Snak

Mere indhold efter annoncen
YAAAAAAAAAA!

FORTJENT! FORTJENT!

Denmark lavede et godt comeback, men det er mere pga. Portugal var sløsede til sidst.

Denmark spiller ikke på andet end held. Heldet havde de mod Holland, men ikke i aften. Fortjent sejr, og håber Tyskland gør arbejdet færdig på søndag.

Tyskerne skal gøre det arbejde færdig de startede med i 30´erne, ind i koncentrations lejre med perkere som dig..
Flot Simon Poulsen!!

Det sku da ikke et fucking museum
Simon Poulsen den klovn...
Manden spiller jo med hænderne på ryggen hele tiden...

Bendtner ftw !
At Zimling blir skadet er ikke Olsens skyld, og det alene svækker vor midtbane helt vildt. Men hvorfor hiver han ikke Romme ud i pausen...eller før ? Vi er bagud 2 fucking 0 ! Eriksen løber og deltager defensivt, men næsten intet fremad - så hellere Kahlenberg. Silberbauer ind i stedet for S.Poulsen, der dækker op som pigespiller ved 3-2. Og Jacob Poulsen er aaaaalt for langsom til det her niveau, så hellere den anden Poulsen ind defensivt og Kvist offensivt. Olsen falder igen og igen tilbage til sin store svaghed: han holder fast i spillere, der ikke præsterer og han skifter for sent ud. Portugal var bedre, og vi burde være lykkelige for de 3 point vi har (vi får ikke flere med Olsens taktik) - og vi faldt ikke igennem. Hvad kan vi mere forlange...
Er der ikke en flink moderator der kan give ham en lille pause herinde fra, fandme ikke i orden at han sidder og provokerer alle herinde paa et DANSK fan forum...

https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Trist at Simon står og kigger på han sætter den ind!

Men okay, så skal der point på borde imod Tyskerne

ps. få nu smidt trollen Yunis ud
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
YunisYunis:

Det er meget muligt at du ikke er dansker og ikke holder med Danmark. Det er der som sådan slet ikke noget galt i. Men at du kommer farende herind, lægger ud med at skrive ´ya´ med store bogstaver, endda som den første der kommenterer overhovedet, er simpelthen direkte smagløst og grænsende til det ulækre. Super dårlig stil.
Something Something Danger Zone
Lad os tage scenariet, at Tyskland slår Holland 2-0 i aften f.eks., så kan Danmark gå videre med tre point, hvis Holland f.eks. slår Portugal 1-0, mens vi selv taber 2-1 til Tyskland.


Har du hørt om begrebet indbyrdes opgør til en EM-slutrunde?
...
Så lad dog vær med at ytre dig på den måde på et dansk forum.


If you can take the credit, then you must take the heat.

Du skriver på dansk, så man må formode at du har et tilhørsforhold til Danmark, ja, selvom du skriver Danmark som Denmark. Håber ikke du bor i Danmark.


Yea, gør jeg. Har du problem?

Er du sikker på, at det ikke hedder Netherland og Germany, faggot.


Haha, aight sharamuda, du har haft en hård dag, så skal nok lade vær med at tage dig seriøst.

Tyskerne skal gøre det arbejde færdig de startede med i 30´erne, ind i koncentrations lejre med perkere som dig..


Aight vil ikke begynde at skrive noget der vil få mig banned, fordi admins her vil sikkert tag din side, men det er fodbold vi snakker om, der ingen grund til at bringe racisme ind i det.
http://www.youtube.com/watch?v=DhYU_znLSRk&feature=bf_next&list=LLkJzk_dUYFjBaYRvy5f2etA&lf=mh_lolz ^. A disgrace to football. http://www.youtube.com/watch?v=ckyGX95vX8o&feature=related ^. Best El Clasico ever! Raul Gonzalez <3
Jeg tror at YunisYunis had til Danmark ligger i den manglende omsætning på hans pizzaria når der er landskamp.
annonce