Snak

Mere indhold efter annoncen

Schöne er udeladt af Genoas Serie A-trup

Skrevet af bold
ons 7. okt 2020

Lasse Schöne er ikke på Genoas liste over registrerede spillere til den nuværende Serie A-sæson, og en ophævelse af danskerens kontrakt ligger i kortene.Læs hele nyheden her
Skrevet af Busk79

Skider på prisen men AAB.. Det er lederen vi mangler til, at styre alle ungerne.. <3
Aab FC Hjørring Man. United Barcalona AC Milan Rangers Leeds United
Skrevet af Math553e
Det virker mærkeligt, eftersom man hentede ham ind som en større profil sidste sommer og de kampe jeg har set med Genoa, synes jeg ikke han har spillet sig af - Ikke mere end de andre spillere i en jammerlig sæson.
Skrevet af Sir Alex F
Han kan ikke spille i Superligaen dette efterår, da ophævelsen i så fald skulle have sket inden vinduet lukkede herhjemme.
Skrevet af Ditmer-K
Busk79 husk vi lige har hentet Hiljemark
Internazionale AaB
Skrevet af ForzaVejleBoldklub
Underlig situation. Gad vide hvad der er foregået bag kulissen. Det ser ud til at det er den tekniske direktør der ikke ønsker at have ham i truppen, selvom manageren gerne vil bruge ham. Direktøren havde åbenbart købt en anden til hans plads. Det er utroligt hvordan den mand skal behandles efter at have gjort det godt og forhindret nedrykning sammen med holdet. hvis bare Lasse og agenten havde fået det af vide et par dage før, kunne han have skiftet. Hmm..

Ifølge dette site:
https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/948285/-schandalige-behandeling-voor-sch-ne-triest-hoe-deze-club-met-lasse-om-gaat-.html
Fodbold skal ses paa stadion eller i Ultra HD
Skrevet af AK78
Hvorfor skulle han ikke kunne spille Superliga?
Hvis de ender med at rive kontrakten i stykker, skulle der ikke være noget galt i at han kan lave en aftale i Superligaen.
Skrevet af Sir Alex F
Hvorfor skulle han ikke kunne spille Superliga?
Hvis de ender med at rive kontrakten i stykker, skulle der ikke være noget galt i at han kan lave en aftale i Superligaen.


Øh jo, den skulle være revet i stykker imens det danske vindue var åbent. Ellers ville transfervinduerne jo være værdiløse, hvis klubber bare kan rive kontrakter i stykker hele året (og modtage lidt penge under bordet for at gøre det), så en spiller kan skifte til enhver anden klub. River de Schønes kontrakt over i dag kan han kun spille i efteråret i en klub hvor vinduet fortsat er åbent i dag. En Superligaklub kan godt hente ham nu, men han må ikke spille førend næste transfervindue åbner.
Skrevet af MGPsamba
Skandaløs behandling af en ansat fodboldspiller. Endda én som spillede rigtig fint for dem i seneste sæson. Absurd og grotesk.
annonce
0