Snak

Mere indhold efter annoncen
Måske kampen bare skulle spilles om?

Det er jo fejl på fejl på fejl.

Ligesom FCM/Horsens, som også burde blive spillet om.
donjohn: hvorfor mener du, at FCM - Horsens skal spilles om..?
Har du bevis for, at dommeren har lavet en kampafgørensde fejl..?
Hellere RØDe hunde end GULsot Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: VfL Borussia Mönchengladbach
Martinovic: Jeg ved ikke,om I havde fortjent et point mod FCK, men til gengæld får I så lov til at have Mpindi med i næste kamp.
Måske hans første gule kort også skal appelleres og veksles til et rødt, som det retteligt burde have været...?
I bliver sgu lidt trættende at høre på.... :-(
Hellere RØDe hunde end GULsot Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: VfL Borussia Mönchengladbach
Selvfølgelig. Gule kort giver ikke karantæne, med mindre man har sparet op til, at det næste gule kort er karantænegivende.
Mojn do!
vbfyn. Nå nu det meldes ud at kendelserne var forkerte/ ikke skulle have været der, er det så ikke ok at appellere følgestraffen? De tre gule kort skal selvfølgelig annulleres.
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Det er svært at dømme en kamp på efterkrav. Men nu man var igang med det stor kortspil, så ville man ønske at det var muligt at tildele Fischer og Stage et par gule kort for deres skuespil.

Vi kan sagtens kalde dommerne elendige - og det vi så i denne kamp var ikke imponerende - men spillerne prøver bestemt heller ikke at gøre det let for mændene i sort. Jeg håber i hvert fald at der kommer mere fokus på det her skuespil. Specielt i forhold til de spillere som gentagne gange har spillet (og vundet) på det.
Sjovt de ikke appelere deres egne to straffespark.....selvom de aldrig vilke får medhold ville det være fair i samme omgang.
Håber det cirkus her er begyndelsen på endelsen af VAR.
Achtung: Jo, jeg synes, det er helt fint, at forkerte gule / røde kort bliver annulleret. Min egen klub har også brugt det, senest med Saeids advarsel mod Lyngby lige før jul...
Det jeg har noget imod, er at der bliver talt om ny kamp, eller at resultatet skulle ændres til 1-1 pga de 3 forkerte straffe. Men de forholder sig ikke til, at Mpindi burde have været vist ud i første halvleg, men slap med gult. Og dermed nu undgår karantæne i næste kamp. Så bliver det lidt unuanceret. Og vi kan jo ikke vide, hvordan kampen ville være endt, hvis alt var gået korrekt til..
Hellere RØDe hunde end GULsot Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: VfL Borussia Mönchengladbach
@ vbfyn

Det gule kort til Mpindi var korrekt. Det var ikke en fejldom.
Mojn do!
annonce