Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Det er de da langt fra.
Mojn do!
Skrevet af Radka
VIVA BALO!
Sempre Milano e solo tu!
Skrevet af ForzaDrughi
Det er de jo Froggy..Og du ved at ikke kan købe jer til noget som helst.
Skrevet af Rossonerodiavolo
Napoli ligger lige i røven af Juve, så det mesterskab er meget mget langfra afgjort.

Og til ham der skriver angriberne er dårlige, så vil jeg bare sige at du simpelthen er for dum. For det har altid været langt sværere at score i serie a end i de andre ligaer.

Serie a er oven i købet også den sværeste liga at spille sig i, da det e ren helt anden form for fodbold end i de andre ligaer, der er en ganske lang tilvænningsperiode. Og det vigtigste af alt, er det jo at holdene kan finde ud af at forsvare. Og det kan de ikke i spanien hvert fald, og engelsk fodbold er bare intenst, men de spiller samtidig med hovedet under armen, og er generelt skandaløst ringe teknisk samt de heller ikke kan finde ud af at forsvare... De eneste teknisk gode spillere er vel CA! kun de spaniere der er kommet det seneste år..
Skrevet af Favla
Prøv lige denne vinkel.....

Hvilke(n) udenlandsk liga ville være vanskeligst for FC København at overleve i?

1. Jeg ville mene den engelske. Generelt er PrL en verden for sig gældende stort set alle parametre - Aston Villa, Newcastle m. fl er klassehold der pt ligger i den tunge ende!

2. Selvfølgelig den sværeste liga at blive mester i, hvis ikke man hedder Real M eller Barca :-) Øvrige hold er niveauer under, men FCK vil få svært ved at "overleve" blandt de hurtige spillere/hold i det spanske.

3. Den tyske passer nok bedst for FCK - men det er alligevel hold som Stuttgart, Bremen m. fl, der skal kæmpes mod i den nederste halvdel....

4. Serie A. Min personlige favorit liga - FCK vil hurtigt kunne omstille sig til den italienske stil og overleve i en række, hvor middelmådigheden er markant under ca. Top 8.

God weekend:-)
AC Milan - 1988. Danmark - EM 92. Det var som at bo i et andet land.... Ian Rush om sin svære tid i Juventus.
Skrevet af Rossonerodiavolo
Der er jeg meget meget langt fra enig.

Den italienske spillestil er utrolig svær at spille mod. De kan forsvare, og de skal have 1 chance fro at score. Hvis vi tager dit eksempel med FCK vil jeg slet ikke være i tvivl om at de ikke ville score mere end 25-30 mål på en sæson, da de italienske hold ikke bare lige sådan lukker mål ind.

De ville have langt bedre muligheder i England da de ville kunne spille med musklerne, og samtidig ville kunne skabe flere chancer end i Italien.

I spanien ville de self ikke kunne gøre noget mod top 3 holdene, men resten af holdene ville de muligvis godt kunne være med. Og FCK har jo alligevel slået United i stærkeste opstilling, og samtidig spillet fint op med Chelsea. Aab har også slået United, det viser vel bare at danske hold er meget lig engelske, og derfor også ligger bedre til engelske hold.

Tyskalnd ville også lade sig gøre for FCK at klare sig til en midterplacering. Men i Italien er der også bundhold som Palermo, parma, Genoa, Cagliari, bologna som er klassehold, som FCK muligvis kunne ville vinde mod 1-2 ud af 10 gange mod.

Og hvad jeg lige hurtig observerer, så kan jeg fortælle dig at den Italienske er den liga af de 4 store der er alle tættest mht point fra top til bund. Det må jo så udvise at der stor konkurrence blandt alle holdene. Og kom nu ikke med den kommentar om at topholdene er lort.. FOr de klarer sig bedre elle hvert fald mindst lige så godt som de engelske tophold.
Skrevet af innoacm
Please skrid lige med dig og dine teorier. FCK kunne ikke engang overleve i Serie A. Det er så nemt at drage konklusioner når ingen alligevel ser Serie A, og kun ser fodbold på 6´eren og de få kampe man nu engang ser er fra CL. Ingen tvivl om at Premier League er bedre end Serie A, men tag lige en slapper med hensyn til at nedgøre ligaen så meget. Fremtiden ser meget lys ud, og lad os se hvor længe Man City og Chelsea kan blive ved og ved med at købe for milliarder.

1) La Liga (grundet Real og Barca)

2) Bundesligaen

3) PL

4) Serie A

Mens La Liga er meget foran alle andre, er de 3 andre meget mere jævnbyrdige.
\"When I see Thiago Silva play, I see myself - but as a defender,” Zlatan Ibrahimovic. AC Milan i medgang og modgang.
Skrevet af Kampos
Slettet.
Manchester City F.C. I was there when we were shit.
Skrevet af Evoxx
Balo må jo slet ikke deltage i ChL for Milan.
Skrevet af Goodla

Skrid selv innoacm.
Skrevet af Rossonerodiavolo
Det var du hurtig til at observere ;)
Skrevet af Rossonerodiavolo
Det var du hurtig til at observere ;)
Skrevet af Favla
Svar til Ross.... m.fl.

He he, at serie A skulle være den sværeste liga for FCK er efter min mening, at skyde langt over mål (undskyld udtrykket). Jeg ville håbe at det var tilfældet, idet mit hjerte banker for italiensk fodbold, men nej vel???

I f t Pr. L. og FCK´s muskler - jeg tror simpelthen, at musklerne er for små. Og set over en lang sæson med mange kampe tror jeg ganske enkelt, at de vil gå kolde...........

Og de pointe (igen undskyld udtrykket) ang point jævnbyrdigheden i serie A. Du har sikkert ret, men klart når Real/Barca går i udbrud i det spanske, hvilket Bayern og Man U m fl også gør i deres respektive ligaer....

Tror også du undervurdrer teknik og hurtighed i Spanien. Husker bla da et stærkt OB mandskab blev løbet over ende af de senere nedrykkere fra Villareal....

Men sådan kan vi vel alle finde eksempler, der bakker vores egne teorier op:-)

Men i bund og grund findes der vel ingen facitliste på det, vi her debatere!
AC Milan - 1988. Danmark - EM 92. Det var som at bo i et andet land.... Ian Rush om sin svære tid i Juventus.
annonce
0