Snak

Mere indhold efter annoncen

SE appellerer endnu et gult kort mod FCK

tor 18. feb 2021

SønderjyskE har bedt Fodboldens Disciplinærinstans kigge nærmere på Patrick Banggaards gule kort mod FC København, som man håber at få omstødt.Læs hele nyheden her
Så skulle de måske også omstøde FCM sejr mod Horsens. Bolden var jo ikke i mål?
Så skulle de måske også omstøde FCM sejr mod Horsens. Bolden var jo ikke i mål?


Det så ellers sådan ud på tv.
Mojn do!
Så længe det er et skøn kan resultatet jo aldrig omstøde. Havde dommeren dømt mål mens bolden var i midtercirklen f.eks. havde Horsens haft en sag:-)
Stop nu! Stop - den kamp er en farce nu.. vi har fået diskuteret de tre straffespark, allerede der var det en joke at bare et af dem blev dømt, men nu skal de kigge på et rødt og to guld kort også, jeg også ret sikker på der var et frispark omkring midtercirklen der ikke blev dømt.. måske omkamp skal være et tema?
Jeg tror ikke VAR næste gang melder offentligt ud at nogle kendelser var forkerte. Det her cirkus ser de nok ikke så gerne igen
Når andre går efter manden i stedet for bolden, så ved man at man er bedre Lær nu REGLERNE at kende
Lad dem annullere de 3 straffespark og mål så var den endt 1-1.
Sikken en gang brok herinde.

Selvfølgelig skal de 3 gule kort, da ikke tælle, når dommeren og VAR har været ude og sige, at der ikke var straffe i de 3 situationer.

Der er jo intet nyt i det.

Og ja, det var også en kampafgørende kendelse i FCM-Horsens ligesom de 3 straffe i FCK-SJE, men derfor skal der jo ikke være omkampe i nogle af de 2 tilfælde.

Godt at de roder op i deres fejl, så meget som det er muligt.
Det ender jo næsten med at være en hel god kamp for SJE.
Vi ender ikke med at få de fortjente point, så desværre.
Mojn do!
Forstår stadig ikke hvorfor Putros giver gult kort i de tre tilfælde. Blot fordi forseelsen foregår i feltet behøver det vel ikke medføre en advarsel. Den mand er ikke helt almindelig.
annonce