Snak

Mere indhold efter annoncen

Sen Sturm-sejr over Feyenoord gør det svært for FCM

tor 27. okt 21:04

FC Midtjylland-spillerne på ærgre siger over, at Sturm Graz sent i kampen scorede til 1-0 over Feyenoord. Læs hele nyheden her
1-1? Hvad drikker i hertil aften, bold.dk
ACH & Tottenham
Det hold er tydeligvis blevet lidt undervurderet.
vildt hvor stor forskel hjemmebane åbenbart har, fra 6-0 til 0-1 .....
Øøøhm hvad??

Gratz vandt med 1, FCM skal bare gøre det samme og vinde med 1... Det ville gøre man ligger lige indbyrdes men FCM har en klart bedre målscore som efterfølgende er det der bliver kigget på.

Dertil har FCM også bedre indbyrdes kampe over Lazio, så selvom Feyenoord slår Lazio, hvis FCM vinder er man stadigvæk sikret en 2. Plads. Over Lazio som så slutter 3´er fordi de er lige indbyrdes med gratz men har bedre målscorer end dem...
@JEGerUenig

Ja der bliver spænding til det sidste må man sige.
Som jeg ser det er en sejr nok til FCM for at gå videre i EL ? Hvis FCM og Feyenoord vinder ender alle med 8 point - og dermed alle ens indbyrdes - og FCM og Feyenoord går videre ? Og ender FCM kun lige med Sturm Graz efter sejr, så er FCM målscore bedre….
.
Pinlig artikel, Bold. Faktuelt forkert på alle påstande.

Hvis FCM vinder, er de sikre på 2. pladsen, og bliver 1´er, hvis de vinder med minimum 2 flere mål end Feyenoord (fx 3-0 FCM, 1-0 Feyenoord).

Hvis FCM spiller uafgjort, så går de kun videre (i ECL) hvis Feyenoord taber.

Taber FCM er de ude, med mindre Feyenoord taber endnu større (2+) hjemme mod Lazio.

ALLE scenarier er i spil, men en Graz sejr var IKKE skidt for FCM.
Den overskrift er jo total forkert.
Det er jo det bedste resultat vi kunne få af den kamp. 3-0 havde vel været det bedste.
Men FCM skulle jo lige meget hvad resultatet af den her kamp, vinde over Sturm Graz i sidste runde for at ende foran dem. Nu har man jo mulighed for at tage alt fra første pladsen og ned.
FCM
Jeg er nu også ret sikker på at en sejr over sturm graz er sikker avancement. Slår man graz ender de helt sikkert over dem fordi de er bedst indbyrdes. Taber lazio og fcm vinder så er fcm også bedre indbyrdes end lazio. Får lazio point så vil en fcm sejr betyde man er bedre end sturm graz indbyrdes og bedre end feyenoord på point.

Men uden en fcm sejr så er alt det ovenover ligegyldigt
annonce