Snak

Mere indhold efter annoncen
Fint at få de bedste hold videre.

Men det er sgu bindegalt at Dybala ikke engang får et sekund når man desperat mangler et mål. Har han bollet Sampaolis kone?
Dedikeret fan af: OB Newcastle \\\"I´ve never heard noise in my life as when Newcastle United scored. This place is unbelievable\\\" - Petr Cech.
Hvis der var straffe mod DK og Portugal, så der er også straffe til Nigeria
Kæmpe tyveri. Der er selvfølgelig straffe når modstanderen header bolden på armen, men fordi det er en selv, er det ikke strafbart? Til grin.
Og hvordan kunne Mascherano spille hele anden halvleg med hovedet fuld af blod? Han er oppe i ansigtet på dommeren flere gange, så det kan da ikke have gået ubemærket hen.
Shit Maradona er langt ude. Spar ham dog for offentlig ydmygelse og lad være med at filme ham, stakkels legende
Morten Bruun: "Messi gik rundt med mørke øjne i kampen mod Island og lignede en mand i et ægteskab, han ikke længere havde lyst til at være en del af..." Genialt! :-)

Gudemål af Messi. De kan ikke laves flottere...!

Argentina var ikke uheldige med den tyrkiske dommer i dag.
Darwin -> Evolution in Liverpool YNWA...!!! Tænk, hvis dette forum havde en moderator...?
Argentina er det mest usympatiske hold ved dette VM.
Det er derfor jeg elsker Argentina. Fyldt med passion, følelser og en form for umodenhed. Det er som en lille dreng, som har så kolossale fodboldegenskaber, men ikke besidder kløgten og bare blæser til angreb. Ville ønske Danmark var lige sådan.OT: Hold da hvor må det være frustrerende, at være Messi og spille sammen med sådan en flok uduelige tosser. Hvorfor spiller Sampaoli ikke med en fronttrio bestående af Messi, Aguero og Dybala. Hvad har Dybala egentligt gjort ham? Meza, Di Maria og Higuain er dybt elendige. Fedt at dommeren turde ignorere de latterlige straffespark for uforsætligt hånd på bolden.
Fodbold er sjælløst
VAR bliver kun benyttet hvis de synes at et bestemt hold skal videre/vinde, det bruges da ikke hvis det hold man ikke holder med kommer ud for en situation hvor det kan bruges?!

Det værste af de 3 mulige går videre, ekstremt ufortjent. Island eller Nigeria skulle have taget billetten.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Forstår ikke man kan smide Meza ind i stedet for en Dybala. Seriøst, han er jo så ringe. Men hold da op, den 1/8´s finale med Frankrig - Argentina, bliver et stormøde mellem to hold der har skuffet indtil videre. Men respekt for de fans. Det var jo så fedt. Man skulle tro det var i Buenos Aires, så tillykke til dem i hvert fald, og Nigeria ville jo heller ikke noget, så synes det er fair nok.
Rossoneri - Form is temporary. Class is permanent
Rojo??
annonce