Snak

Mere indhold efter annoncen

Schär med langskudsperle i Newcastle-triumf

lør 6. aug 15:53

Newcastle dominerede stort, men det var et drømmemål fra forsvarsspiller Fabian Schär, der satte gang i tingene imod Nottingham Forest. Newcastle vandt 2-0.Læs hele nyheden her
Hvilken opvisning! men hold da op vi er uskarpe, burde jo have vundet langt langt større.
Hvilken opvisning! Men hold nu op vi skulle have vundet langt langt større!
Forest var aldrig med i kampen. Klasseforskel på mange punkter. LÆKKER SEJR!
Alan Shearer! 10 sæsoner i newcastle, 206 mål, 20,6 mål per sæson... og så var han ude næsten 2 sæsoner med to alvorlige skader, så hvis man trækker de to sæsoner fra så giver det 25,75 per sæson... support: Newcastle United!!!!!! Til alle der e...
Tror der er sket en fejl på bold.dk… videoen til artiklen er jo relevant og ikke en eller anden top ti over flotteste mål eller lignende :)

On topic så var det en god og sikker indsats i dag og fint med (kort) debut til Botman
Smuk start af drengene.
Dk. OB Eng. newcastle IT. Parma TYSK. leverkusen. SP. barca.
Meget overbevisende og stensikker sejr. På en lidt billig baggrund. Synes vores spil på sidste 1/3 var særlig godt, savner flere offensive løb. Men god start på sæsonen!
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Det bliver en lang sæson
Forza Viola
Ja, det bliver en lang sæson...
Ved ikke om noget nervøsitet havde sneget sig ind i truppen, men hold op det var en lang kamp også..
Ingen kontrol over bolden, man rammer simpelthen ikke hinanden hele kampen, det var nærmest imponerende.. de offensive kræfter er jo til stede, men bliver slet ikke iscenesat af en svigtende midtbane..
Forsvarsmæssigt er det egentlig ret positivt det meste af kampen, man bliver en enkelt gang overrumplet af et hug fra 18-20 meter af en midterforsvarer, samt et enkelt gennemspillet mål, men ellers står man ret godt, det er simpelthen midtbanen som er ikke eksisterende i dag.. Lewis O´Brien smider et utal af bolde væk, og har generelt en forfærdelig debut..
Ja, der skal klart noget andet til, hvis man skal bevare optimismen, man er dog ikke tvivl om, at det nok skal blive bedre, da det simpelthen ikke kan gå andre veje..
If I had the wings of a sparrow... If I had the arse of a crow... I'd fly over Pride Park tomorrow... and shit on the bastards below!
annonce