Snak

Mere indhold efter annoncen
Nu ved jeg da, hvordan dem, som altid kritiserer Ronaldo efter kampafgørende præstationer, har det.
Ofte har de sagt, at han generelt har været anonym, og blot har haft et par gode aktioner, og det er præcis sådan Messi var i dag. Rigtig god ved målet, stort set usynlig i resten af kampen.

OT:
Ærgerligt for Nigeria, som burde have fået straffespark nummer 2, hvis linjen til dette VM skulle holdes.
Favorithold: Real Madrid C. F. Sympatiserer med: Hønefoss, AaB, Hobro, Hamburger SV og Stevenage.
I må også klappe lidt hesten mht. til det andet straffespark. Dommere ligger forskellige linjer, og det må man nu acceptere. Dzyuba blev også nakket et par gange i feltet mod Uruguay, eller det manglede Mitrovic´ straffespark mod Schweiz. Det første straffespark kan sagtens dømmes, man kan også lade være og jeg har det på samme måde med det "manglende" straffespark til Nigeria, hvor Rojo havde hånd på bolden.
Rossoneri - Form is temporary. Class is permanent
Messi er hvertfald ikke the goat,
Musa, Rojo, og Kroatien er the goat for Argentina.
Nu er Danmark ikke VM´s dårligste hold der går videre til 1/8 finalen :D
Hahaha Maradona og hans kokainkoger.
Det var ikke kønt men Argentina fik på en eller anden måde hevet sig videre fra gruppen. Det var nogle vanvittigt flotte mål Messi og Rojo fik scoret. Personligt har jeg ikke den store tro på Argentina videre i turneringen, men de har altså den potentielle topkvalitet der skal til for både at kunne slå Frankrig, og nå dybt ind i knockoutfasen af VM.
Legendarisk VM kamp! Helt igennem fantastisk med sådan et drama, fedt at se passionen hos både spillere og fans. Den sideløbende kamp mellem Island og Kroatien gjorde bare det hele endnu mere vanvittigt.

Kampene her til aften og kampene i går aftes viser hvorfor fodbold er så fantastisk en sport. Nogle helt unikke dramaer, uanset om VAR stjæler negativ opmærksomhed.
Synes der er for mange straffespark til det her VM
VAR er en joke. Lad os få fjernet det lort!
Rigtige fans siger nej til pyro på stadion!
@ JollyRoger


VAR har forhindret en lang række fejldomme. Men VAR kan selvfølgelig ikke fjerne alle problemerne med dommerskøn, og har man forventet at VAR kunne det, har man været naiv.
annonce