Snak

Mere indhold efter annoncen
Der er for mange tøsedrenge i moderne fodbold - og det inkluderer i den grad også supporterne.
Mpindi kommer da lidt uheldigt ind i tacklingen i første halvleg. Men Zeca mente også, at den "kun" var til gult. Jeg er enig.
Der er alt for meget fokus på at dele kort ud i dansk fodbold. Og det er efter min mening en af grundene til, at danske klubhold tit klarer sig dårlig internationalt. Vi spiller alt for pænt. De fleste holder der spiller internationalt spiller for at få et resultat. Og så kan det godt være, at det kræver at man saver en modspiller over. Det syns jeg er fint og en naturlig del af spillet.
Jeg savner sgu nogen dumme svin i dansk fodbold. Det var tider, da vi havde hårde hunde som Tøfting, Brian Steen etc.
Der var fejldomme, det er alle enige om. Er jeg den eneste der undrer mig over processen? Når de erkender at der er fejl burde eventuelle kort fra de fejl-situationer da også automatisk trækkes tilbage (hvis de ellers skal det) og ikke på efterkrav fra klubberne som det er i dag. Hvis jeg spilder kaffe når jeg er gæst hos andre nøjes jeg da heller ikke med at konstatere at der er spildt kaffe, jeg rydder det da op.

I forhold til kampen må vi komme videre. Dommerfejl sker og begge hold spiller jo ud fra det der sker. Ingen aner hvordan kampen havde udspillet sig hvis hændelse X ikke var sket. Faktum er at SE tabte og FCK vandt. Det kan vi ikke ændre. Videre.
Helt enig i processen, Pep Guardiola. Det burde være kutyme.
Mojn do!
Denne kamp gør det tydligt, at VAR som vi så det i kampen burde tages op til revision.
Ikast FS / FCM siden 77
Allerhelst så jeg at spillerne begyndte at give dommerne bare nogenlunde gode arbejdsbetingelser. VAR burde begynde at kigge på spillere der tager sig til hovedet, ruller rundt og ligner noget der er blevet ramt af en granat, for vi efterfølgende i slow kan se at de næppe har været i kontakt med andet end den rene luft, Spillere som bla. og ikke mindst Fisher, burde kunne dømmes for usportslig optræden. Måske Thorup skulle irettesætte ham, og forklare at de har så godt et hold, at man godt kan vinde fodboldkampe, uden at snyde.
Jeg vil så lige indskyde at deres modstander SE, nok ikke skal stikke næsen for langt frem, når talen falder på at snyde, hverken de eller deres "sympatiske" træner.
Toontoon. Nu ER det jo en meningsudveksling vedrørende de kort der er givet og ikke givet, samt hvad eventuelle konsekvenser burde være. Har før argumenteret hvorfor. Hvordan du gang på gang lander i FCK-tråde og beskylder os for feks at jamre, er mig en gigantisk gåde. Er du på vej ud af skabet? Nogle påstår jo at den man tugter, elsker man.
Olestenbent/smartin23/donjohn66:

Hvor har I læst at dommer Kehlet og VAR erkender, at det var en fejl de dømte mål i FCM-Horsens?? Jeg har forsøgt at finde det uden held.

I FCK-SE har både dommer og VAR erkendt, og derfor skal de 3 gule kort i den forbindelse selvfølgelig annulleres, og det burde ske ganske automatisk uden klubberne skal søge om det. Kan forstå både FCK og SE nu har søgt.
Cirkus SE tag jer sammen.


Du er med på at begge klubber har appeleret de gule kort?


Achtung: Jo, jeg synes, det er helt fint, at forkerte gule / røde kort bliver annulleret. Min egen klub har også brugt det, senest med Saeids advarsel mod Lyngby lige før jul...
Det jeg har noget imod, er at der bliver talt om ny kamp, eller at resultatet skulle ændres til 1-1 pga de 3 forkerte straffe. Men de forholder sig ikke til, at Mpindi burde have været vist ud i første halvleg, men slap med gult. Og dermed nu undgår karantæne i næste kamp. Så bliver det lidt unuanceret. Og vi kan jo ikke vide, hvordan kampen ville være endt, hvis alt var gået korrekt til..


At tale om en ny kamp giver heller ikke mening. Det er altså ikke første gang en fejldom KAN have haft indflydelse på resultatet. Nok heller ikke sidste.
Ja, der er delte menininger om Mpindi skulle have haft direkte rødt men det må være en sag for disiplinærudvalget. De kan vel stadig tage den op?
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
@Martinovic - de fortjente point fra denne kamp er allerede der, hvor de skal være.

Efterspillet til kampen er en farce; også her på BOLD.
Jeg holder ikke af klubben - jeg holder af spillet. Fodbold er en kampsport, og kan man ikke tåle mosten, så må man sgu spille ludo (Preben Elkjær)
moderator
" Din mening betyder bare uendelig lidt. Dommeren dømte den ikke. VAR så ikke grund til at rette den. Michael Johansen nævner den ikke. Zeca mener den er til gult."Dal Hende mente der var straffe, dommeren dømte det, VAR ændrede det ikke, Michael Johansen siger det kan dømmes, med lovbogen i hånden, så Toon din mening betyder uendeligt lidt.
Er det sådan du gerne vil have debatten skal forløbe?
Dette er en signatur.
annonce