Snak

Mere indhold efter annoncen

Se billederne: Landsholdet er ankommet til Qatar

Skrevet af bold
tir 15. nov 17:50

Det danske landshold er netop ankommet til Qatar forud for den kommende VM-slutrunde. Her kan du se de første billeder. Læs hele nyheden her
Skrevet af Martinovic
Er der nogen, der ved, om der er meget rejseaktivitet for spillerne i forbindelse med kampene? Om der er stor afstand mellem byerne etc.
Mojn do!
Skrevet af Kudus
Alle stadioner ligger tæt omkring eller i Doha
Skrevet af Bruger4321
Uden at vide hvor de skal spille, så er Qatar rundt regnet 1/4 af Danmarks størrelse, så uanset hvad er afstandene ret små. De bliver også boende på samme hotel hele slutrunden
Skrevet af Fluzzy
Det tror jeg ikke du skal bekymre dig om Qatar er et forholdsvis lille land - Til sammenligning er Danmark næsten fire gange så stort.
Skrevet af Mr_positiv
Er der nogen der ved om Qatar også har bygget ekstra detentioner/fængsler til højlydte fodbold fans?🤣
Skrevet af Groggster
Jo tættere vi er kommet på, jo mindre har jeg lyst til at se den slutrunde. Der er intet magi over den for mig. Som i absolut ingenting. Jeg føler ikke engang, jeg kan se Danmarks kampe uden at væmmes ved arrangementet. Og skulle de vinde det hele, ville jeg ikke engang rigtigt fejre det.
Det er helt vildt at skulle konstatere, må jeg sige. Jeg var euforisk i sommeren ´21. Sikke en tragedie for sporten og menneskeheden. Lad os få det lorte-VM overstået.
Aarhusianer og glødende AGF-fan siden fødslen.
Skrevet af BossBoss
Måske er det bare bedre at være tilstede og sætte fokus på uhyrlighederne i landet, som jo også er foregået, før de fik slutrunden tildelt, fremfor at boykotte og blive hjemme. Hvis vi alle gjorde det, ville det aldrig blive bedre.
annonce
0