Snak

Mere indhold efter annoncen

Schmeichel er blevet kampens spiller tre gange i streg: Han smiler mere

man 7. nov 14:33

Kasper Schmeichel er tre gange i streg blevet kåret til kampens spiller af Nice-tilhængerne, og det glæder cheftræner Lucien Favre, der tror, at de gode præstationer blandt andet skyldes, at han smiler mere. Læs hele nyheden her
Gad vide om der er nogen i klubben, eller konkurrentens agent der har plantet alle disse historier om Kasper i medierne, som var utilfredse med den signing, og så ville prøve og “mobbe” ham ud af klubben - hverfald nogle besynderlige historier der blev “lækket”..
Ja og også en smule uetisk at de bare er blevet delt ukritisk i danske medier. Den med fedt% tror jeg på, men det kan de jo ikke være overraskede over. Han har jo løbet rundt med en lille hygge-kasse i årevis, også da han var blandt de 5-10 bedste keepere i verden og inden Nice skrev under. Den med sløsethed med mødetider og manglende osv. er dog svær at forestille sig, ud fra det kendskab man efterhånden har til Schmeichels professionalisme gennem landsholdet.
De fortjener ham ikke. Det er sgu for sølle at hente en ny keeper med et stort navn for så kort efter at stå og buhe af ham fra tribunerne.

Dejligt at han spiller godt, men Nice er en lorteklub, så han kan tage Dolberg i hånden og finde et andet sted.
Silkeborg IF
Hvad skal de franske medier nu skrive om?
Bevar Brøndby IF YNWA
Gad vide hvor alle haterne herinde er blevet af?
Dem som afskrev KS og mente han ikke kunne mere og han var færdig som målmand??

Heldigvis viser han bare, hvor klar han er til VM... Fantastisk sportsmand!
Man Utd og OB. Ikke altid lige nemt - men i medgang og modgang..
Man kan undre sig over hans træners begrundelse - at han smiler mere? Altså wtf. Det burde da være mandens præstationer det handler om og ikke om man smiler i hele krydderen når han spiller?

Jeg mener det er jo ikke just for smil hans egen far var kendt for - nærmest tværtimod så var han netop kendt for at være efter forsvarslinjen hvis de lavede fejl og på den måde var en leder på banen.
Gad vide hvor alle haterne herinde er blevet af?
Dem som afskrev KS og mente han ikke kunne mere og han var færdig som målmand??


Dem kan der ikke have været mange af. Jeg synes ikke jeg er stødt på det statement. Måske af en eller to forvirrede tumper, men ellers ikke.
Silkeborg IF
Enig Sham - det er sgu for sølle en udtalelse, når man tænker på det forløb han har været igennem...

Så skal de andre spillere altså bare smile noget mere, for at være i spil til kampens spiller... Hehe
Ved man lidt om Frankrig står det klart at grunden til kritikken fra de franske medier skal findes i, at vi 2 gange i år har rundbarberet deres landshold samt at vi er i gruppe med til VM.
@Lasse599 jeg var en af de såkaldte “tumper” der mente at Schmeichel ikke nødvendigvis skulle være 1. keeper på landsholdet for enhver pris. Og jeg holder med glæde fast i den påstand. Selvfølgelig skal han det når han står fast i Nice, men tag nu at han havde siddet på bænken i et halvt år op til VM. Så havde jeg foretrukket Rønnow der har stået fast og fremragende for en øjeblikkelig topklub i Bundesligaen til hver en tid.
annonce