Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af VejleSåArsenal
Hold nu sunshine hvor er Saliba god. Kan ikke forstå manden er 21 år. Han har jo Auba i sin lomme. Burde være ulovligt at være så god i så ung en alder!

Fantastisk kamp som Arsenal-fan. Muligvis lidt småkedelig for den neutrale, men det siger måske også noget om, hvor forbedret Arsenal er blevet som hold versus et par år siden.

#COYG
Skrevet af Mounir-CHELSEA
Arsenal er gode, men hold nu op hvor er Chelsea ringe. Defensiven klare det egentligt okay, men offensiven skaber absolut ikke en eneste chance hele kampen, lige præcis som mod United, og i så mange andre kampe før.

Tror desværre Chelsea er en for stor mundfuld for Potter, Chelsea er en vinderklub med vinder mentalitet der vinder trofæer hver sæson, Potter virker ikke til at have en vinder mentalitet, og mange af spiller virker decideret umotiverede og som om Potter ikke kan motivere dem fordi han ikke er et stort nok navn.
Kæmpe fejl og fyre Tuchel, er sikker på han havde vendt resultaterne.

Kai Havertz, Mason Mount, Sterling, er altså alle klasse spillere der har bevist sig, men de kan absolut ingenting for tiden.

Jorginho, Loftus Cheek, Cucurella, Aubameyang, Azpilicueta, også halvdelen af bænken er altså ikke gode nok til det Chelsea altid har villet.

Abramovich havde styr på tingene fra dag 1, amerikanerne overtog holdet som tophold, men holdet er kun blevet svagere på trods af 2 milliarder brugt på forkerte spillere. Kæmpe fejl og fyre alle direktører i klubben og tuchel, når man skaber noget der langt fra er Chelsea niveau.
Skrevet af Wise1964
Mounir - spot on!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Hertugen af Slesvig
Teh spursy way.

Næste gang du skal vælge mellem pest og kolera, så husk altid at vælge Kolera 😉

Dødeligheden på pest er langt højere end Kolera
Skrevet af Slettet(412107221412)
arsenal fortsætter. de er ikke lige så gode som city, men de kommer længere og længere i år.
Skrevet af ramey
Ikke en god kamp , men 3 gode point til kanonerne . Jeg synes Arsenal er bedre end Chelsea overalt på banen . Den sidste skarphed mangler lige men en vigtig udesejr . Arsenal kombinere bedre , presser bedre ja jeg vil sige Arsenal pt er en klasse over Chelsea (uden at lyde alt for storsnudet )
Ramsdale-White-Saliba-Gabriel-Zinchenko-Xhaka-Partey-Ødegaard-Saka-Jesus-Martinelli
annonce
0