Snak

Mere indhold efter annoncen
Helt tilsvarende straffespark med hånd på bolden, blev givet til Austrailien imod DK, og igår til Iran imod Portugal, men i dag giver det ingenting?
- Dommerne skal sgu snakke om hvilken linje, der ligges til det her VM. Man kan jo ikke give den nogle gange, og så andre gange ikke. Det sgu enten eller.
"Endelig en dommer med nosser til ikke at følge VAR. Det betyder så godt nok, at han ikke følger linjen vedr. hands, men det er OK. Det er ikke et straffe."

Sad og tænkte præcis det samme. Håber det kan danne præcedens for resten af slutrunden. Er ved at blive sindsyg af alle disse straffespark.
"... once more it's all about defeating our own demons. Always with the demons. Tottenham's greatest adversary is Tottenham."
Der gælder åbenbart andre regler for hold, hvor Cristiano eller Messi spiller.
Die Fohlen & De Hviie
Hvorfor bruger man ikke Dybala ... jeg forstår der ikke
Endelig en dommer der ikke dømmer endnu et latterligt straffe efter en VAR-hands.
http://gfycat.com/WelllitMadeupGreyhounddog
Der var sgu da ikke straffe på nogle af dem. Den første kaster nigerianeren ind i Mascherano og den anden er armen jo ikke unaturligt placeret. CR-lovers!
Åge var smart som spillede defence. Møder sgu heller kroatien end argentina alle dager i ugen. Frankrike -argentina bliver et voldligt slag.
No Gain no pain
Flot af dommeren ikke at dømme den og gå mod videoen - et enormt pres på dommeren. Jeg var overrasket over, at det første straffe blev dømt. Synd for Nigeria - begge kunne have gået videre..
Hvor er Maradona alt andet end en legende uden for banen.

Han burde kun huskes for det på banen, og det sekund han stillede støvlerne på hylden, burde han være fjernet fra alt. Sølle gammelt narkovrag.

Vanvittigt usympatisk hold - Stortset hele vejen igennem.


- Lækkert med endnu en forvirrende hands dom. Der er ingen linje, og VAR gør intet godt.
Arsenal & FCK. Delaney, Moutinho, Insigne.
Fantastisk for Danmark. Vi kan sagtens slå Kroatien mens Frankrig sagtens kan få store problemer i mod Argentina der MÅ vågne op på et tidspunkt.
annonce