Snak

Mere indhold efter annoncen

Salah scorede i Liverpool-testkamp

Skrevet af bold
fre 15. jul 15:15

Jordan Henderson og Mohamed Salah scorede i Liverpools 2-0-sejr over Crystal Palace i den sidste testkamp i Thailand.Læs hele nyheden her
Skrevet af Gshock
efter at have tabt champions of Bangkok, vinder Liverpool Champions of Singapore. :)
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Hr.Betjent
Nunez ser altså ikke rigtig godt ud. Lidt kluntet. Han får godt nok heller ikke nogle gode bolde når han er i de rigtige situationer (fx fra Salah).

Jeg håber virkelig han finder sig til rette, og bliver en ny Suarez!
YNWA
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Godt at se Elliot tilbage efter hans langvarige skade. Han er et meget specielt talent.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Pnadwe
Han ser bedre ud end din evne til at stave hans navn rigtigt.
Skrevet af Hr.Betjent
Pnadwe:

Modent.
Nu er det rettet kun for din skyld. Så håber jeg at din weekend ikke er ødelagt.
YNWA
Skrevet af Pnadwe
Det er da også vældig modent at konstatere, at en ny spiller ikke ser god ud, efter han har trænet med holdet i 6 dage og sammenlagt fået 60 minutter. Man skulle tro, at den slags kommentarer var forbeholdt rivaliserende fans, som kun er ude på at trolle.
Skrevet af Hr.Betjent
Forstår ikke helt hvorfor en sådan observation er umoden. Det er jo ikke et mærkeligt og umotiveret angreb på en der staver et navn forkert.

Vi kunne også prøve en dialog om det. Du kunne fx fortælle mig hvorfor du synes han har set god ud, så kan jeg fortælle lidt om hvorfor jeg ikke synes han har set så god ud (endnu).

Du kunne også bemærke at jeg netop heller ikke synes han iscenesættes så godt. Når han har været i gode positioner, så er der flere tilfælde hvor han ikke spilles eller får en ringe aflevering. Det bliver forhåbentligt væsentligt bedre over de næste uger.

Det er vel, i øvrigt, også tilladt som fan af klubben at synes at hans første optrædener ikke har set imponerende ud, samtidig med at man håber at han bliver bedre end der vi har set indtil videre? Vi har jo set ham være bedre.
YNWA
Skrevet af mholmm
@Hr. Betjent

Det er naturligvis helt i orden som fan at være kritisk.
Men at gøre det med en spiller der lige er tiltrådt truppen for 6 dage siden og knap nok kender sine omgivelser, ja så er kommentaren godt nok lidt malplaceret.
Fungerer måske i FM men i den virkelige verden der er der altså lige et par mekanismer der skal på plads og det kommer ikke på et par dage.

Så forstår godt at man stiller sig undren over din kritik.
Skrevet af Slettet(010947221308)
Hr betjents beskrivelse af Darwin er nu ret præcis. Han var sgu kluntet. Til gengæld, så ligger han så godt på linjen og tager de rigtige løb. Men lige så kluntet Darwin var, i denne kamp, uagtet hvor meget eller lidt han har trænet, så var medspillernes pasningsføder heller ikke superskarpe.
Skrevet af Hr.Betjent
Mholmm:

Så tror jeg den modne model til det er at skrive hvorfor man synes noget andet end at han ikke (indtil videre) har set særlig god ud. Det er jo ikke at være kritisk bare at skrive at han ser bedre ud end jeg kunne stave hans navn rigtigt. Det er jo bare malplaceret.

Synes du at han indtil videre har set god ud i de få minutter vi har fået lov til at se?

Jeg synes han har set lidt kluntet ud. Jeg synes heller ikke holdkammeraterne har sat ham særligt godt i scene. Og som jeg flere gange har skrevet nu, så er det noget jeg håber løser sig over de næste uger, så vi kan få en ny Suarez.

Jeg ved da godt at han er ny og at ting tager tid, men derfor kan man jo godt tale om det hidtidige indtryk.
YNWA
Skrevet af D.B.R. ©
Af en spiller, der i kampen den anden dag spillede med vabler på fødderne, og i dag fik en halvleg peger pilen den rigtige vej.

Han har knapt været en uge i klubben, og kender vel knap nok navnene på halvdelen af de spillere han har spillet med indtil nu.

Tålmodighed.
Y. N. W. A. #JFT97
annonce
0