Snak

Mere indhold efter annoncen

Sen Arsenal-kasse sikrede sejren i lokalbraget mod Chelsea

søn 6. nov 13:54

Arsenal generobrede søndag førstepladsen, efter man med et sent mål vandt 1-0 i lokalbraget mod Chelsea. Læs hele nyheden her
Fuldt fortjent sejr til det bedste hold. Chelsea skaber jo ikke en chance. Saliba viser endnu engang han er et bæst. 3 point også videre til den sidste kamp inden vm. En sejr der også snildt kunne have været større, med lidt mere skarphed.
Fandme et lavpunkt at tabe igen-igen til Arsenal, som endda ikke engang spiller specielt godt i dag.

Ingen offensiv plan og defensiven består jo efterhånden af 100% reserver der er ved at være godt trætte af at spille hver eneste kamp fuldt ud. Hold nu op hvor mangler vi at Chilly, James, Kante, Kepa, Koulibaly og ikke mindst Fofana snart kommer retur.
Chelsea FC siden 1995
Vi er jo fuldstændig flyvende! Ekstra øv at City får de 3 point i går nu. Vi har ikke en chance mod dem, men drømmen lever og top 4 ser positivt ud. Tak til G. Potter for ikke at starte Kovacic og Broja over Auba og R Loftus Cheek.
Nemt. Smukt oplæg af Diver-Saka.
\"Jeg er squ da ligeglad om han bider.\"
En kamp mellem pest og kolera. Kolera vandt.

Ej, spøg til side. Arsenal spiller ubehageligt godt for tiden! Faktisk rimelig træls som Spurs fan. Så tillykke med sejren.
På den anden side er Chelsea ikke en trussel lige foreløbig.
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Dejligt, dejligt, dejligt!
Hvornår er et mål en “sen scoring” - synes ‘63 virker som et almindeligt tidspunkt for et mål.. mærkelig overskrift.

Anyways - fortjent sejr!
Tillykke til Arsenal med en fortjent sejr … dette Chelsea hold er det ringeste spillende de sidste 25 år, med en lille afstikker til AVB halvåret.

Det forstod Arsenal at udnytte til fulde, godt dommerarbejde af Oliver selvom der var for mange divere på banen
Nisi Dominus Frustra ...
At man spiller med Auba fatter jeg hat af. Så kan man jo lige så godt stille med 10 mand. Han bidrager med absolut intet i dag, og virker lige så ugidelig som da han var i Arsenal.

Spiller vi ikke specielt godt? Nej vi skaber ikke mange chancer, men vi spiller sku da mega god fodbold? At tro at man kan komme til broen og dominere og have den ene store chance efter den anden er ikke noget der sker så tit. Så jeg synes bestemt det var en god kamp fra os!
Og Auba. Det er lige præcist de præstationer vi så ham have i de sidste 1.5 år hos os… pånær nogle få. Satme glad for han er jeres.

Chelsea fans. Nu ser jeg ikke alle jeres kampe. Men de kampe jeg har set med Sterling er han total middelmådig. Hvad tænker i?
annonce