Snak

Mere indhold efter annoncen

Schalke lejer og får købsoption på Barca-talent

ons 15. jan 2020

FC Barcelona har lejet den 20-årige stopper Jean-Clair Todibo ud til Schalke 04, som har sikret sig en købsoption på spilleren, som bliver i Bundesligaen indtil sommer.Læs hele nyheden her
De købsoptioner er en del højere end pressen havde spekuleret i. Det fortæller lidt om at Barca stadig tror på ham.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Ja han skulle åbenbart have en stor stjerne i klubben, han har da også gjort det udmærket de få chancer han har fået.
Fin aftale hvis han forstår at udnytte chancen og udvikle sig
Barca
Jeg fatter slet ikke, at der er en købsoption i handlen. Todibo har gjort det fremragende - hver gang han har fået chancen. Han spiller med ingen frygt, og er samtidig rigtig dygtig med bolden. Mod Inter var han også klart motm. Inter havde alt at spille for, men alligevel formået Barca at slå dem ud med unge spillere, og her var Todibo igen den bedste på banen.
Ja, hvorfor lejer man ham ikke bare ud i 1,5-2 år. Er det fordi der mangler noget cash i Barca, for ellers giver det ingen mening at sælge ham.
Mod Inter var han også klart motm

Nej, det var han ikke, det var Aleña og med god afstand. Todibo startede skidt og havde en del opspils fejl og havde også nogle placerings problemer i løbet af første halvleg. Men han spillede sig op og endte med at efterlad et solidt indtryk, der gav forhåbninger.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Jeg tænker det er for at give den klub der lejer ham noget incitament for rent faktisk at investere noget spilletid i ham, så han ikke bare bliver en bænkspiller der hives frem i tilfælde af skader.
Enig i at tilbagekøbs optionen er i den høje ende, men hvis han omvendt bliver fast mand i Schalke og udvikler og indfrier det potentiale han har, så tænker jeg at det er det værd
Barca
Mærkelig handle. Todibo er virkelig god og passer perfekt i rollen som 4 mand i forsvaret. Nu er der 3 spillere tilbage til at dække to pladser, hvor af en af spillerne er notorisk skadet mens en anden er utroligt svingende i sit niveau - særligt når der er tennis på programmet. Hvis man endnu engang går ud og henter en halvdårlig, halvgammel backup på en lejeaftale, så viser man bare at man overhovedet ikke har lært af sine fejl. Det samme gælder i øvrigt ift en erstatning for Suarez.
Nu er det jo kendt at Den sportslige stab gerne ser Araujo få chancen på førsteholdet efter en lang række solide præstationer på b-holdet. Derudover er der også en Cuenca, som er fast mand på det spanske u-21 hold og en Chumi, som Setién, som noget af det aller første, kaldte op til træning med førsteholdet. Han har haft lidt en down periode, men potentialet er stadig stort.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Er der nogen, der kan give en kort præsentation af de største Barca talenter pt?
annonce