Snak

Mere indhold efter annoncen
Martinovic: Det er der så delte meninger om.. :-)

Men dommerne har ikke meldt ud, at det var forkert, så det må vi forholde os til, selvom jeg ikke er enig....
Hellere RØDe hunde end GULsot Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: VfL Borussia Mönchengladbach
Det er der jo åbenbart delte meninger om, martinovic. Skal vi virkelig blive ved? Jeg siger der burde have været klart rødt..din tur
Det er der jo åbenbart delte meninger om, martinovic. Skal vi virkelig blive ved? Jeg siger der burde have været klart rødt..din tur


Der er ingen, der siger, vi skal blive ved?

Dommerformanden har ikke nævnt episoden, så vi må gå ud fra, at Putros ramte rigtigt med det gule kort.
Mojn do!
Cirkus SE tag jer sammen.
Den fodboldkamp slutter da heller aldrig altså - vi er snart i næste spillerunde!
Men det er jo problemet med at gå ind og omstøde dommerkendelser på denne måde: hvis klubberne får givet en lillefinger, så tager de sku´ så meget af hånden som de kan komme til :-)
Det er der jo åbenbart delte meninger om, martinovic. Skal vi virkelig blive ved? Jeg siger der burde have været klart rødt..din tur

Din mening betyder bare uendelig lidt. Dommeren dømte den ikke. VAR så ikke grund til at rette den. Michael Johansen nævner den ikke. Zeca mener den er til gult.

Så kan du og andre sagtens blive ved med at jamre om den situation og at den skulle have været rød, men det er meget lidt interessant. Lad være med at udlægge det som om det er påstand mod påstand - din påstand mod Martinovich påstand. Det er din påstand mod Putros, VAR, Zeca og til dels Michael Johansen.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Martinovic SE spillede ikke godt og de tabte fortjent.
Mpindi skulle have haft direkte rødt og lavede farligt spil som også sagtens kunne takseres til gult.
Vildt tude Glen har fået ret her
Det kan du mene, Blueandwhite.

Glen er måske ikke den mest sympatiske personlighed, men han skal åbenbart også stå for skud, når han har ret.

Ingen tvivl om FCK var bedst, men FCK skabte de største chancer, efter SE fejlagtigt var reduceret til 10 mand og var nødt til at satse.
Mojn do!
Fint men så omstød Victors gule kort i første halvleg til rødt ??
Rette kampen til 1-1. Hold da magle.

Stage skal selvfølgelig ikke have gult på efterkrav. Hans fod bliver ramt, som gør han "fælder sig selv", som vi så i Barca - Paris kampen. Fischer overspiller da helt klar, lige som vi ser nærmest alle gøre. Jeg har i mange år ment, der burde være fokus på spillere der prøver at snyde dommeren. Hvad end det er straffe, frispark, hjørnespark eller hvad det er. Vi sviner dommerne til når de laver fejl (VAR burde nu forhindre de fejl, men det kan let kræve for mange stop, og mærkelige linier når noget dømmes, og andre gange ikke), men spillerne er en kæmpe grund til de fejl laves. Og dobbeltmoralen er jo helt vanvittig, når man selv konstant prøver at snyde dommeren, og så bliver fornærmet når modstanderen lykkedes med det.

Ingen ved hvordan FCK - Sønderjyske var gået uden det straffespark i starten af anden halvleg. Den kunne være endt 5-1, 1-1, 1-2 osv. Putros blev forsvaret med, at der i loven står de godt kan dømmes, men at dommerchefen ikke mener det er den linie der skal følges i Superligaen. De fleste af os ved, at Putros er en elendig dommer. Desværre valgte VAR ikke at lade ham bevise hvor elendig, ved at lade ham se dem igen.
Above all: FC København Second in command: Real Madrid Luis Figo, Raul & Maldini - Stjerner på og udenfor banen. Fænomenet Ronaldo ændrede standarden for angribere. Eden Hazard - Det nye stjerneskud!
annonce