Snak

Mere indhold efter annoncen
Ufatteligt at succeskriteriet er så forskelligt for hhv. Messi og Ronaldo; Messi skal simpelthen vinde VM for ikke at være en kolossal taber og Ronaldo skal bare være topscorer/nå længere end Messi for at hive endnu en Ballon D´lort til samlingen. Total sort/hvid vrangforestilling af virkeligheden, helt fri for nuancer. Der er tale om to af de allerbedste spillere, men præmisserne, rollerne, spillestilen er jo total forskellig for hhv. Messi og Ronaldo.

Der er i øvrigt ingen af dem der er bedst spillende ved dette VM (endnu), set over turneringens foreløbige udvikling. Der har spillere som Modric, Lukaku og Coutinho vel alle gjort det bedre (bl.a.)
Blaugrana al vent un crit valent tenim un nom el sap tothom: Barça, Barça, Baaarça!
Argentina er jo utter shitty!
"It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." (Giorgi Muggiani, March 9 1908).
Sjovt at folk har ondt i R.... over Argentina gik videre. De spillede klart bedre end Nigeria.

Så snakker folk om at Nigeria blev snydt? Jeg leer. Klart straffe med hånd på bolden, men klart ikke straffe ved macherano i fæltet - så det går vel ud på et🤣
Igen et eksempel på,hvorfor VAR aldrig kommer til at fungere og ikke skal være en del af fodbold.
Nu har man efterhånden set det i rigtig mange kampe her under VM,hvor der hverken bliver dømt korrekt eller holdes en linje.
Selv de gange hvor VAR har dømt korrekt vil ikke engang opveje de mange fejl der bliver lavet og som aldrig vil blive rettet.
Med VAR har man nu blot lettere ved at sidde og kontrollere udfaldet af en kamp.
Hvis det her fortsætter er fodbold en tegneserie inden 10 år...
AGF Manchester United
Lidt sjovt at læse hvor mange der mener Argentina fik hjælp af dommeren og et af argumenterne er at dommeren ikke holdt linjen fra de andre kampe. De brugere vælger så at ignorer at Nigeria får tilkendt et straffe som er utrolig tyndt og i en situation hvor linjen ellers har været at der skal meget mere til. Inden Nigeria får det straffe har Argentina rimelig kontrol over kampen og Nigeria kommer ikke rigtig frem til noget som helst.

Er også lidt uforstående over at nogle mener Argentina er det mest usympatiske hold ved VM, når man tænker på at Portugal stadig er med, som har 2 så usympatiske spillere som Pepe og Ronaldo.
200% straffe til Nigeria!
Nigeria var pinligt ringe, det samme med Argentina. Frankrig er kæmpe favoritter mod Argentina.

God dommer, behøvede ikke VAR. Dømmer det straffespark som er, og ignorerer korrekt en uforsættelig hånd på bolden.
Ja undskyld, men man skal godt nok være liderlig over Messi for at kalde det et verdensklasse mål. Det er et fint mål, og han spiller en fin kamp, men verdensklassemål? Så har man ikke set Carillos mål mod Australien, eller Cuadrados mål mod Polen. De er verdensklasse, omend af helt forskellige årsager!

OT: Synes det er mærkeligt der ikke er en mere ensartet linie for hands i feltet, men synes ikke den skal dømmes - ligesom jeg heller ikke mener den skal dømmes mod Y.P. eller i kampen mellem Iran og Portugal!

Mht. det dømte straffe er jeg lidt ambivalent - han falder sgu let, men hvis en forsvarsspiller smider sig på samme måde i eget felt, tøver dommerne jo ofte ikke med at dømme frispark. Og teknisk set burde en handling der giver frispark et sted vel give straffe inde i feltet?

Bliver spændende at se om Argentina kan oppe sig mod et giftigt fransk hold, der dog heller ikke har fundet melodien ...
200% straffe til Nigeria!

Ja, den de scorede på var helt okay.
Y. N. W. A. #JFT97
Ja undskyld, men man skal godt nok være liderlig over Messi for at kalde det et verdensklasse mål. Det er et fint mål, og han spiller en fin kamp, men verdensklassemål? Så har man ikke set Carillos mål mod Australien, eller Cuadrados mål mod Polen. De er verdensklasse, omend af helt forskellige årsager!


Alle 3 berøringer fra Messi er klasser over de mål du nævner. At Messi så kan sparke med begge ben eller at ved hvad løbemønster han skal løbe i, øger bare afstanden endnu mere.
MAYBE THEY HATE ME BECAUSE I\'M TOO GOOD. -CRISTIANO RONALDO - Real Madrid
annonce