Snak

Mere indhold efter annoncen

Sanchez fuldendte vanvittigt United-comeback

Skrevet af bold
lør 6. okt 2018
Newcastle var foran med 2-0 efter 10 minutter på Old Trafford, men efter et vildt comeback i slutfasen vandt Manchester United med 3-2. 

Læs hele nyheden her
Skrevet af Lindhardt
Han er fyret skriver de flere steder,det vi kede af os der fan af Arsenal...
Skrevet af Toon Toon!
Kæmpe kæmpe kæmpe skandale! 3-0 til Newcastle på det KLOKKEKLARE straffespark - så var de næppe kommet tilbage. Hold kæft hvor er det ringe
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Thy87
Manchester United kan jo godt spille flot fodbold! Imponerende anden halvleg hvor Newcastle desværre virkede til at blive bange for at vinde
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Slettet(091436221801)
Håber sejren kan sikre Mourinho nogle flere kampe, hvor han kan ødelægge klubben endnu mere.
Skrevet af Betjenten
Stakkels Newcastle. De gjorde en rigtig stærk indsats i første halvleg og blev måske snydt for et straffe.

Men når man ikke vil spille 45 minutter mere... ja så kan selv Manchester U jo vende kampen i den forfatning de er i. Stærkt comeback. Ufatteligt meltdown af Newcastle.
YNWA
Skrevet af Slettet(522254212008)
Hvis han nu ikke skulle gå hen og blive fyret pga. det imponerende comeback, vil det være smukt at det er Mata som satte redningen igang. Næsten helt poetisk når man tænker på hvordan Mata og Mourinhos forhold i Chelsea endte.
Does anyone in here have telekinetic powers? If you do, please raise my hand. - I øvrigt mener jeg, at pandaerne i København Zoo bør deporteres
Skrevet af han_solo
Ironisk nok stiller dette comeback ikke Mourinho i bedre lys, da dette blot var et eksempel på hvordan Uniteds angribere KAN præstere, når de får frie tøjler til at angribe.
UTD
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Nyborg burde have lukket kampen og bliver desuden snydt for et straffespark. Men flot comeback af United, der lignede det gamle United de sidste 20-25 minutter af kampen.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Keddsen
Syntes faktisk det er svært at klandre Mourinho, spillerne har jo også et ansvar som jeg syntes de glemmer at tage.
Uanset om man er med eller mod manageren, spiller man altid for klubben og det tror jeg nogle af de her spillere glemmer.
Vil dog hurtigt stille mig enig med at den røde tråd i spillestilen mangler, hvilket selvfølgelig er Mourinhos ansvar.
Skrevet af Cfever
Han er fyret skriver de flere steder,det vi kede af os der fan af Arsenal...


NEJ, stop nu med at sprede fucking fake news. Der er et sted, der har rapporteret det og United har været ude og afvise det som rent opspind. Hvilket sted har så rapporteret det? Daily Mirror. Hvis du vil bringe sådan noget lort videre så lav i det mindste bare en kende kildekritik.

Beklager hvis det lyder hårdt, men jeg er fandme træt af måden folk spreder non-news, der udelukkende er baseret på nogle formodninger hos sensationshungrende tabloidaviser.

Sad med fornemmelsen lige så snart at United reducerede at de ville vinde den. Det er sgu et billede vi så et par gange i sidste sæson. Meget irriterende. I øvrigt en skandaløst ringe 2. halvlg af Newcastle, hold op hvor var det skidt.
We know what we are
Skrevet af Slettet(221817190511)
Flot Flot fight af Man. United.

Spillestil og gameplan kan man ikke få øje på, men jeg vil til en hver tid hellere se United end Klopps Liverpool..... Jeg følte mig underholdt!

mvh
En Spurs fan
Skrevet af BM
Hold da op hvor er Newcastle ringe.
Skrevet af anders.hede
Fake news? Det er samme kilde fra Mirror der gjorde det samme ved Moyes og Van Gaal før tid.

Noget andet er så om kampen ændrer på planerne alligevel.
Skrevet af sasso
Nåh, det straffe som kom efter det fejlagtigt dømte frispark til Nyborg?

Kom igen
We love United, we do Some you lose, some you don\\\\\\\'t win
Skrevet af DocHolliday
anders.hede Det var på ingen måde Mirror der brød nyheden om hverken af de to managers, andre nyhedsbureauer der faktisk har en smulle renomme tilbage såsom BBC var langt før dem. Kom igen.
Skrevet af Wise1964
Flot flot 2. Halvleg af United
Mourinho bliver ikke fyret, dertil er Woodward for nærig. Han kører sæsonen ud
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
Fake news? Det er samme kilde fra Mirror der gjorde det samme ved Moyes og Van Gaal før tid.


Det kan du ikke være sikker på nej. Men lad os se mandag, det ville være fuldstændig sindssygt hvis United endnu engang fik lækket en trænerfyring. Det ville virkelig vise en mangel på format internt i klubben. Desuden var min fake news kommentar vedr at han skrev det var flere steder, der har rapporteret det og det er det ganske enkelt ikke.

Noget andet er så om kampen ændrer på planerne alligevel.


Nu er det blevet rapporteret at det var ligegyldigt hvad der skete i Newcastle kampen, sååååå. Men jeg er da ikke i tvivl om at Daily Mirror nok skal finde en måde at smyge sig udenom på.
We know what we are
Skrevet af celts
Sad og tænkte ved reducering, at nu vinder de. Rigtig ærgerligt for mange af os, der ønsker united som tabere. De har udstråling og samme kedelige fodbold spil som Horsens og Sønderjyske. Utroligt at de har 13 point pt. Newcadtle skal faktisk lukke kampen med 3 - 0.En skam de melder sig ud, og lader sig kyse og blive nervøse. Ved 1-2 burde Newcastle gå gear op, og presse united tilbage. Som vi ser det taber Newcastle 3 point, som ikke måtte ske. Jeg har garanteret virke i stor klub i UK. Generelt er der mange mit prof. Netværk der ønsker united fejler-personligt hader jeg dem. ..en top 8 kan de måske nå.? . Min tidligere klub regner dem ikke blandt de bedste i UK... Håber virkelig de får al den modgang de kan få. I den grad heldigste ubetydelige klub. PS. Læser ikke andres indlæg og deltager i debatter. ... Da jeg virker i den professionelle fodbold verden.. God debat til jer.
Celtic FC
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det der er fake news er jo naturligvis at gøre 1 fjer til 5 høns og gå fra, at ét sladderblads-medie rapporterer det til, "at de skriver det alle steder". Det de skriver alle steder er jo faktisk det modsatte.

Jeg tror da ikke The Mirror journalisten har skrevet en artikel vel vidende at det er forkert. Men at United i dag har inddraget hans pressekort til Old Trafford fortæller nok meget godt, hvor meget de tror på historien.
Skrevet af TheRealDon2620
Celts
Hvad snakker du om.
annonce
0