Snak

Mere indhold efter annoncen
Det eneste vanvittige ved Wind er at han åbenbart udtages til landsholdet hver fans uden at spille og uden at præstere i sin klub. Han er så ekstremt overvurderet at det er uhyggeligt. Artiklens titel er blot et eksempel på ovenstående.
Flot af den danske Emile Heskey
Er Danjen Brøndby-fan, siden Lindstrøm og andre Brøndbyfans skal trækkes ind i hans, indrømmet, helt åndssvage kommentar.

Men Chris1234, for dig er det vel ikke helt uvant at komme med dumme troll-indlæg i artikler der egentlig vedrører rivalen?
Bevar Brøndby IF - Imod GFH og flerklubsejere
Man skal jo være blind eller totalt uden fodboldmæssig erfaring for at være imponeret af det som Jonas Wind præsterer. Jeg er såmænd ligeglad med at Lindstrøm var fantastisk idag. Det gør hverken Winds præstation bedre eller værre.
Så er jeg enten blind eller totalt uden fodboldmæssig erfaring, åbenbart. Jeg synes sgu han gør det godt, og det gjorde han også i FCK selvom han fik et ufortjent prædikat på sig om at han kun kunne score på straffe.

Han gør det super godt - selvfølgelig ikke nær så godt som Jobbe, men hvem gør også det? :-)

Spøg til side, det er super fedt at se de unge danskere brage igennem i Tyskland.
Bevar Brøndby IF - Imod GFH og flerklubsejere
man kan jo kun være uforstående over for folks kommentare wind laver to mål og er involveret i to mere -hvor han i øvrigt viser god teknik og godt overblik
Dandum

Man er seriøst uden fodboldmæssig erfaring og forståelse, hvis man ikke mener Wind er en god fodboldspiller. Om han skal være førsteangriber eller ej, vil jeg - i modsætning til de fleste andre bold-brugere - overlade til landstræneren/klubtræneren.

Men Wind har nogle rigtig gode kompentencer i det opbyggende spil, som jeg absolut godt kan forstå trænerne er glade for. Han mangler tydeligvis fart for at blive mere farlig, men kan han udvikle sin positionering i feltet, har du en rigtig god angriber. To mål hvor netop positionering var afgørende vidner om den udvikling.. det er naturligvis pisse ærgerligt når man ikke kan lide ham.. derfor forstår jeg godt dit bræk
Tænk at en lille fjollet kommentar gjorde så mange FCK fans sure haha. der skal virkelig ikke meget til. :P

objektivt set så er overskriften clickbait. men det er jo ikke noget nyt fra hverken bold eller journalister generelt i disse dage.

Godt for Wind og alle de andre danskere der trives i BL
annonce