Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(061729220407)
Synes ikke Brøndby var det bedste hold. Det var en lige kamp med chancer i begge ender. Underlige dommerkendelser gik begge veje.
Skrevet af Slettet(311747212207)
Carsten V har tabt til Esbjerg i dag, eller var det han fik sagt. Fantastisk ikke at vide, hvem man spiller imod
SønderjyskE aka NordschleswiG FTW St. Pauli siden 1977, da Niels Tune var skarp ;) RIP Walter Frosch
Skrevet af simonstof
Håbløst at vi igen taber på kæmpe fejl.
Vi starter kampen fint og bliver snydt for et straffe som nok have ændret kampen en del, men så efter de første 20 minutter går man lidt i stå og forære et mål væk. Og anden får man aldrig sådan rigtig fat og lagt pres nok på.
Det er så ulækkert at se på når folk smider som hany gør i første halvleg og det skal simpelthen stoppe. Så er det er Sønderjyske spiller der gør det samme i anden halvleg som dog ikke koster et kort til vigen.
Ved det annullerede scoring syntes jeg faktisk det lignede at Sønderjyske spillerens ene fod var længere tilbage, men den kan jeg fint acceptere bliver fløjtet, men det manglende straffe er rigtig skidt. Og generelt havde dommeren en rigtig dårlig dag.
Skrevet af bobeto
Lars Olsen NU!!!!!!!!!!
Skrevet af tdh
Dejligt med 3 point og fortjent. Dejligt også at se BIF tuderiet her. God dommerpræstation i dag. Alt i alt en perfekt afslutning på weekenden (-:
Nu kan det da snart ikke blive ringere - min hund dømmer bedre !
Skrevet af Schøne99
Tænker det vil være panisk at skifte træner allerede nu. CV og NF skal vel have 1-2 vinduer før de har deres stamme af spillere på plads. Der er stadig for mange spillere i truppen som Zorninger ville have, som slet slet ikke har niveauet. I dag burde Brøndby vel have ført 2-0 inden Johan Larsson levere et jammerligt forsøg på at sparke bolden væk, og så mangler der kvalitet og effektivitet i den anden ende af feltet. I dag mener jeg det er spillernes ansvar, at man ikke får noget med hjem fra Haderslev
Skrevet af Sir , moderator
Jeg havde faktisk glemt reglen om at medspillere ikke må stille sig i muren. Det havde alle andre vist også, for BIF gør det flere gange, men ingen er opmærksomme på det.

https://twitter.com/Caasm/status/1178367978909437952

Dette er en signatur.
Skrevet af tegnet igen
Brøndby har ikke tid til dumpe i1-2 sæsonner mere. Hvis vi overhovedet skal i nærhenden af FCK eller FCM og ingen trænerne skal ha 2 sæsoner uden pokaler
Skrevet af Slettet(231927202102)
Den regel havde jeg faktisk også glemt.
Men det er jo ikke så overraskende at de danske dommere ikke magter at håndtere en kamp efter reglerne. I dag er der jo flere eksempler på fejlskøn eller decideret inkompetence, både offsides til film og hånd på bolden i feltet.
Skrevet af Sir , moderator
Spillerne kunne åbenbart heller ikke huske det. Ingen SE spillere brokker sig.
Dette er en signatur.
Skrevet af MogensL
jesperyellow

Se lige kampen igen ikke!! Brøndby var ikke i nærheden af at være bedst, jo måske de første 20 min!! De tabte helt fortjent den kamp!!
FC Bayern fan siden 1979. Mia san mia..
Skrevet af Nordens-Stolthed
Hvorfor bliver bif altid bortdømt?
- dommeren, ej dømt straffespark, banen, vejret, modstanderen tyrer og skyder med stiv tå, Jylland, proces, Masterclass..... mangler jeg noget?
Hvorfor Tuder Thomas Thomasberg hele tiden?
Skrevet af MesutCazorla
Reglen hedder, at der skal være minimum én meters afstand mellem muren og modspilleren, hvilket der øjensynligt ikke er. Men dommeren vil jo nok forsvare sig med, at han vurderede det således, og så bliver det til et spørgsmål om skøn og vurdering.
Skrevet af UdgaardsLoke
Jeg vil snart skilles!
Skrevet af Marmat
Var de kampafgørende fejlkendelser - må man vel starte med st spørge sig selv om? Synes der er alt for store dommerfejl !
Ændrer ikke på at der er plads til forbedringer for Bif - men man kan jo godt ane potentialet
Skrevet af AK78
Brøndby er ELENDIGE, længere er den ikke..
Som de spiller, mener jeg at de måske med lidt held, kan holde sig i top 10..
De spiller pinligt dårligt fodbold, som slet ikke er værd at se..
Skrevet af bruger 155188
tdh. Prøv lige at tage de farvede briller af her.... Sku da en ringe dommerpræstation... 1. manglende dømt straffe til Brøndby. 2. manglende dømt hjørne til Brøndby. 3. Forkert dømt frispark til Muhktar og dermed forkert gult kort til sønderjyske! Og så var der 1 eller 2 forkert dømt offside (Mraz´s offside var dog korrekt)
Hr. Mortensen83
Skrevet af AK78
Glem ALT om medaljer og Europa.
Brøndby er pinligt elendige og må meget hurtigt overveje situationen..
Jeg ser Brøndbys niveau til, måske at snige sig blandt de 10 bedste, hvis de har en del hel med sig.:-(
Skrevet af AK78
Med en dårlig dommer, burde de alligevel vinde klart i SønderJyske.
Brøndby er pinlige, elendige og et top 10 hold, intet mere...
Skrevet af Snuppi
Nice med en sejr omend den var alt for lille. SE burde har ført med 3-4 efter 60 min. Glæder til at det bliver stolpe ind for Lieder istedet for stolpe ud.
annonce
0