig ned så gense lige sekvenserne!
annonce