Snak

Mere indhold efter annoncen

SE-boss om Lawrence-drop: Må acceptere fejl

fre 18. feb 2022

Selv om Sønderjyske fredag tabte 2-3 mod AGF efter en sen scoring, er der stadig tro på overlevelse i klubben.Læs hele nyheden her
Fejl sker....
Det er bare pisse ærgerligt, når det er så kampafgørende...

En målmand er bare mere udsat i forhold til fejl, end alle medspillerne...

Men selv top top målmænd dropper i utide. Det kan ikke undgås - ligesom spillere brænder kæmpe chancer eller laver selvmål... Bolden er rund og det sker.

I stod alt for lavt og stod bare og tog imod, og det er hårdt. I var sjældne gæster over midten og kørte udelukket på kontraer.
Der var sku tidlig julegave til AGF i år. Ikke bare en.. Men 2!
Fejl sker helt sikkert, men godt nok en sløv præstation i dag af Lawrence Thomas. Ved Thorsteinssons mål, ser han altså heller ikke alt for skarp ud. Han kostede uden tvivl alle 3 point i dag
Fejl sker, og ja målmænd er bare mere udsatte.
når en angriber brænder på 5 m. Afstand bliver det bare ikke husket på samme måde. Men kan være lige så kampafgørrende.
Han laver et stort drop og ser ikke godt ud på det 2. mål heller. Man skal også bare huske at der var nogle medspillere som heller ikke scorede på nogle gode tilbud i den anden ende. Her tænker jeg bl.a. på Thomsens hovedstød, Faris´ flugter tæt under mål og Gallegos´ chance kort før AGF scorer til 3-2.
De bonger ikke ud på måltavlen som de fejl Lawrence Thomas laver, men har stadig indvirkning på kampen og dens forløb. Det glemmer man nogle gange.
Dette er skrevet af en målmand med mange års erfaring i serierækkerne og op til flere drops på cv´et. Jeg er derfor nok også en smule farvet som menig medlem af målmændenes fagforening.
Tror Haderslev rykkede ud der. Når man er oppe 2-0 og ikke fortsætter med at spille, så slår den dobbelt
De kan ikke holde en føring
Selvtilliden må nage.

Hertil har Thomas ikke haft niveau de seneste år, og det er vel kun FCN målmænd der har været dårligere.
Men i sidste ende på det betyde at Flø nu får chancen i næste kamp.
annonce