Snak

Mere indhold efter annoncen

Seks Mæhle-mål i 20 kampe: Svært at holde

Skrevet af bold
søn 10. okt 2021

Landstræner Kasper Hjulmand håber, at de fortsat kan gøre Joakim Mæhle målfarlig på landsholdet, så wingbacken kan holde sit målsnit, men det kan blive svært.Læs hele nyheden her
Skrevet af Malresi
Det er ærgerligt at succesen ikke overføres til hverdagen i Bergamo. Det er egentlig også underligt når man ser på den succes som både Goosens, Hateboer og Castagne har haft i Atalanta. Det virkede som det ideelle sted for Mæhles næste skridt mod toppen. Forhåbentlig sker det snart, ellers skal han nok videre til sommer.
Skrevet af Nemt
Lidt med klaphatten på da jeg kun ser ham på landsholdet, Mæhle er en verdensklasse back der burde spille fast for en titeludfordrer i top 5 liga
Skrevet af UMURUM
Jeg ved ikke hvordan Atalanta spiller, men på et hold hvor man spiller med enten offensive backs eller wingbacks, så er Mæhle en drømmespiller. Specielt fordi han kan spille i begge sider. Manden bliver heller aldrig træt, og han er sjældent skadet. Jeg kan sagtens se ham i en endnu større klub end Atalanta, hvor spillestilen måske også passer ham bedre.
Skrevet af fig
er det ikke lettere at score på landsholdet mod gibraltar, nordmakedonien ell luxembourg end på klubholdet mod parma ell verona, og det er nok grunden

jeg elsker at landskampe er blevet en form for conference league for så kan mindre hold få masser af succes, men man skal huske baggrunden at modstanderholdene jo netop er lidt dårligere.
Skrevet af Yildis
De seks mål kendetegner jo netop også, at han har fået en offensiv frihed af Hjulmand, som han måske ikke lige har i Atalanta. Defensivt er der jo stadig plads til forbedring, og det skal han nok have styr på, inden man begynder at snakke om ham som en kandidat til en titelbejler i en top 5 liga.

Man kan jo sammenligne ham lidt med Trent Alexander-Arnold i Liverpool (spillestil, ikke nødvendigvis niveau). Klopp lader også Trent komme meget frem, hvilket også kaster et uhørt antal mål og assists af sig for en back. Det er så også tydeligt for enhver, at det koster i den anden ende, men det har Klopp så prioriteret, i og med Trents offensive output er så fremragende.

Jeg kunne dog godt forestille mig, at Mourinho - eller en tilsvarende træner med en mere kontrolleret/defensiv tilgang - ville finde en anden rolle til én som Trent. Og Mæhle for den sags skyld.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Jussi
fig

jeg elsker at landskampe er blevet en form for conference league for så kan mindre hold få masser af succes, men man skal huske baggrunden at modstanderholdene jo netop er lidt dårligere.

Jeg tror, du misser en ret vægtig pointe som er, at vi møder disse hold fordi vi er blevet bedre og højere rangerende.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
annonce
0