Snak

Mere indhold efter annoncen

Selvtillidsfyldt Fischer vil klaske Milan

tir 26. nov 2013
Viktor Fischer har fået blod på tanden efter sejren over Barcelona. Ajax-danskeren tror på muligheden for at banke Milan på San Siro.

Læs hele nyheden her
Selvom Milan ikke har imponeret i Serie A i år, så har spillet i CL trods alt været på et nogenlunde niveau. Man må samtidig forvente at Ajax i sidste spillerunde møder et Milan-hold der kommer med en helt anden motivation end den Barcelona havde taget med til Amsterdam i går.

Alt kan ske, men jeg levner ikke Ajax mange chancer for at vinde kampen. Milan kan nøjes med uafgjort, og jeg har ikke fantasi til at forestille mig at vi går fra banen med mindre end det.

Spændende bliver det i hvert fald, uanset hvad :-)
AC Milan siden 1987.
Nu ville jeg så mene Milan var utrolig heldige igår, nu ved jeg ikke om du har set noget af kampen fra igår. De var utrolige ringe Milan og Celtic var uskrape. Hvis Ajax kan spille som de spillede i første halveg igår, så kører de Milan af banen.
CFC <3 CPFC <3
Det lyder i hvert fald som om, at du ikke så Celtic-Milan i går, Playmakeren69.

Milan spillede ikke en super kamp, men vandt fortjent. Ajax mødte et Barca-hold, der næsten intet havde at spille for og uden vigtige spillere som Messi, Alves, Alba, Sanchez og Valdes.

Glæder mig til sidste kamp, hvor Milan forhåbentlig afgør det med en sejr.
Mojn do!
annonce