Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af gismo2011
@mholmm

Du skriver.Er enig i at man skal opfører sig ordentlig, men at udvandre og ikke støtte op om projektet det er det eneste der virker hvis man igennem med noget, da det rammer pengepungen hos PMG.

Men nu rammer det jo ikke PMG på pengepungen, da de fans som der udvandrer jo netop har betal for at komme ind og se kampen. Så deres protest er jo lidt skævt ramt hvis det er at man vil gå efter pengepungen.

Ud og det godt at se at Esbjergs fans begynder sige fra, og gør alt hvad de kan for at komme af med den ejer klubben har.

Skrevet af TheUnitedWay
Som Glazer-hader har EFB-fansne min dybeste respekt og forståelse. Simpelthen utroligt med udenlandske ejere som ikke vil klubben det bedste, men som nægter at slippe tøjlerne.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Jpp
"Man kunne som eksempel, sende dem løsningsforslag - en handlingsplan om man vil."

Altså, hvad i alverden er det du snakker om? Det er ikke formanden for elevrådet, vi har at gøre med her. Så blød og fluffy er fodboldverden simpelthen ikke.

Vanvittigt at du forestiller dig, at almene borgere kan lave en handlingsplan for en professionelt drevet fodboldklub - og som EfB, af alle klubber, skulle ville lytte til! De kan ikke engang fyre en træner der tæver sine egne spillere!

Uden at have andel i EfB på nogen måde skal der lyde et meget udannet og stilløst "Fuck Pathetic Media Group" herfra. Esbjerg har mistet deres fodboldklub til en flok pampere. Forstår deres frustration til fulde. Alle andre passionerede fodboldfans havde reageret på mindst lige så aktiv måde.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af MathiasTangJensen
Er spændt på at høre hvor du kommer fra... Kolding måske hahah
Skrevet af Augenthaler taler for sig selv
Så de købte billet til kampen, for derefter at holde deres lille happening og så forlade kampen.. Medmindre der var tale om sæsonkortholdere, som jo allerede har betalt for adgangen, virker det lidt bagvendt, at man i protest mod PMG vælger at lægge penge i kassen hos netop PMG.
Skrevet af mholmm
@Gismo Hvis man ikke er på stadion og ikke køber øl, pølser, merchandise etc. så rammer det PMG på pengepungen. Er godt klar over at man har købt sæson kort som man ikke kan trække tilbage, men det sender da et klart signal om at man ikke køber det til næste sæson. Så hvis det ikke rammer PMG på pengepungen så er der jo ingenting der gør(-:
Skrevet af Gibbernak
At sammenligne forholdet mellem efb/pmg/fansene med et almindeligt arbejdsgiver/ansat-fodhold er noget skudt forbi. Hvis noget så er der et leverandør/kunde forhold
Og i den optik, så er det spot on at udvandre og vise sin utilfredshed med produktet. Så er det bare spændende om de følger op og bliver helt væk fra stadion fremover.
Og i og med at der bliver givet gratis billetter væk, så tænker jeg ikke at der er nogen der har betalt for at komme ind og sende det meget passende signal
Skrevet af kallekut
Uden at have nogen som helst følelser i klemme vedrørende EFB, så må man være meget langt fra kridtstregerne, hvis man ikke kan forstå, gruppen af stemnings skabende fans, og den respektfulde og fuldstændig rimelige happening de lavede i dag -

En fodboldklub, der har ambitioner, kommer ingen vegne uden stemning og stemningsskabende fans -
Det ved omtalte gruppering selvfølgelig også godt, derfor de bruger det de har i deres værktøjskasse, til at vise, deres helt berettigede utilfredshed, mod en ejerkreds, der har skampulet klubbens fans, og de værdier, klubben er bygget på.
Skrevet af Lasiaten
Møder har vi haft, med fan grupper tidligere trænere spillere klubben mm. Det har hjulpet intet. Vi har holdt vores del af aftalen med støtte igennem en hel sæson, og er blevet tilbagebetalt med en døende klubsjæl, en sjæl ejerne tydeligvis ikke giver et fuck for. Den sjæl der har gjort os til en stolt klub, og de værdier der tog os i Europa for småt 10 år siden og til bronze for blot 3. Vi er blevet lovet og lovet, men det eneste vi har fået er en flok ejere der fuldstændig har misforstået hvad vi som klub står for, og hvad vi som fans forventer. Så mens jeg er enig i at dialog ofte er løsningen, har vi forsøgt denne vej, og vores budskab er ikke blevet taget seriøst.
annonce
0