Snak

Mere indhold efter annoncen
Vildt godt gået, endnu engang! Tillykke :)
BIF - Danske mestre 2021!
@foggy
Nej, Sørensen, Gundelach og Salami har ikke bidraget med det store - men så vidt jeg ved, har de stort set været stor set været skadede hele sæsonen...hvis de er fit, er det faktisk spillere med et spændende potentiale....
Man bør måske lige føje til historien, at overlevelsen er blevet sikret i kraft af AGF´s historiske nedsmeltning...Den slags er undtagelsen, og det er trods alt ingen naturlov, at SE holder sig over stregen, så der skal optimeres med henblik på den kommende sæson - om end begge oprykkerne, hvem det så bliver, umiddelbart må påtage sig den lidet flatterende favoritværdighed...
moderator
@bims

Det er vel netop Foggy´s pointe. Skaderne har netop forhindret dem i at være andet end spild af lønkroner.
https://kortlink.dk/sudv
Ahh. SE har slet ikke de samme forudsætninger som Danmarks 5. og 6. største byer. De har vel ca. 3-4 gange så mange tilskuere pr. hjemmekamp.


Kan da godt være Haderslev ikke er særlig stor, det er vel også derfor at man har valgt at kalde det SønderjyskE, det er hele regionens hold, så det med at vi ikke har forudsætningerne for at kunne trække lige så mange tilskuer til som andre holder jo ikke.. Vi har en hel region for os selv, hvilket er ubegribelig ringe at vi ikke forstår at udnytte.

Men når det så er sagt, så er interessen for fodbold hernede så lille at der er overraskende at vi overhovedet har et hold

Ligeledes er det nu vigtigt, at klubben får sendt spillere som Salami, Gundelach og Ayoub Sørensen videre. De har desværre ikke bidraget med det store.


Vi kommer jo ikke af med Salami eller Ayoub før deres kontrakt udløber.

Offensivt skal Fabs og Okotie erstattes.


Ved nu ikke om man skal erstatte Fabs, han har jo slet ikke spillet, så hellere hente en af de unge op i A truppen, Kenan skrider jo nok også
[b]VI ER SØNDERJYSKE - VI GIVER ALDRIG OP[/b]
@foggy
Nej, Sørensen, Gundelach og Salami har ikke bidraget med det store - men så vidt jeg ved, har de stort set været stor set været skadede hele sæsonen...hvis de er fit, er det faktisk spillere med et spændende potentiale....


Nu svarede Geddar på spørgsmålet, men SE har ikke en så bred trup, at man har råd og tid til at undvære tre førsteholdsspillere en hel sæson.

Vi kommer jo ikke af med Salami eller Ayoub før deres kontrakt udløber.


Det skal jeg ikke kunne sige, men Ayoub kan umuligt være interesseret i at blive i Sønderjylland, med mindre han har en fantastisk kontrakt. Han kan lige så vel ligge på langs i København nær familie og venner fremfor i Haderslev.
Mojn do!
Jeg synes tilgængæld at det er dybt kritisabelt at virksomheder som Danfoss, Ecco, Linak ikke bidrager med mere, tænk sig Ecco, en af verdens største sko fabrikanter, Ejeren bor i Haderslev, ikke spytter mere i kassen. SønderjyskE burde hedde FC ECCO, dette er ting der skuffer, har af samme årsag de sidste 3 år boykottet Ecco sko, ved godt at det intet betyder for dem, men for mig gør det.
FC Bayern München FC Barcelona SønderjyskE
moderator
Ja, sådan nogle svin. Tænk sig at de ikke prioriterer SønderjyskE så højt som os!!
https://kortlink.dk/sudv
@Soke

Kan da godt være Haderslev ikke er særlig stor, det er vel også derfor at man har valgt at kalde det SønderjyskE, det er hele regionens hold, så det med at vi ikke har forudsætningerne for at kunne trække lige så mange tilskuer til som andre holder jo ikke..Nu er det jo ikke så enkelt. Befolkningstæthed nær klubben har afgørende betydning. Det er hele regionens hold, ja, men det er sket i nyere tid - og i forhold til besøgstal på stadion skal klubbens brand overvinde tradition for fodbold og afstand til stadion.

Så jo, det holder, at det er sværere at få folk til hjemmekampe.

Vi har en hel region for os selv, hvilket er ubegribelig ringe at vi ikke forstår at udnytte.


Er du virkelig SønderjyskE-fan. Pudsig retorik og analyse af vor klub. Jeg kommer selv ret sjældent på stadion - og det sker som regel kun, når jeg skal besøge familie i regionen.

Det fører til det tredje, klubben skal overvinde; der er meget stor fraflytning fra regionen - ikke mindst i vores bedste fodboldår, i 20´erne - før børn og med penge på hånden.

Men når det så er sagt, så er interessen for fodbold hernede så lille at der er overraskende at vi overhovedet har et hold


Skal det forstås som en positiv kommentar. Muligvis er du meget ung, men du bliver nødt til at begribe en smule historie og sociologi. Der vil endnu gå mange år, før vi tager som en selvfølge, at der superliga- (eller, muligvis i perioder, første divisions-) bold i Sønderjylland. Tradition fostrer supportere og besøgende. Hæng i - hvis du da i virkeligheden er tilhænger af SønderjyskE - det skal nok komme.
An der Nordseeküste, am plattdeutschen Strand Sind die Fische im Wasser und selten an Land
RESPEKT!
annonce